VAY GREY VAY

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Postlari vay grey vay dedirtecek kullanicilar listesi

@menas (toplumdan dislanmis bir ucube)
@yndra (low iq bir embesil)
@saasturkvarmi (ön lobu tam gelisememis)
@certifiedslayer (etrafinda yasananlarin farkinda degil)

Biliyorum cogunuz bu listede @maarda ve @starboi. gibi isimleride gormek isterdiniz fakat ne yazikki onlar grey degil true oglu truecel

• JFL
Reactions: menas

Biliyorum cogunuz bu listede @maarda ve @starboi. gibi isimleride gormek isterdiniz fakat ne yazikki onlar grey degil true oglu truecel
Bu ibne orospu evladına başka rep atmak istemediğim için editliyorum beyler kendi haline bırakın ignorelayın direkt

bu arada maardayla taşşak geçiyorsunda kürşat ananı sikeyim 1 tane düzgün postun yok

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: cornerd nerd, getratioedbozo, Zagro and 2 others
Foruma birtane katkın olmuşmudur acaba lan amınakoyduğumun ucubesi

Thread 'Epigenetics: The Connection Between Beauty And Health'
https://looksmax.org/threads/epigenetics-the-connection-between-beauty-and-health.1349014/

Thread 'The Science Of Depression: Do You Need A Reason To Be Depressed?'
https://looksmax.org/threads/the-science-of-depression-do-you-need-a-reason-to-be-depressed.1348224/

Thread 'Becky's Playbook: How She Subconsciously Manipulates You'
https://looksmax.org/threads/beckys-playbook-how-she-subconsciously-manipulates-you.1346197/
AGHAHAJAJANAJSJSJSHSEISKSJSUAJSJSISJSJAUA YARILDIM AQ

Bu ibne orospu evladına başka rep atmak istemediğim için editliyorum beyler kendi haline bırakın ignorelayın direkt
KOPUYORUM AMK APTAL ORRR UCUBELIGININ FARKINA VARDI INCEL FORUMUNDA YANLIS BILGILI THREAD YAZMAYA SAATLERINI HARCAMIS YAZIK BU EZIK OEYE

• Hmm...
tr'de değildim knk yurt dışında org lurklicek değilim
demekki lurklemeden durabiliyosun aksarayli. reacher donmeden yuzunu gormek istemiyorum

demekki lurklemeden durabiliyosun aksarayli. reacher donmeden yuzunu gormek istemiyorum
reacherı hala nası hatırlıyon sen amk onun dönceğini hiç sanmam

reacherı hala nası hatırlıyon sen amk onun dönceğini hiç sanmam
yarram hepinizle tek ugrasamam aq. zamaninda ben maardaya laf atmayinca slade yerime geciyodu, reacher recaiye satasiyodu bende sana odaklanabiliyodum simdi biz bi adam eksigiz

yarram hepinizle tek ugrasamam aq. zamaninda ben maardaya laf atmayinca slade yerime geciyodu, reacher recaiye satasiyodu bende sana odaklanabiliyodum simdi biz bi adam eksigiz
haa tamam
sen çocuksun o zmn

haa tamam
sen çocuksun o zmn
ayn boyle adil olmuyo harungottenyolda bayadir yok ortada biz yeni adam bulana kadar ateskes(maarda istisna o free game)

• Woah
ayn boyle adil olmuyo harungottenyolda bayadir yok ortada biz yeni adam bulana kadar ateskes(maarda istisna o free game)
menasla niye kavga ettiniz amk

naber bro
Yanllkla sevgilimin ifasn izledim v0 g9m9viajxjke1
:blackpill:

@menas (okudugum kadarıyla beyin fakiri tam kahvede din siyaset yapan dayılardan daha güçsüz bir beyini varmış gibi hissettiriyor) +gOooner ortaokullu

@yndra okumadım

@maarda (Tam bir çok bilmiş oe amk ineği🤣)

@certifiedslayer (Düzgün birisi gibi)

@starboi. (Tokatı çakıp parasını çalıp haydi kendrick lamar dinlemeye demelik bir siyahitapar oe)

Tespitler iyi hll

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 133325, menas and TrustMeBro
@menas (okudugum kadarıyla beyin fakiri tam kahvede din siyaset yapan dayılardan daha güçsüz bir beyini varmış gibi hissettiriyor) +gOooner ortaokullu

@yndra okumadım

@maarda (Tam bir çok bilmiş oe amk ineği🤣)

@certifiedslayer (Düzgün birisi gibi)

@starboi. (Tokatı çakıp parasını çalıp haydi kendrick lamar dinlemeye demelik bir siyahitapar oe)

Tespitler iyi hll
iyi zeki birisi daha gelmis foruma iq ortalamasi artti

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 133325, Kamzi and menas

saolasın

Users who are viewing this thread

Back