WAY262611 hk.

erlang

erlang

Iron
Öncelikle BMP2 nin RUNX2 yi ve dolayısıyla da osteoblast farklılaşmasını arttırdığı bilinen bir şey(Buna da cope demeyin)

WAY262611'in mekanizması:
Öncelikle DKK1 inhibisyonu yaşanır.DKK1 inhibe olursa Wnt sinyali üzerindeki baskı azalır.Wnt sinyali artınca β-katenin hücrede birikir.. β-katenin hücreye binip TCF/LEF'e bağlanır.Bu kompleks DNA daki belirli bölgelere bağlandıktan sonra BMP2 transkripsiyonu yaşanır.

BMP2 transkripsiyonu detaylıca:
Çekirdekte zaten BMP2 proteininin nasıl yapılacağı bilgisi var.β-katenin çekirdeğe giriyor.Çekirdekte β-katenin+TCF/LEF kompleksi oluşur.TCF/LEF DNA üzerindeki belirli dizileri tanır ve DNA'daki BMP2 genin bilgisini RNA'ya kopyalar.Sonrasında mRNA (mesajcı RNA) bu bilgiyi ribozoma iletir.Ribozom mRNA yı okur ve "Bu mRNA'daki talimata göre BMP2 proteini üretmem gerek" şeklinde çalışır.

Burdaki mekaniğe bakacak olursak teorik olarak WAY262611 BMP2 protein sentezini gerçekleştirdiğinden dolayı kemik oluşumunu etkileyebilir.Fakat lokal olarak yüz kemiklerini büyütüyor iddiası neye dayandırılıyor bilen varsa cevaplasın.

• +1
  • JFL
Reactions: kumaddikt, maarda, pashanimair and 3 others
dayı matematikden daha zor işlemler yazmışsın thread ı actigimda matematik sorusu soruyosun sandım mk bide bilen varsa cevaplasın yazmışsın burdakiler o kadar akıllımı global e yazsan neyse diycemde

• +1
  • JFL
Reactions: veneficus, pashanimair, -BayHarbourButcher and 2 others
dayı matematikden daha zor işlemler yazmışsın thread ı actigimda matematik sorusu soruyosun sandım mk bide bilen varsa cevaplasın yazmışsın burdakiler o kadar akıllımı global e yazsan neyse diycemde
Doğru diyon yazarım yarın

• +1
Reactions: pashanimair and christabelle0952
lokal olarak büyütmez sadece bmp reseptörü kemiklerde var ama yüzde en çok olduğundan öyle deniliyor olabilir

• +1
Reactions: erlang and pashanimair
lokal olarak büyütmez sadece bmp reseptörü kemiklerde var ama yüzde en çok olduğundan öyle deniliyor olabilir
High iq

• Love it
  • +1
Reactions: christabelle0952 and morh
Şöyle bir mantık da kurdum.Vücut önceliği hasarlı bölgelere verir.Mesela araba kazası yaşadığınızı düşünelim.Sizce vücut besinleri yarayı iyileştrimek için mi kullanır yoksa boy uzatmak için mi.Cevap belli.Şimdi wolfs law ın tamamen saçmalık ve yalan olduğunu kabul etsek bile bonesmash yapılan yerlerde zarar gören hücreler iyileştirilmeli yada yeni hücre yapılmalı.Eğer sen WAY262611 kullanarak bmp2 proteini sentezlersen osteoblast farklılaşması yaşanır.O bölgenin ihtiyacı olduğundan da öncelikle o bölgede iş yapması lazım.Vücut zaten kemik büyütmek için bahane arıyorken direkt o bölgede fazladan büyütme ihtimali var bence.

• +1
Reactions: christabelle0952, veneficus and morh
Mujuinsta GIF

• JFL
  • Hmm...
Reactions: jsbera and erlang
Adını bile bilmediğiniz bilim insanların bilgileriyle hareket ediyorsunuz.Low iq trait.Evren ve yaşadığımız gerçeklik hakkında mantık yürüterek yeni bilgiler edinmek en üst düşünme biçimidir.Başkalarının söylediği bilgileri sheeple ve itaatkar bir şekilde tekrar etmek yerine kendi zihnine güven.Bunun hakkında detaylı bir thread açacam zaten

