Vatan ve foid

jsbera

jsbera

Bookmarked
Bir savaş çıksa küçüklükten beri ve vatanımi seven biri olarak seferberlik ilanı çıksa normalde giderim. Fakat gitmeye değer görmüyorum trdeki aptal foidler yüzünden sen savaşa gitsen Avrupa'daki erkeklere amını verme peşine takılırlar orospu olur hepsi o yüzden vatanimi seven biri olsam da sırf bu orospu çocukları yuzunden gitmek istemiyorum amk bunlar için olmek göze alinmaz

Siz ne düşünüyorsunuz ikisi bağımsız şeyler mi yoksa sizde mi gitmezdiniz? Vatanı sevip sevmemekle bağımsız bu konu boş konusmayin vatanıni sevenlere soruyorum ananızı sikerim

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Gordon Freeman and 6 others
ya gece gece ne dusunuyon aq

• JFL
  • WTF
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Gordon Freeman and 4 others
  • JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: Thrill, hardmaxxx, susisesi and 1 other person
Bir savaş çıksa küçüklükten beri ve vatanımi seven biri olarak seferberlik ilanı çıksa normalde giderim. Fakat gitmeye değer görmüyorum trdeki aptal foidler yüzünden sen savaşa gitsen Avrupa'daki erkeklere amını verme peşine takılırlar orospu olur hepsi o yüzden vatanimi seven biri olsam da sırf bu orospu çocukları yuzunden gitmek istemiyorum amk bunlar için olmek göze alinmaz

Siz ne düşünüyorsunuz ikisi bağımsız şeyler mi yoksa sizde mi gitmezdiniz? Vatanı sevip sevmemekle bağımsız bu konu boş konusmayin vatanıni sevenlere soruyorum ananızı sikerim
olm bu ülke sana naptı ne verdi de canını sırf bu ülke için tehlikeye atmaya razısın? sorun burda foid olmamalı direkt baştan gitmeyi düşünmen yanlış

• +1
Reactions: Thrill, hardmaxxx, Serialsuicide and 2 others

olm bu ülke sana naptı ne verdi de canını sırf bu ülke için tehlikeye atmaya razısın? sorun burda foid olmamalı direkt baştan gitmeyi düşünmen yanlış

• +1
Reactions: Thrill and hardmaxxx
knk 190sın seni almazlar zaten manletleri alırlar

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and jsbera
Testoyu götüne batiririm gurbetçi susisesi soruma cevap ver
siz cephedeyken ben almanim diyip sizin foidleri sikerdim

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, hardmaxxx and 4 others
Muhalefetten bağımsız ülkem için gitmeye razı olan birisiyim insanlar dogduklarindan itibaren secmedikleri seyleri savunmakla bir ömür geçirir lafına da normal bakıyorum taylandli olsam arap olsam kendi milletimi ne savunucam serefim mi olurdu aq

• JFL
Reactions: Thrill and kerchmaniac
  • JFL
Reactions: Thrill and szenn
siz cephedeyken ben almanim diyip sizin foidleri sikerdim
YEŞİL GÖZÜNE LENS TAKIP GYMAXXED OLAN İSTANBUL BOĞAZINDAN TÜM VAPURLARI TEREAMOGLAYARAK ANADOLU'YA GEÇİŞ YAPAN SUSISESI

• JFL
  • Love it
Reactions: Thrill and susisesi
Sol gözün yeşil sağ gözün kahverengi
yok la ikisi de yesil kahve karisik
IMG 0235

• Love it
  • +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and jsbera
sikerim böyle ülkeyide halkınıda her biji Kürdistan

• JFL
Reactions: Thrill and jsbera
Gitmem tabi amk
Halkın ℅70i kurtarılmayı haketmiyo (℅50 kadın)

• +1
Reactions: Thrill and jsbera