volufiline nereden alabilirim

moggerkid

moggerkid

Iron
hiç bir yerde yok

• +1
Reactions: whitemonster6
Ubuydan falan dene gümrüğe takılmazsa söyle ben de sipariş edeyim bubba

• +1
Reactions: Zodiac
butun forum recainin anasini sikiyor orospu evladi hala burada dolasiyo:ROFLMAO:
Örnek versene orospu evladı bütün foruö asıl senin ananı sikiypr

Örnek versene orospu evladı bütün foruö asıl senin ananı sikiypr
Ben harun whitemonster kadin dusmani er enjoyer zodiac maarda ve geriye kalan herkesin ananla birlikte olmuslugu vardir:lul:

• +1
Ben harun whitemonster kadin dusmani er enjoyer zodiac maarda ve geriye kalan herkesin ananla birlikte olmuslugu vardir:lul:
Yapmq ya orospu evladı qnnem listedeki %90 ı döver

• JFL
ama bacaklarini aciyo hepsi icin
Projection buna denir iste bu orospu evladi buyuk ihtimalle cocukken aile dostunu anasini sikerken yakaladi boyle oldu

Ben recoyu seviyom olm sen niye beni arkadaşlarımla aramı bozmaya çalışıyon😡

Projection buna denir iste bu orospu evladi buyuk ihtimalle cocukken aile dostunu anasini sikerken yakaladi boyle oldu
sen demiyo muydun kendi anami sikmek istiyorum diye orospu evladi:lul:

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Ananı da herkes seviyo😍 arada bir sikiyoruz da 5-10 kişi toplanıp
recai herkes anani sikiyo diye seninde sikicegin anlamina gelmiyo aptal orospu cocugu:lul:

• +1
recai herkes anani sikiyo diye seninde sikicegin anlamina gelmiyo aptal orospu cocugu:lul:
kanka anlatmak istediğin bir şey varsa bana ulaş vallahi diyorum ananı sikişirken mi gördün karıya azıyor musun anlamadım ben bir insan anasına sövdürmekten nasıl bu kadar zevk alabilir amına koyayım

kanka anlatmak istediğin bir şey varsa bana ulaş vallahi diyorum ananı sikişirken mi gördün karıya azıyor musun anlamadım ben bir insan anasına sövdürmekten nasıl bu kadar zevk alabilir amına koyayım
aptal orospu evladi nasil bir farkindalik yoksunusun sen offtopicteki her herif senin anana sovuyo nasil bir gerizekali oldugundan bahsediyo tr subforumunda aynisi anan sikile sikile travm yaratmis:lul:

• +1
aptal orospu evladi nasil bir farkindalik yoksunusun sen offtopicteki her herif senin anana sovuyo nasil bir gerizekali oldugundan bahsediyo tr subforumunda aynisi anan sikile sikile travm yaratmis:lul:
Az örnek versene orospu evladı bende öğreneyim

• +1
Verdim ya zihinsel engelli amin oglu anani sikerken seninde beynini mi siktiler
Bildirimlere gir demissin doguranini sikeyim senin

Gel mardin kiziltepe ataturk mahallesi anani sikecem
Ben anani sikmeye gelicem zaten sen bekle mahalle icinde orospuyu siktikten sonra seni hallederiz