• JFL
  • +1
Reactions: christabelle0952 and maarda
Adını bile bilmediğiniz bilim insanların bilgileriyle hareket ediyorsunuz.Low iq trait.Evren ve yaşadığımız gerçeklik hakkında mantık yürüterek yeni bilgiler edinmek en üst düşünme biçimidir.Başkalarının söylediği bilgileri sheeple ve itaatkar bir şekilde tekrar etmek yerine kendi zihnine güven.Bunun hakkında detaylı bir thread açacam zaten
amınakodumun törkü lisenden mezun ol bi üst düsünme bicimi falan zırvalıyor
yazdığın şeyler hakkında bi sik bilmediğini herkes çok iyi biliyor emin ol,dht threadinde yazdıkların tamamen gptydi beni cürütmek icin attığın makale de beni destekliyordu:dD
kime ne kanıtlamaya calısıyosun bilmiyorum ama 14 yas incellerin dolustugu subda bilgili gibi larplamana gerek yok,ilgi bağımlılığın falan varsa baska sekilde cözmeye calıs

• +1
  • Hmm...
Reactions: Iranidnordid, BugraSA, erlang and 1 other person
amınakodumun törkü lisenden mezun ol bi üst düsünme bicimi falan zırvalıyor
yazdığın şeyler hakkında bi sik bilmediğini herkes çok iyi biliyor emin ol,dht threadinde yazdıkların tamamen gptydi beni cürütmek icin attığın makale de beni destekliyordu:dD
kime ne kanıtlamaya calısıyosun bilmiyorum ama 14 yas incellerin dolustugu subda bilgili gibi larplamana gerek yok,ilgi bağımlılığın falan varsa baska sekilde cözmeye calıs
Dnr kudurmuşsun😂

Anlattığım bilgilerin hepsi sadece bu proteinlerin çalışma mekaniği ai slop değil.2023 ten beri hesabın var foruma yeni şeyler öğrenmeye değilde lak lak yapmaya geldiğin çok belli.Retarded olduğunu bildiğin için araştırmaya yada anlattıklarımı anlamaya çalışmak yerine ai dan alıntı yaptığımı sanıyorsun.Böyle düşünüyorsan sende yap.

Anlattığım üst düşünme biçimini anlayamayacak kadar low iq ve kapalı fikirli bir köle olduğun için ropelamanı öneririm

Türk de değilim btw.

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, christabelle0952, szenn and 1 other person
Yes

Çalışmaları tabiki ai dan aldım.Önceden açıkladığım gibi google scholar gibi akademik kaynaklarda 1 saatte bulabildiğin çalışmayı ai ile 5 saniyede bulabiliyorsun.

Basit araştırmalarla öğrenebileceğin biyokimyasal tepkimelerin mekaniğini ai dan almasam kavrayamayacakmış kadar büyük bişeymiş gibi konuşuyorsun.Low iq mindset işte.

• +1
Reactions: christabelle0952
😐

Başta çalışmaları ai dan aldığımı kabul ettim

Altta da senin bana biyokimyasal tepkime mekaniklerini sanki çok high iq gerektiren bir işmiş gibi ai dan alıp high iq larpladığım iddialarını mantıklı bir şekilde

Çalışmaları ai dan almakla kimyasal tepkimelerin mekaniğini ai dan kopyala yapıştır yapmal farkşı şeyler

• +1
Reactions: christabelle0952
2024 join datei olan biri olarak erlangin haklı olduğunu düşünüyorum arda.
Özet ne beynim uyuştu mesaiden sonra okuyamam hepsini

• JFL
  • +1
Reactions: szenn and erlang
Özet ne beynim uyuştu mesaiden sonra okuyamam hepsini
High iq gerektirmeyen bir şeyi sanki çok zeka gerektiriyormuş gibi ai dan kopyala yapışyır yaptığımı söylüyor arkadaş.Halbuki basic biyoloji bilgisi.Küçük bir araştırmayla bile çok rahat kavrarsın.

Bide sen chad değil misin olm ne mesaisi.En kötü tiktok açıp enayilere kurs satarsın.

• JFL
  • +1
Reactions: christabelle0952 and -BayHarbourButcher
High iq gerektirmeyen bir şeyi sanki çok zeka gerektiriyormuş gibi ai dan kopyala yapışyır yaptığımı söylüyor arkadaş.Halbuki basic biyoloji bilgisi.Küçük bir araştırmayla bile çok rahat kavrarsın.

