vallaha kafanizi keserim

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
ula 17 18 olmadan hele hele 13 -14 yasinda buraya gelip ben incelim diye gezenleri tutup gotunden kanata kanata bagirta bagirta sikmek lazim orospu cocugu ne inceli 13 yasindasin amk ben senin yasindayken kizlarin pipisi var falan saniyordum

17-18 altini incel kabul etmiyorum siktirin gidin dogru durust beauty quadranti uygulayin agzinizan gotunuzden solumayin kafi hatta fazla bile

burda 5 sene takilip htn olcaginiza (muhtemelen o bile olmayacak) 5 senenizi mtn olarak nörotipikal geçirin emin olun uzun vadede daha iyi olcaktır

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, ER enjoyer, htn666 and 7 others
dayı..

• JFL
Reactions: IlI and yenesy
ula 17 18 olmadan hele hele 13 -14 yasinda buraya gelip ben incelim diye gezenleri tutup gotunden kanata kanata bagirta bagirta sikmek lazim orospu cocugu ne inceli 13 yasindasin amk ben senin yasindayken kizlarin pipisi var falan saniyordum

17-18 altini incel kabul etmiyorum siktirin gidin dogru durust beauty quadranti uygulayin agzinizan gotunuzden solumayin kafi hatta fazla bile

burda 5 sene takilip htn olcaginiza (muhtemelen o bile olmayacak) 5 senenizi mtn olarak nörotipikal geçirin emin olun uzun vadede daha iyi olcaktır
Kanka incelim anlarsin ya havaliyim(incelin ne demek oldugunu bilmiyorlar)

• +1
Reactions: Auchelius and IlI
eskiden ben böyleydim çünkü yaşıtlarım hep ilişki flört ex konuşurdu bende kendimi onlar gibi olmadığımdan hep eksik hissederdim bu incellik değildi sadece yeterince nörotipik değildim ve ailevi imkanlarım el vermiyordu buna raümen bu eksikliği umursamayıp hayata devam etmek yerine şuanda yaptığım gibi bundan yakınıyorum ama elimden birşey gelmiyor istek yok imkan yok biryandan eksiklik hissi hala var bundan dolayı kendime istemsiz bekar derdim hep

• +1
Reactions: Zagro, Arisylva and IlI

Users who are viewing this thread

Back