vandan ankaraya taşınmak

D

Deleted member 88833

Platinum
14 yıldır vanda yaşıyorduk babamın işi dolayısıyla bu hafta ankaraya taşınıyoruz hayatımda ne gibi değişiklikler olur (boyum 1.74,55kg) rahat bi şekilde kız arkadaş edinebiliyordum burda

14 yıldır vanda yaşıyorduk babamın işi dolayısıyla bu hafta ankaraya taşınıyoruz hayatımda ne gibi değişiklikler olur (boyum 1.74,55kg) rahat bi şekilde kız arkadaş edinebiliyordum burda
Van kürt yeri değilmi olm hiç bilmem oraları ama angaranın pavyonları meşhurdur orda karıların alıcısı çok yani dikkat et kral tipini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

van nere mk elektrik falan var mı sictiginiz boku toprakla kapatiyonuz mu

edinemiyorsun burada insanlar sosyal değil Ankara'da senin gibi çok kürt olmaya başladı bilkent civarlarında karşıma çıkma 174 55 kilo böcek gibi ezerim seni

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
MOGGER UYUMAZ OĞLUM. MOGGER NÖBETTE.

edinemiyorsun burada insanlar sosyal değil Ankara'da senin gibi çok kürt olmaya başladı bilkent civarlarında karşıma çıkma 174 55 kilo böcek gibi ezerim seni
kürt değilim ama o ananı götünden sikerim orosbuevladı üniversiteni oku sen amk parasızı

• Hmm...
Reactions: Angaracel
van nere mk elektrik falan var mı sictiginiz boku toprakla kapatiyonuz mu
Hoş yer kanka denizi var herşeyi var bi eskişiehir tekirdağ kadar var

Van kürt yeri değilmi olm hiç bilmem oraları ama angaranın pavyonları meşhurdur orda karıların alıcısı çok yani dikkat et kral tipini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
dmden yazsana

beni de ezer misin lutfen 70 kg

kürt değilim ama o ananı götünden sikerim orosbuevladı üniversiteni oku sen amk parasızı
ana bacı yapmandan belli kürt olduğun soysuz kürt ankara doldu amına trafikte adım atacak yerin yok iç anadolu doğu anadolu hepsi gelmiş sokakta konuşmayı bilen eleman yok üniversite oku parasız falan hayırdır lise terk misin