Bide sen chad değil misin olm ne mesaisi.En kötü tiktok açıp enayilere kurs satarsın.
Digastrik kas botoxu olmadan kamerayı açmam

• JFL
Reactions: BugraSA, erlang and szenn
Evren ve yaşadığımız gerçeklik hakkında mantık yürüterek yeni bilgiler edinmek en üst düşünme biçimidir.Başkalarının söylediği bilgileri sheeple ve itaatkar bir şekilde tekrar etmek yerine kendi zihnine güven.Bunun hakkında detaylı bir thread açacam zaten
Başkalarının elde ettiği bilgileri kullanmak dediğinin tam tersidir.

Şimdiye kadar insanlığın sen daha var olmadan önce yaptığı araştırmaları ve sen şu an bile götünü yayarken başkalarının saatlerini harcadığı yazıları es geçersen, otomatik olarak kendin ile celismis olursun.

Senin bahsettiğin bilim insanlarının yıllarını adadığı şeyler ile senin bir iki basit mantıkla çıkardığın çıkarımlar aynı olamaz. Sen ne yapiyorsan o da onu yapıyor ama bu hem onun işi hem de saatlerini ayırdığı bir hobisi.

Baskalarinin kullandığı bilgileri kullanmak low iq trait değil tam tersine high IQ trait'tir.

Gerçek high IQ başkalarının emeklerini kullanır, bundan çıkarım yapar ve bunu kendi lehine çevirir.

Kendi zihnine güvenmek bir yalandan ibarettir, sen yanlış olabilirsin lakin yanlış olduğun low iq olduğun anlamına gelmez, öğrenmeye kapın olduğu anlamına gelir. Biz insanlar hem tüketir hem üretiriz, üretene de tüketene de low iq dersen buradaki low iq sen olursun.

Gerçek low iq = kanzi düşündüğün şeylere güven en üst bilgi odur, baskalarinindinlersen koyunsun itaatkarsin vs.

Gerçek high iq = başkası yüzlerce saatini bu araştırmaya adamış bir bakayım mantık çerçevesine uyuyorsa ve bilgi birikimimle örtüşüyorsa bunu kullanırım ben.

• +1
  • Hmm...
Reactions: BugraSA and erlang
Başkalarının elde ettiği bilgileri kullanmak dediğinin tam tersidir.

Şimdiye kadar insanlığın sen daha var olmadan önce yaptığı araştırmaları ve sen şu an bile götünü yayarken başkalarının saatlerini harcadığı yazıları es geçersen, otomatik olarak kendin ile celismis olursun.

Senin bahsettiğin bilim insanlarının yıllarını adadığı şeyler ile senin bir iki basit mantıkla çıkardığın çıkarımlar aynı olamaz. Sen ne yapiyorsan o da onu yapıyor ama bu hem onun işi hem de saatlerini ayırdığı bir hobisi.

Baskalarinin kullandığı bilgileri kullanmak low iq trait değil tam tersine high IQ trait'tir.

Gerçek high IQ başkalarının emeklerini kullanır, bundan çıkarım yapar ve bunu kendi lehine çevirir.

Kendi zihnine güvenmek bir yalandan ibarettir, sen yanlış olabilirsin lakin yanlış olduğun low iq olduğun anlamına gelmez, öğrenmeye kapın olduğu anlamına gelir. Biz insanlar hem tüketir hem üretiriz, üretene de tüketene de low iq dersen buradaki low iq sen olursun.

Gerçek low iq = kanzi düşündüğün şeylere güven en üst bilgi odur, baskalarinindinlersen koyunsun itaatkarsin vs.

Gerçek high iq = başkası yüzlerce saatini bu araştırmaya adamış bir bakayım mantık çerçevesine uyuyorsa ve bilgi birikimimle örtüşüyorsa bunu kullanırım ben.
Başkalarından aldığın bilgiye tamamdn karşı değilim ama çoğunlukla karşıyım

Günümüz bilim dünyası sadece insanları istedikleri gibi yönlendirip avuçlarında tutmak için manipüle ediliyor.Yani zamane bilim çalışmalarında doğruyla yanlışı ayırmak çok zor.Mesela bir örnek vereyim.Kırmızı etteki C vitamini hiç ölçülmemesine rağmen 0 yazılır.Bunu zaten çoğu kişi farketmediği için denilene inanır ve gidip C vitamini supplementleri yada shitty sebzeler alırlar.Herhangi biri bunu fark etse bile cevapları da hazır.Kırmızı ette C vitamini çok az miktarda bulunduğu için 0 olarak yazılıyor.Fakat eski mo lar üzerinde yapılan çalışmalarda 0 carb diyet yaptıkları için etteki küçük miktar C vitaminin bile yettiği ortaya çıkmış.Gerçekten de mantık kuracak olursak mesela afrikadaki kabileleri düşün.Onların diyetleri de genel olarak et, süt, kan ve bulabiliyorlarsa az miktarda meyve.Peki afrikanın her yerinde C vitaminin bol olduğu portakal, mandalina, limon gibi meyveler yetişir mi.Sanmıyorum belli bir bölgeyle sınırlı.Her bölgede olsaydı bile avcı toplayıcı kabileler tarımla uğraşmadıkları için yolda vs. denk gelmeleri gerekir ve ellerinin altında olmadığı için de yine çok fazla tüketemezlerdi.

