cortisolspike
being 5,9 sucks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
how are youSup bro![]()
co je nahoře orgoví lidé
more ty mas zaply notifikace na org nebo co xddd kurva nepostls pres tyden a odpovis do 5m xddco je nahoře orgoví lidé
more ty mas zaply notifikace na org nebo co xddd kurva nepostls pres tyden a odpovis do 5m xdd
kamo mam 0 notifikaci denne, musim si to necim kompenzovatreal xddkamo mam 0 notifikaci denne, musim si to necim kompenzovat
odkad ze jses? mam taky prazdniny pristi tydenreal xdd
neda se svitit, aspon ze mam prazdniny tento tyden lol
no ja jsem z ol. kraje, ale skola na ktere jsem je okres prerov (jsem na intru zeo)odkad ze jses? mam taky prazdniny pristi tyden
real xdd
neda se svitit, aspon ze mam prazdniny tento tyden lol
ja jsem tak rad ze mi ty prazdniny teprve zacinaji tpcno ja jsem z ol. kraje, ale skola na ktere jsem je okres prerov (jsem na intru zeo)
bydlim asi 50km od prerova a skola na kterou chodim je asi tak 20km, takze nastesti nejsem v blizkosti lol
tak dobry no leakbydlim asi 50km od prerova a skola na kterou chodim je asi tak 20km, takze nastesti nejsem v blizkosti lol
ja za 3 tydny jedu do londyna a pak nekdy v dubnu na slovensko se skolou, takze ez xddja jsem tak rad ze mi ty prazdniny teprve zacinaji tpc
jedem do barcelony v dubnu tpc ale jedu sam z me tridy takze docela ggja za 3 tydny jedu do londyna a pak nekdy v dubnu na slovensko se skolou, takze ez xdd
typico no xdd z me tridy jedou 4, a na slovensko jedu sam no xdd ale tak to zvladnu, hlavne at me tam neubodaj nebo neukradnou nomy se skolou-
jedem do barcelony v dubnu tpc ale jedu sam z me tridy takze docela gg
neasi dddddddhlavne at me tam neubodaj nebo neukradnou no
jsem bezpici od 2 lidi uz slysel storky, jednomu ukradli mobil, ten mobil nasli na zemi rozmrdanej, a druhymu ukradli a pak ho vratili, idk to jsem moc nepochopil xddneasi ddddddd

dddddd hldne stesti snad neschytas nejaky curakyjsem bezpici od 2 lidi uz slysel storky, jednomu ukradli mobil, ten mobil nasli na zemi rozmrdanej, a druhymu ukradli a pak ho vratili, idk to jsem moc nepochopil xdd
Ale zajima me, kde kurva budu bydlet, doufam ze ne s nejakyma negrama v 1kk s dalsima 3ma spoluzakama![]()