L
LTNUser
Inactive
Gotha can never be anything above HTBfakeupmaxxed toilet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gotha can never be anything above HTBfakeupmaxxed toilet
true trueGotha can never be anything above HTB
first off all you have sbci want a goth girl bouncing on my fat bbc
I love cute white boys like you, come herefirst off all you have sbc
What about it?bro what is this signature??
come to daddyI love cute white boys like you, come here
I will dont worryfuck me with ur black cock daddy
Gde nema copujesizjebao bi je na keca al nemas ovde takve ribe![]()
kod mn svaka goticarska debela jfl ili vec je trpa neki zgoljaviGde nema copujes
nz sta da ti kazem, ja pustam sad kosu za appealkod mn svaka goticarska debela jfl ili vec je trpa neki zgoljavi
nista od gasermaxovanja haa???nz sta da ti kazem, ja pustam sad kosu za appeal
fuj brate ne mogu te kurve mi idu na kurac, nije mi dorbro kad ih vidimnista od gasermaxovanja haa???Pa gaserke najlakse da smuvas
Nije nego ti je visok inhibfuj brate ne mogu te kurve mi idu na kurac, nije mi dorbro kad ih vidim
hahahahahah brate kako vi mozete da budete sa tim ribama i da blejite sa tim likovima prosecno su sub 80 iqNije nego ti je visok inhib
Ja nemogu jer nazalost nemam sub 80 iq i prevelik je inhibhahahahahah brate kako vi mozete da budete sa tim ribama i da blejite sa tim likovima prosecno su sub 80 iq
ne pokusavam lol, ali normalnu ribu iskrenoJa nemogu jer nazalost nemam sub 80 iq i prevelik je inhib
Koji tip pokusavas da nadjes?
ltb,mtb,htb?ne pokusavam lol, ali normalnu ribu iskreno
htbltb,mtb,htb?
Srecno
brate nije toliko zajebano kod nasSrecno
sub ltbwhat do you mean by toilet
Zasto bi bilo zajebano bilo gde cak i na zapadu?brate nije toliko zajebano kod nas
Are you by chance from India?shes aryan tho
theres a name for thatsub ltb
toilets bettertheres a name for that
its called subhuman
i only look at the eyesAre you by chance from India?
Unless you're a retard, being white doesn't make a bitch attractive. No good qualities about her and if you look past the makeup and filters, you'll see she is a 5/10 at best. Real Stacie's won't need makeup or filters or any weird hair color
Retardi only look at the eyes
sto??Retard