Hükümetlerin bizi köleleştirdiği bir dünyada çalışmaların ve medyanın manipüle edildiği şey bilimlikten çıkıyor.Artık bilim diyemeyiz hepsi çocukları kandırmak için oynanan oyunlar gibi.

Eğer belirli bir iq seviyesinin üstündeysen kendin zihnin ile her türlü konu hakkında fikir yürütebilme yeteneğine sahip olursun.Örneğin nikola teslaya bak.Ondan önce elektrik bile yoktu.Adam hem elektriği hem ampulu buldu.Neredeyse hiç yoktan böyle büyük çaplı bir şey bulması öncekilerin çalışmalarına dayandırılamaz.

Tesla demiş ki "benim zihnim bir alıcıdır"
Tesla bu sözünde insan zihninin evrendeki daha büyük bir bilgi ve enerji kaynağından bağımsız olmadığını ifade eder.İnsan zihni evrenden ve bu realiteden bilgiyi paratoner misali alabilir.Tabi şu anda low iq ve kapalı zihinli çok insan var bunların bir çoğu istesede yapamaz.Tanrılar tanrı doğar.

• +1
Reactions: Nox𓂀 and christabelle0952
Günümüz bilim dünyası sadece insanları istedikleri gibi yönlendirip avuçlarında tutmak için manipüle ediliyor
Bu yaptıkları araştırmaların yanlış olduğu anlamına gelmez, sonucunun yanlış olduğu anlamına gelir. Bu sebepten ötürü makalelerde sadece sonuç yazılmaz, çoğu şeye deginilir.

Bana et'te C vitamini değerini direkt 0 gösteren tek bir makale at o zaman konuşuruz bu konu hakkında.
düşün.Onların diyetleri de genel olarak et, süt, kan ve bulabiliyorlarsa az miktarda meyve.
Evet onların diyetleri bu çünkü daha ulaşılabilir onlar için, peki ya senin ?

Modern dünyada yaşayan birisini onların diyetiyle beslersen bedeni anında adapte olamayacağı için karşı tepki gösterir, aynı şey tam tersi için de geçerli. Bu sebepten ötürü de zaten halihazırda et ve süt ürünleri üzerinden bir diyete sahip olan birisinin bedeni alamadığı kaynakların yokluğuna adapte olmuştur.
Hükümetlerin bizi köleleştirdiği bir dünyada çalışmaların ve medyanın manipüle edildiği şey bilimlikten çıkıyor.Artık bilim diyemeyiz hepsi çocukları kandırmak için oynanan oyunlar gibi.
Alakası yok.

Köle olan okumayan ya da okumayip laf edendir. Buradan anlıyorum ki hayatında doğru düzgün okuduğun bilimsel makale ve araştırma yazısı sayısı 5'i geçmiyor, şahsen bilgi birikimini ve hayata olan bakış açını tiktoktan uzaklastirip gerçek anlamda ilme ermeni öneririm.
Eğer belirli bir iq seviyesinin üstündeysen kendin zihnin ile her türlü konu hakkında fikir yürütebilme yeteneğine sahip olursun.Örneğin nikola teslaya bak.Ondan önce elektrik bile yoktu.Adam hem elektriği hem ampulu buldu.Neredeyse hiç yoktan böyle büyük çaplı bir şey bulması öncekilerin çalışmalarına dayandırılamaz.

Tesla demiş ki "benim zihnim bir alıcıdır"
Tesla bu sözünde insan zihninin evrendeki daha büyük bir bilgi ve enerji kaynağından bağımsız olmadığını ifade eder.İnsan zihni evrenden ve bu realiteden bilgiyi paratoner misali alabilir.
"Hmmmm, bu arkadaş bir argüman söylemiş haydi gidip ona %0.00000001 enderlikte olan bir durumu söyleyip çürütmeye çalışayım hemen!"

