balve
balvebalve
ah hayat ah
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
editleyebiliyonBu tirede cabuk ulasmaniz gerek
@everyone
@Resistance. kral geri don sana sildirecem tiredi
Knk bu bana yazmisti bende ilgi icin sew olam dedim 7 ay oldu nasil olduysa aq bu varken 2 3 kisidende hoslandim ama sadik iyi biri oldugumdan aldatmadimTipini nasil sonradan gordun sanaldanmi sew oldun

Meme + got dolgusuKızı ascendleyecek bişey falan yokmu

Deli dehset odemi var goz sekli fln okey ama valla gorunusune fln onem vermiyoKızı ascendleyecek bişey falan yokmu

Knk ikiside iyi bodycell denebilir ama vucut benim icin cok onemli bi faktor degil yaMeme + got dolgusu![]()
Knk istemiyorsan soyle kiza yani bi taraf digerini begenmeden nasil iliksi yurusunku aldatma duzgunce soyle bi sikinti cikarmazKnk bu bana yazmisti bende ilgi icin sew olam dedim 7 ay oldu nasil olduysa aq bu varken 2 3 kisidende hoslandim ama sadik iyi biri oldugumdan aldatmadim![]()
Ödem mi var obez miDeli dehset odemi var goz sekli fln okey ama valla gorunusune fln onem vermiyo![]()
Knk direkt olarak cirkinmis kiz suanda farkettim islem uygulayacam...Knk istemiyorsan soyle kiza yani bi taraf digerini begenmeden nasil iliksi yurusunku aldatma duzgunce soyle bi sikinti cikarmaz

Yok be odemli baya kendi analizimÖdem mi var obez mi
Genelde ödemlyim diyenler 20bf falan oluyor ondan dedim