memedo
Banned
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
volufiline yuksek oranli olursa işe yarar ama nası bi etki beklediğine gore
Minox kullanmalı mıyımvolufiline yuksek oranli olursa işe yarar ama nası bi etki beklediğine gore
kaşlar icin biberiye kullandiğim sure boyunca yeni kaş cikmaua tesfik etti ama ceviz yagi gibi diger yaglar kaşi uzamaya teşfik etti normal cikan harici extra kas ckarmadi
Amk karı gibi kaşımı mı çizicem birdekaş kalemi dedik ya amk
bence sadece kaş icin gerek yokMinox kullanmalı mıyım
Kalınlık için soruyorumbence sadece kaş icin gerek yok
evetAmk karı gibi kaşımı mı çizicem birde
Uzun iş her dışarı çıkmadan önce uğraşılmaz + gay damgası yerim minox ve biberiye etki eder mi yaza kadarevet
low tkaş kalemi dedik ya amk
kimse gay diyemez sana deseler bile female appealin olurUzun iş her dışarı çıkmadan önce uğraşılmaz + gay damgası yerim minox ve biberiye etki eder mi yaza kadar
minox kullanıp endokrin sistemini sikmek daha low tlow t
kupeyle yemiyo musun zatenUzun iş her dışarı çıkmadan önce uğraşılmaz + gay damgası yerim minox ve biberiye etki eder mi yaza kadar
155cm/4.5cm , 3 yaşında gelişimi durmuş ,low t, low iq, 3-5 kelimeyi bir araya getiremeyen ,yarragı kalkmayan elemanlar sana gay dese ne olacak aq istediğini yap karışan olursada haddini bildir o sexy chad kemiklerinle tek kafa atsan yetergay damgası yerim minox ve biberiye etki eder mi yaza kadar
degisik bi elemansin155cm/4.5cm , 3 yaşında gelişimi durmuş ,low t, low iq, 3-5 kelimeyi bir araya getiremeyen ,yarragı kalkmayan elemanlar sana gay dese ne olacak aq istediğini yap karışan olursada haddini bildir o sexy chad kemiklerinle tek kafa atsan yeter![]()
ya babuş banada gay diyorlardı bi ara öfkelendim onu hatırlayıpdegisik bi elemansin
vay geylerya babuş banada gay diyorlardı bi ara öfkelendim onu hatırlayıp
Amk salağı low t olsam kemiklerim bu yaşımda o kadar büyür müydülow t
Yok kıbrısta yaşıyorum bişey diyen yok burda hem appealı da artırıyorkupeyle yemiyo musun zaten
dogma buyume kibris miYok kıbrısta yaşıyorum bişey diyen yok burda hem appealı da artırıyor
aptal piç sana bişey diyen mi varAmk salağı low t olsam kemiklerim bu yaşımda o kadar büyür müydü
Kemikler ile t nin alakası ykAmk salağı low t olsam kemiklerim bu yaşımda o kadar büyür müydü
Nasıl yok genetikde var ama ikiz kardeşimle kemiklerim arasında dağlar ladar fsrk varKemikler ile t nin alakası yk
Olm cift yumurtasiniz dedik yaNasıl yok genetikde var ama ikiz kardeşimle kemiklerim arasında dağlar ladar fsrk var
Knk o kadar salaksinki testonun dhtnin kemik gelisimiyle ilgisi olmadigini bilmiyonAmk salağı low t olsam kemiklerim bu yaşımda o kadar büyür müydü
Testom yüksek ama o kesin okulda sikim inmiyor amkKnk o kadar salaksinki testonun dhtnin kemik gelisimiyle ilgisi olmadigini bilmiyon
allahını siktiğimin hocaları sürekli tahtaya kaldırıyorTestom yüksek ama o kesin okulda sikim inmiyor amk
Amk kızlar gelip kaç kişiyle öpüştün sikiştin diye soruyor amk delleniyorumallahını siktiğimin hocaları sürekli tahtaya kaldırıyor
benle erkekler bile konuşmuyor seninki iyimişAmk kızlar gelip kaç kişiyle öpüştün sikiştin diye soruyor amk delleniyorum
Azdılar yarrak istiyorlarbenle erkekler bile konuşmuyor seninki iyimiş
Eevtdogma buyume kibris mi
guzelEevt
olm yanlış kişiye yanıt vermişsinaptal piç sana bişey diyen mi var