1- Nikola Tesla ile insanları karşılaştırmazsin, muhtemelen de Nikola Tesla hakkında hiçbir kitap okumadın. Söylediklerinden az çok anlayabiliyorum, ben kendi kitapları da dahil olmak üzere en az üzerine 5 kitap okumuşumdur. Hatta çok iyi hatırlarım bir kitabinda kendisi bir köprünün altından geçtiğinde bile köprünün kendi üzerine yaptığı "baskı"dan dolayı basının agridigini vs söylüyor, tamamen ayrı bir mentalitede olan bir şahıs.

2- Muhtemelen Nikola Tesla dediklerini duysa seninle tassak geçerdi. 12 saat ekran süresi olan kendini hayatını bilime adamış bir adam olan Nikola Tesla ile karşılaştırıyorsun ve aynı adamı kendi dönemin için örnek olarak kullanabileceğini düşünüyorsun.

3- Insan zihnini ilahlastirmak içi boş egoistik Tanrı kompleksinin bir belirtisidir ve bu da elde edilemeyen şeyleri copelamak için kullanılır.

Hayır zihnimiz her şeyi direkt bir şekilde düşünemez, her şeyi hesaplayamaz ya da abartıldığı kadar da işlevsel değildir. Istediğin şey üzerine yogunlastirip bilgi birikimiyle uzmanlastieman gerekir ve binlerce senedir insanlığın yaptığı da budur. Nikola Tesla da sadece "düşünerek" sözde "ampül"ü bulmadı. Nikola Tesla başkalarının araştırmalarına güvenerek kendi yapmak istediği şeye yoğunlaşıp bunu başarmak üzerine günde 10+ saat cabalayip elinde ne kadar kaynak varsa kullandı.

Kölelik kısmı da saçmalık.

Bu dünyada herkes köledir. Doğada olsan da kölesindir.

Doğada besin zincirinde tepede kalmak zorundasindir, güçlü olup dinamiklere uymak zorundasindir. Yoksa ölürsün ve hiçbir değerin kalmaz. Bu kölelik değil de nedir ? Karşılığında aldığın bir şey var mıdır ?

Devletlerin sizin şahsi özgürlüğünüzü kısıtlandığı için kendinizi köle olarak gören sizler doğanın asıl köleliğin noktası olduğunu anlamayacak kadar kendi copelama mekanizmanız ile körleşmişsiniz.

Senin bu dediklerini ben senelerdir düşünüp arastiriyorum ve hayatımı bir nevi buna adadım, bu forumda bulunma sebebim de bundan geldi zaten.

Çiftleşmek için iyi görünmeye çalışan sen, başkalarının kölesi değil misindir ?

Statü için güçlü olmaya çalışan sen, başkalarının kölesi değil misindir ?

Bütün hayatimiz senin tanımınla kölelik üzerine kurulu, asıl köleler de topluma köle diyip kendi hayatlarının kölelik üzerine kurulu olmadığını düşünenler kimselerdir.

• Woah
  • +1
Reactions: erlang and Naughty America
Bu yaptıkları araştırmaların yanlış olduğu anlamına gelmez, sonucunun yanlış olduğu anlamına gelir. Bu sebepten ötürü makalelerde sadece sonuç yazılmaz, çoğu şeye deginilir.

Bana et'te C vitamini değerini direkt 0 gösteren tek bir makale at o zaman konuşuruz bu konu hakkında.

Modern dünyada yaşayan birisini onların diyetiyle beslersen bedeni anında adapte olamayacağı için karşı tepki gösterir, aynı şey tam tersi için de geçerli. Bu sebepten ötürü de zaten halihazırda et ve süt ürünleri üzerinden bir diyete sahip olan birisinin bedeni alamadığı kaynakların yokluğuna adapte olmuştur.

Alakası yok.

Köle olan okumayan ya da okumayip laf edendir. Buradan anlıyorum ki hayatında doğru düzgün okuduğun bilimsel makale ve araştırma yazısı sayısı 5'i geçmiyor, şahsen bilgi birikimini ve hayata olan bakış açını tiktoktan uzaklastirip gerçek anlamda ilme ermeni öneririm.

"Hmmmm, bu arkadaş bir argüman söylemiş haydi gidip ona %0.00000001 enderlikte olan bir durumu söyleyip çürütmeye çalışayım hemen!"

