starboi.
DIE LIT 4L FOR3VER
- OP
sen bilirsinde lagrange'nin beni bırakcağını sanmamtama kero tarafsiz kalir ama saasturkvarmi ve lagrange10u biz aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sen bilirsinde lagrange'nin beni bırakcağını sanmamtama kero tarafsiz kalir ama saasturkvarmi ve lagrange10u biz aliriz
sordunmu knk sizin takima gelmek istiyolarmiymis bugune bugun kulüp degeriniz 1000 reptama kero tarafsiz kalir ama saasturkvarmi ve lagrange10u biz aliriz
istedigin adami transfer ederim bebiskafana göre bebek
yarram bu tartismanin icinde degilsin sen sg hadisordunmu knk sizin takima gelmek istiyolarmiymis bugune bugun kulüp degeriniz 1000 rep
istedigin adami transfer ederim bebis
unutturmadan soyliyim heatmiserin ruhuda bizimle olsun skull knighti size verelimsen bilirsinde lagrange'nin beni bırakcağını sanmam
heatmisein ruhu ne alaka la sildimi hesabıunutturmadan soyliyim heatmiserin ruhuda bizimle olsun skull knighti size verelim
evetheatmisein ruhu ne alaka la sildimi hesabı
vay amkevet
neyse ayyarlayınvay amk
sen oner bi tane bakalim kral@TrustMeBro takım nicki hazır mı
sokucu brocanlarsen oner bi tane bakalim kral
bu iyimis ama biraz daha prono sikisvari yap tam olsunsokucu brocanlar
böyle iyi kısa ve özbu iyimis ama biraz daha prono sikisvari yap tam olsun
maardanin anasini sikenler tam liste bence daha iyiböyle iyi kısa ve öz
hi bud
genelleyici bir tanım olmalı bencemaardanin anasini sikenler tam liste bence daha iyi
maardanin annesi zaten genel evde calisiyor
serverler gg 3 kere ayni yorumu yanlis kisiye atmismaardanin annesi zaten genel evde calisiyor
buna cevaptigenelleyici bir tanım olmalı bence
site yavaşladı sanki la giremedim 5dkmaardanin annesi zaten genel evde calisiyor
Taraflar?@Xavier takimlari thread ac yakisikli