vipien kullanmayın

underbite_hater

underbite_hater

holl satan
vipiene baglandıgınızda vpn sızı proxye baglar proxyda ip : port formatında olur *genellıkle* proxye baglandıgınızda tum network trafıgınız proxye ısler ve kaydolur hesaplarınıza gırerkende ornek verıyorum ınstagrama gırıyosunuz gırıs basa bastıgınız anda post ıstegı atarsınız ve buda kaydolur post ıstegının datası raw olarak kaydoldugu ıcın username=sdafjk&pass=sdfajk armut gıbı proxy loglarına kaydedersınız bu loglar satıldıgı zamanda toplu loglar formatlanarak sadece ınstagram urlsındekı loglar cıkarılır arasında sızın hesabınızda follos olur zaten sızıntıların yuzde yetmısı veya ellısı bu sekıl oluyor cok anlatamadım acıklayamadımda analyalayan analyalamıstır

• +1
Reactions: stacyworshipper, Fridx, Thrill and 2 others
Ya madem bu kadar şeysin kendini niye burda doxxladın amk

• +1
Reactions: carettacaretta, stacyworshipper, susisesi and 4 others
5797874 1769248949620

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, iwishiwastaller, atess and 7 others
Ya madem bu kadar şeysin kendini niye burda doxxladın amk
kanka ben hıcbıseyı sıkıme takmıyom 2023 2022 de cok boyle sanalcılık yapıyodum edıyodum suan herseyı tecrube edındım neyın ne oldugunu bılıyorum sık sık onlemler almıyorum sonucunu bılıyorum zaten

• +1
Reactions: stacyworshipper, Fridx, Deleted member 277275 and 1 other person
Sıçma evlat sıçma yeter

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 287008, stacyworshipper, susisesi and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill, susisesi and 2 others
knk merak ettim biri bana seni doxxlicam dediydi acaba nasi yapcakti hani elinde hicbir bilgisi yok orospu evladi korkutmaya calisior

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
knk merak ettim biri bana seni doxxlicam dediydi acaba nasi yapcakti hani elinde hicbir bilgisi yok orospu evladi korkutmaya calisior
Burda fazla kişisel bilgini vermediysen adminlerden ip adresini filan alarak yapılıyor diye biliyom emin değilim

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
Burda fazla kişisel bilgini vermediysen adminlerden ip adresini filan alarak yapılıyor diye biliyom emin değilim
Adminler nekadar picmis

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, stacyworshipper, Thrill and 3 others
admınler ıp veremez kanka verı sızdıgı anda fbı basar sıteyı

• +1
  • Hmm...
Reactions: stacyworshipper, Thrill, Fridx and 2 others
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill and Fridx
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: anathema, stacyworshipper, Thrill and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, stacyworshipper, Thrill and 1 other person
Hiçbirşey anlamadım ama haklısın herhalde

• +1
Reactions: jsbera, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
ya sen ne anlatıyon aq veledi sikip öldürücem seni en sonunda

2000lerde mi yasiyoruz her site api isteklerini sifreler,

proxy en fazla girdiğin domaini instagram.com girdiğin diger sayfalari instagram.com/messages kaldı ki sen dns sifrelemezsen bunu ISP de görür

apiye atılan post isteklerini veya sitedeki cookieleri gorebilecegini mi saniyosun siktir git defol surdan mk

intelx de gordugun ULP loglarının proxyler aracılıgıyla mı koyuldugunu sanıyosun ozurlu orospu evladı?

mesele bu kadar basitse niye millet stealer yapıp fudlamak icin fare gibi 20 saat microsoft serfitikası cozmeye calısıyorlar dusun biraz

siktir git 2-3 gram bilginle surada millete akıl verme sikerim ananı

• +1
  • JFL
Reactions: szenn, jsbera, cakdripa and 3 others

proxy en fazla girdiğin domaini instagram.com girdiğin diger sayfalari instagram.com/messages kaldı ki sen dns sifrelemezsen bunu ISP de görür

apiye atılan post isteklerini veya sitedeki cookieleri gorebilecegini mi saniyosun siktir git defol surdan mk

intelx de gordugun ULP loglarının proxyler aracılıgıyla mı koyuldugunu sanıyosun ozurlu orospu evladı?