1- Nikola Tesla ile insanları karşılaştırmazsin, muhtemelen de Nikola Tesla hakkında hiçbir kitap okumadın. Söylediklerinden az çok anlayabiliyorum, ben kendi kitapları da dahil olmak üzere en az üzerine 5 kitap okumuşumdur. Hatta çok iyi hatırlarım bir kitabinda kendisi bir köprünün altından geçtiğinde bile köprünün kendi üzerine yaptığı "baskı"dan dolayı basının agridigini vs söylüyor, tamamen ayrı bir mentalitede olan bir şahıs.

2- Muhtemelen Nikola Tesla dediklerini duysa seninle tassak geçerdi. 12 saat ekran süresi olan kendini hayatını bilime adamış bir adam olan Nikola Tesla ile karşılaştırıyorsun ve aynı adamı kendi dönemin için örnek olarak kullanabileceğini düşünüyorsun.

3- Insan zihnini ilahlastirmak içi boş egoistik Tanrı kompleksinin bir belirtisidir ve bu da elde edilemeyen şeyleri copelamak için kullanılır.

Hayır zihnimiz her şeyi direkt bir şekilde düşünemez, her şeyi hesaplayamaz ya da abartıldığı kadar da işlevsel değildir. Istediğin şey üzerine yogunlastirip bilgi birikimiyle uzmanlastieman gerekir ve binlerce senedir insanlığın yaptığı da budur. Nikola Tesla da sadece "düşünerek" sözde "ampül"ü bulmadı. Nikola Tesla başkalarının araştırmalarına güvenerek kendi yapmak istediği şeye yoğunlaşıp bunu başarmak üzerine günde 10+ saat cabalayip elinde ne kadar kaynak varsa kullandı.

Doğada besin zincirinde tepede kalmak zorundasindir, güçlü olup dinamiklere uymak zorundasindir. Yoksa ölürsün ve hiçbir değerin kalmaz. Bu kölelik değil de nedir ? Karşılığında aldığın bir şey var mıdır ?

Devletlerin sizin şahsi özgürlüğünüzü kısıtlandığı için kendinizi köle olarak gören sizler doğanın asıl köleliğin noktası olduğunu anlamayacak kadar kendi copelama mekanizmanız ile körleşmişsiniz.

Senin bu dediklerini ben senelerdir düşünüp arastiriyorum ve hayatımı bir nevi buna adadım, bu forumda bulunma sebebim de bundan geldi zaten.

Bütün hayatimiz senin tanımınla kölelik üzerine kurulu, asıl köleler de topluma köle diyip kendi hayatlarının kölelik üzerine kurulu olmadığını düşünenler kimselerdir.
Üşenmedinmi ya tek tek cevap verirken

• +1
Reactions: Nox𓂀
Hiçbir makalenin yada çalışmanın doğruluğundan emin olamazsın.Yapılırken orda mıydın hayır.Çalışmanın her aşamasını kontrol mü ettin hayır.Her şey olabilir dünya sandığınız kadar toz pembe değil şuan medyadan veya makalelerden öğrenebileceğin şeylerin çoğu yanlış gerçeği bilmiyoruz.

Mesela Masaru Emoto’nun su kristalleri deneyi.Emoto, suya “sevgi”, “teşekkürler” gibi olumlu sözler söylendiğinde veya olumlu kelimeler gösterildiğinde donan suyun daha simetrik ve estetik kristaller oluşturduğunu; olumsuz sözlerde ise daha düzensiz kristaller oluştuğunu ileri sürmüştü.Bu deneyde Kontroller yeterince sıkı değildi. Fotoğraf seçimi sorunu var.Sonuçlar bağımsız araştırmacılar tarafından güçlü şekilde tekrarlanmadı.Mekanizma gösterilmedi.

Bu sadece exposelanan bir deney örneği.Kim bilir kaç tane bu tür deney var.Hele bir de insanları kendi çıkarları için yönledirmek için yapılan deneylerde sonuçlar daha da desteklenir.
Orda bahsettiğim makale değildi.Çoğu kaynakta etteki C vitamini oranı 0 yazılıyor
Örnek makale ve kaynakalar.Ai dan alıyorum tekrar bu arada.

Onlar doğada yaşıyor.Doğada ulaşılabilir bu.Doğal olan=Senin için iyi olması.Onlar için ulaşılabilir olmasını söylemen zaten senin benim için iyi olmasıyla denk.

1-Birisini tanımakla kitabını okumanın aynı şeye denk geldiğini mi sanıyorsun.Zaten tesla elit çevrelerce sevilmeyen birisiy sence onun hakkında kitap okuman onu tanıdığın anlamına mı gelir.Teslanın kitaplarını okduğun konusu da larp gibi geldi.Çünkü tanrı kompleksi konusunu eleştirmişsin fakat teslanın kendisi tanrı kompleksine sahip.Ayrıca teslayı çok iyi tanıdığımı da söylemedim.Sözünü alıntıladığım bir kişinin tüm kitaplarını okumak mı zorundayım.Tesla ile insanları da karşılaştırmıyorum.İnsanlık varoldukça tesla gibi birileri tekrar gelecek.Zaten anlattığım olay için tesla kadar olmaya gerek yok.
Kendimle nikola teslayı karşılaştırmadım.Sadece nikola teslanın bir görüşünü alıntıladığım için neden kendimle karşılaştırmış olayım.Sadece dediğim düşünme biçimini teslanın sözleriyle destekledim.
Evet küçük bir alışma süreci var.Mesela ilk çiğ et yediğimde bende hasta olmuştum.Ama onun dışı çiğ et beni hiç hasta etmedi hatta geçen kış her hasta oluyormuşum gibi hissettiğimde çiğ et yiyorduö sonraki günü geçiyordu.

Modern dünyada yaşayan insanlar bu diyete adapte olmadılar.Dejenere oldular.Örneğin vegan transformationlara bak.İnsanların dejenere örneğinin en iyi kanıtı.Hepsi vegan diyete geçtikten sonra hayatta kalıyorlar fakat deforme olmaya başlıyorlar ve sen buna adapte diyorsun😂.Hayır adapte olmuyorlar gittikçe daha deforme ve dejenere oluyorlar.Doğal yemen gereken şeyer doğuştan belli.Yemen gereken şeylerin yokluğunda veya yememen gereken şeylerin varlığına alışmadın gittikçe deforme oluyorsun.
Az önce zaten zamane makeleler ve bilimsellik diye adlandırılan kavramların neden gerçek bilimle alakası olmadığını açıklamıştım.Tiktok bile makalelerden iyi bir kaynak.Orda en azından diğer zeki insanlardan bazıları düşüncelerini manipüleye uğramadan aktarabiliyor.Zaten bir şey resmiyse ondan şüphe duyulmalıdır.

Zayıf insanlar doğal seçilime karşı gelerek güçlülerin onları diğer güçlülerden koruması karşılığında tüm özgürlüklerini verdi.Bunun yüzünden devlet denen mafyalar ortaya çıktı.

Doğada besin zincirinde yukarıda kalmak zorunlu birşey değil.Rekabet etmek istemiyorsan intahar edebilirsin.Aynı zamanda besin zincirinde yukarda kalmayı kölelik gibi görmen aşırı saçma.Besin zinicirinde yukarıda kalmak zaten insan doğasında var olan birşey.Sen bunu yapmak istiyorsun.Yapmak istediğin bir şeyi yapmak kölelik olmaz.Kimse zorlamadan kendi iradenle yapıyorsun.Daha da ileri gidiyorum insanın amacı besin zincirinde yukarıda kalmaktır.Çünkü insanın hayat amacı yaşamk ve bu süreçte canının istediğini yapmaktır.Besin ziciri hem istediğin bir şey hem de seni hayatta tutan birşey.

Doğa neden kölelik noktası olsun ki.Seni kısıtlayan hiçbir zincir yok.Gücünün yettiğince her istediğini yapabilirsin.Burda kısıtlama göremiyorum.

Çiftleşmek için iyi görünmek istemek çok doğal birşey.Neslinin devamı için en iyi genetikleri istemek mi kölelik.Zaten emin ol doğada olsaydık hiçbir kızın peşinden koşmamıza gerek kalmazdı.

Statü umrumda değil.Şuan bulabileceğim tamamen doğal bir ortam olsa çoktan orda yaşardım.Modern dünyadaki (ders, para, statü, başarı) değer gören şeyleri yaşadığımız realitede yoklar.Sadece kafanın içindeler.Örneğin para sadece bir kağıt parçası.Hiçbir değeri yok.Değeri bir yaprakla aynı.Fakat insanlar ona kafalarında değer verdikleri için bu kadar önem yüklüyorsunuz.Verilen değer sadece kafalarının içinde gerçek hayatta hiçbir değeri yok.

Ben topluma köle derken kendimi de içine katıyorum.Şuan bende bir köleyim.Dediğim gibi eğer tamamıyla doğal bir ortam bulup orda yaşasaydım kölelikten kurtulurdum.Fakat şuanki hedefim diğer daha az köle olabilmek.Burda diğer insanlara köle diye hitap etmemin nedeni onlar daha köle olduklarının bile farkında çok kapalı fikirli olmaları.Sadece toplumun normlarına göre hareket edip düşünüyorlar.Onun dışındaki herşeyi dışlıyorlar.Yani kçle derken laf ettiğim şey slave mindsetleri.Yoksa bende köleyim.

Orda bahsettiğim makale değildi.Çoğu kaynakta etteki C vitamini oranı 0 yazılıyor
Örnek makale ve kaynakalar.Ai dan alıyorum tekrar bu arada.

https://www.ars.usda.gov/ARSUserFil...Retail_Beef_Cuts03.pdf?utm_source=chatgpt.com
diğer şeyleri okumadım ama bu gözüme çaptı çünkü yine öncesinden burada tartıstıgım bisi ve yine attığın makaleyi okumamıssın D:
1788343191928

her et besininde vitamin c 0 yazmıslar ve dikkat et yanda "source code 7"
burada 0 yazmasının sebebi ölctükleri icin değil direkt ölcmedikleri icin,code 7 de bu anlama geliyor ve direkt makalenin başında + makale boyunca her et kesimi tablosunun altında defalarca kez belirtilmis
1788343335600

"assumed zero" ölctük 0 çıktı anlamına mı geliyor 😂

attığın 2. kaynakta bilgileri ilk attığın kaynaktan çekiyor yani aynı makaleyi 2 kez atmıssın
bundan sonra ignore basacagım ama sub hayatında bi kere bile makale okumadıgını bilsin

• +1
Reactions: erlang and jsbera
diğer şeyleri okumadım ama bu gözüme çaptı çünkü yine öncesinden burada tartıstıgım bisi ve yine attığın makaleyi okumamıssın D:
View attachment 5596884
burada 0 yazmasının sebebi ölctükleri icin değil direkt ölcmedikleri icin,code 7 de bu anlama geliyor ve direkt makalenin başında + makale boyunca her et kesimi tablosunun altında defalarca kez belirtilmis
View attachment 5596889

attığın 2. kaynakta bilgileri ilk attığın kaynaktan çekiyor yani aynı makaleyi 2 kez atmıssın
bundan sonra ignore basacagım ama sub hayatında bi kere bile makale okumadıgını bilsin
DDDD::::::

Bu oglerin emoji kullanımı beni benden alıyor ag

• JFL
Reactions: szenn and maarda
View attachment 5596884
View attachment 5596889

Kırmızı etteki C vitamini hiç ölçülmemesine rağmen 0 yazılır.

• +1
Reactions: maarda
View attachment 5596884
View attachment 5596889

İgnore basınca göremiyor mu cevabımı.Biri ulaştırsın ya beni makale okumuyor diye bilmesin.Bu sefer okumuştum harbi. @maarda

• +1
Reactions: maarda
İgnore basınca göremiyor mu cevabımı.Biri ulaştırsın ya beni makale okumuyor diye bilmesin.Bu sefer okumuştum harbi. @maarda
usdanın c vitamini ölctügü kaynaklar var,tüm tartısma neyle alakalı bilmiyom cok uzun okumadım sadece c vitamini seyine cevap verdim
ama 0 yazmalarının sebebi birini kandırmak değil direkt ölcmedik demek belirtiyorlarda,yani yalan söyledikleri bisi yok

• +1
Reactions: erlang

Gerçek high IQ başkalarının emeklerini kullanır,
Dimi amk neden zaten denenmiş ve sonuca ulaşılmış kayıtlı bir şey için araştırma yapayım ki bu komunitenin en buyuk sorunlarından biri

amk başkalarının bilgilerini kullanmama diye bişey mi olur

mesela uçak neden en güvenli ulaşım aracaı bugüne kadar gerçekleşen tüm kazalardan ders çıkardılar ve mühendisler 80 sene içerisinde adım adım çom daha güvenli uçaklar yapmaya başladılar

bu mühendisler “bra siktir et yaw biz kendimiz yapalım napacaz başkalarının bilgilerini” falan deseydi uçaklar ölüm makinesi falan olurdu her hafta 10 uçak düşerdi

Böyle bi mantık yok aq