atess
6'3
olm bayadir girmiyom foruma bi kızla date cıktım dateden sonra engellwdim cirkindi bide uzundu
bide bikac 12. sınıf abla igmi istedi incel degilmiyşm yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
low dimouzun olması niye problem aq?
Angut incel oğlun 150 olduğunda shotgunla avlamasın seni dikkat etlow dimo
AKSAM AKSAM ÖLDÜRDÜ BU AQAngut incel oğlun 150 olduğunda shotgunla avlamasın seni dikkat et
cocuk yaomıcam bi zahmet amk ilerde uzun guzel karı bukup onla cocuk yapcam suan keyfini cıkarmaya calısim bariAngut incel oğlun 150 olduğunda shotgunla avlamasın seni dikkat et
Saflık yariyo aqilerde uzun guzel karı bukup onla cocuk
cocuk yaomıcam bi zahmet amk ilerde uzun guzel karı bukup onla cocuk yapcam suan keyfini cıkarmaya calısim bari
çıldırıyom amk nası bi subforum buSaflık yariyo aq
yaw reis pp ayrı yazdığın ayrı yarıyo amk nefes mefes kalmadıcocuk yaomıcam bi zahmet amk ilerde uzun guzel karı bukup onla cocuk yapcam suan keyfini cıkarmaya calısim bari
Saflık yariyo aq
Mod olmadan önce düşünecektinçıldırıyom amk nası bi subforum bu
Doğru söze ne denirMod olmadan önce düşünecektin
forumun gizli chadiolm bayadir girmiyom foruma bi kızla date cıktım dateden sonra engellwdim cirkindi bide uzundubide bikac 12. sınıf abla igmi istedi incel degilmiyşm yoksa
seviorum seni resiDoğru söze ne denir
eyw bro sağ ol mod oldum normalde benim sizi unutmam lazımdı sub beni unuttu ne yazanım var ne soranım kimse sevmiyo beni burda daha bi sen dedin şu ana kdr tekrardanseviorum seni resi
rica ederim ben cidden seviyorum bu arada laf olsun diye değil bu subforumun sana ihtiyacı vardı bide unutmamışlardır bence seni meşgul etmemek içindireyw bro sağ ol mod oldum normalde benim sizi unutmam lazımdı sub beni unuttu ne yazanım var ne soranım kimse sevmiyo beni burda daha bi sen dedin şu ana kdr tekrardan

yok küfrediyolar banarica ederim ben cidden seviyorum bu arada laf olsun diye değil bu subforumun sana ihtiyacı vardı bide unutmamışlardır bence seni meşgul etmemek içindir![]()
maarda da iyidir aslında niye herkes arkadaş olamıyoyok küfrediyolar bana
@maarda / @nevaevametheratall bu ikisi yüüznden
Oe çünkü maarda profil fotosuna bak çok gıcık amkmaarda da iyidir aslında niye herkes arkadaş olamıyo![]()
Oe çünkü maarda profil fotosuna bak çok gıcık amk
İyi demişsin kardeşim daha fazlasını hakkediyor da neyseView attachment 4745456profildeki tek post btw
olur öyle eski modla yeni mod arasındaİyi demişsin kardeşim daha fazlasını hakkediyor da neyse
sen yaparsın canim ben yapamam tmmSaflık yariyo aq
sonra senin gibiler doluyo buralar fullsen yaparsın canim ben yapamam tmmuzun dedigim 175 falan cocugum kısa olmasın
Ah liseli kardeşim ah kasiyer olup 20 yıllık borclarinla uğraşırkende düşünürsün bunlarısen yaparsın canim ben yapamam tmmuzun dedigim 175 falan cocugum kısa olmasın
benim 1-2 güne meslek sanırsam amkAh liseli kardeşim ah kasiyer olup 20 yıllık borclarinla uğraşırkende düşünürsün bunları
Ekmek parasibenim 1-2 güne meslek sanırsam amk
işçi sınıfına mensup kardeşlerime selam olsun!Ekmek parasi
@flows5991 ekmegimizi kovaliyoruz elhamdulillah