moggerkid
Iron
hiç bir yerde yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moggerkidhiç bir yerde yok
Moggerkeromoggerkid
trendyoldan al dene bi bakalım işe yararsa söyle moggervelethiç bir yerde yok
lan sen 13 yasinda degil miydintrendyoldan al dene bi bakalım işe yararsa söyle moggervelet
lan sen 13 yasinda degil miydin
yok 15imlan sen 13 yasinda degil miydin
butun forum recainin anasini sikiyor orospu evladi hala burada dolasiyoYa bi sus artik orospu evladi
Örnek versene orospu evladı bütün foruö asıl senin ananı sikiyprbutun forum recainin anasini sikiyor orospu evladi hala burada dolasiyo![]()
Ben harun whitemonster kadin dusmani er enjoyer zodiac maarda ve geriye kalan herkesin ananla birlikte olmuslugu vardirÖrnek versene orospu evladı bütün foruö asıl senin ananı sikiypr
Yapmq ya orospu evladı qnnem listedeki %90 ı döverBen harun whitemonster kadin dusmani er enjoyer zodiac maarda ve geriye kalan herkesin ananla birlikte olmuslugu vardir![]()
ama bacaklarini aciyo hepsi icinYapmq ya orospu evladı qnnem listedeki %90 ı döver
Projection buna denir iste bu orospu evladi buyuk ihtimalle cocukken aile dostunu anasini sikerken yakaladi boyle olduama bacaklarini aciyo hepsi icin
Ben recoyu seviyom olm sen niye beni arkadaşlarımla aramı bozmaya çalışıyonBen harun whitemonster kadin dusmani er enjoyer zodiac maarda ve geriye kalan herkesin ananla birlikte olmuslugu vardir![]()
sen demiyo muydun kendi anami sikmek istiyorum diye orospu evladiProjection buna denir iste bu orospu evladi buyuk ihtimalle cocukken aile dostunu anasini sikerken yakaladi boyle oldu
sende herkesi seviyosun olm bu kadarida olmazBen recoyu seviyom olm sen niye beni arkadaşlarımla aramı bozmaya çalışıyon![]()
Ananı da herkes seviyosende herkesi seviyosun olm bu kadarida olmaz
recai herkes anani sikiyo diye seninde sikicegin anlamina gelmiyo aptal orospu cocuguAnanı da herkes seviyoarada bir sikiyoruz da 5-10 kişi toplanıp
kanka anlatmak istediğin bir şey varsa bana ulaş vallahi diyorum ananı sikişirken mi gördün karıya azıyor musun anlamadım ben bir insan anasına sövdürmekten nasıl bu kadar zevk alabilir amına koyayımrecai herkes anani sikiyo diye seninde sikicegin anlamina gelmiyo aptal orospu cocugu![]()
aptal orospu evladi nasil bir farkindalik yoksunusun sen offtopicteki her herif senin anana sovuyo nasil bir gerizekali oldugundan bahsediyo tr subforumunda aynisi anan sikile sikile travm yaratmiskanka anlatmak istediğin bir şey varsa bana ulaş vallahi diyorum ananı sikişirken mi gördün karıya azıyor musun anlamadım ben bir insan anasına sövdürmekten nasıl bu kadar zevk alabilir amına koyayım
Az örnek versene orospu evladı bende öğreneyimaptal orospu evladi nasil bir farkindalik yoksunusun sen offtopicteki her herif senin anana sovuyo nasil bir gerizekali oldugundan bahsediyo tr subforumunda aynisi anan sikile sikile travm yaratmis![]()
Gir bildirimlere hepsi anani sikiyorum diyen insanlarla dolu seni tek ciddye alan yokAz örnek versene orospu evladı bende öğreneyim
Örbek ber orospu evladıGir bildirimlere hepsi anani sikiyorum diyen insanlarla dolu seni tek ciddye alan yok
Verdim ya zihinsel engelli amin oglu anani sikerken seninde beynini mi siktilerÖrbek ber orospu evladı
Bildirimlere gir demissin doguranini sikeyim seninVerdim ya zihinsel engelli amin oglu anani sikerken seninde beynini mi siktiler
O kadar aptal ki anlamiyor orospu cocugu mardine gelirsem affetmemBildirimlere gir demissin doguranini sikeyim senin
Gel mardin kiziltepe ataturk mahallesi anani sikecemO kadar aptal ki anlamiyor orospu cocugu mardine gelirsem affetmem
Ben anani sikmeye gelicem zaten sen bekle mahalle icinde orospuyu siktikten sonra seni hallederizGel mardin kiziltepe ataturk mahallesi anani sikecem
Knk beni niye sevmiyonBen anani sikmeye gelicem zaten sen bekle mahalle icinde orospuyu siktikten sonra seni hallederiz
Aptal bir orospu evladi oldugun icin seven yok seni zatenKnk beni niye sevmiyon
Var knk yalan söylemeAptal bir orospu evladi oldugun icin seven yok seni zaten
Er enjoyer acidigi icinVar knk yalan söyleme
Dogida da seviyordu can dostum benimEr enjoyer acidigi icin
Yapmq ya orospu evladı qnnem listedeki %90 ı döver
ama bacaklarini aciyo hepsi icin
herkesle iyi geçin teorisisende herkesi seviyosun olm bu kadarida olmaz