mesele bu kadar basitse niye millet stealer yapıp fudlamak icin fare gibi 20 saat microsoft serfitikası cozmeye calısıyorlar dusun biraz

a dedım b anlamıssın reıs ulp ne alaka

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
sadece dc için kullanıyorum

• +1

1769734637888
sundan bahsettım ve ıntelxde olan logların hepsı evet stealerden alınma apı keyde satıyodum eskıden yabancılara ama artık alıcı yok form datayı kolay sekılde alabılıyor proxy

• +1
yav sen ne yaşıyon amk? k
View attachment 4596964 sundan bahsettım ve ıntelxde olan logların hepsı evet stealerden alınma apı keyde satıyodum eskıden yabancılara ama artık alıcı yok form datayı kolay sekılde alabılıyor proxy

endi 4.5g proxy farmım var

gel sana atayım proxy git istek at bir siteye bana gelen veriyi göstereyim sana?

• +1
1769734835769

bu yazdığın tam olarak ULP TÜM LOGLAR SİSTEME YÜKLENİR URL YAZARSIN ONUN LOGLARI ÇIKAR ÖNÜNE

• +1
  • +1
View attachment 4596975

bu yazdığın tam olarak ULP TÜM LOGLAR SİSTEME YÜKLENİR URL YAZARSIN ONUN LOGLARI ÇIKAR ÖNÜNE
ca sertıfıkası gelmıstı aklıma bunu yazarken dusunmeden dırek yapıstırdım androıd rootlu bı cıhaza ca sertıfıkası yukleyınce uygulamada reqable olsun her turlu ceker ve proxyye bağlanınca tüm trafik proxyden geçer ama modern sitelerde https tls olduğu için post datası ağ seviyesinde okunmaz proxy sadece domain sni ip port zaman ve trafik hacmini bilir post datası ancak tls inspection yapılıyorsa yani cihaza root sertifika yüklenmiş ve mitm kurulmuş ise görülebilir bunun dışında normal proxy ile post datası çıkmaz bunu anlatmaya calıstım dedıklerını zaten bılıyorum ben

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Thrill
  • +1
ca sertıfıkası gelmıstı aklıma bunu yazarken dusunmeden dırek yapıstırdım androıd rootlu bı cıhaza ca sertıfıkası yukleyınce uygulamada reqable olsun her turlu ceker ve proxyye bağlanınca tüm trafik proxyden geçer ama modern sitelerde https tls olduğu için post datası ağ seviyesinde okunmaz proxy sadece domain sni ip port zaman ve trafik hacmini bilir post datası ancak tls inspection yapılıyorsa yani cihaza root sertifika yüklenmiş ve mitm kurulmuş ise görülebilir bunun dışında normal proxy ile post datası çıkmaz bunu anlatmaya calıstım dedıklerını zaten bılıyorum ben

sim kartın ve bir rootlu android cihazın varsa https://github.com/proxidize/proxidize-android kur telefona gör bakalım proxy neler görüyormuş aq proxylerin görebildiği şeyler sınırlı senin attığın şifreli istekleri görürler HTTPS serfitikası boşuna gelmedi

dediğin senaryoyu ilk defa duyuyorum varsa bir döküman paylaş kaldı ki rootlu bir cihazın her şeyini görürsün AMA YİNE ROOTLU BİR CİHAZIN İSTEKLERİNİ PROXY İLE BİLE GÖREMEYECEĞİNİ SAVUNUYORUM

normal proxy datası ile çıkmıyorsa ne diye yaygara çıkarıyosun burda amk

• +1
Proxylerin görebildiği senaryoda ki göremez ISP neler görür düşünebiliyo musun?

Azıcık düşün

• +1
Proxylerin görebildiği senaryoda ki göremez ISP neler görür düşünebiliyo musun?

Azıcık düşün
sen bırısın heralde

• +1
sen dns sifrelemezsen bunu ISP de görür
dns şifrelesen bile snı yüzünden ısp yine görür ki

neyse ne bok konu aq sonradan kıvırmıssın da buradakilerin bilgileri calınsa da bisi olmaz 20 takipci 40 takip insta hesabını götlerine sokarlar artık

• +1
- ben seni şimdi burda bıçaklasam napabilirsin
+ kanka yapmayın ya istemiyom

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, anathema, Deleted member 277275 and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, anathema, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill