D
Deleted member 124121
fakecel
amk whitepilleniyorum sanırım plakları cektirdikten sonra boyumla baristim bi anda ve su an yuzum sikimde degil cok cidden whitepilleniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Seni mogglayan birini gördüğün an sona erecek whitepill mentalinamk whitepilleniyorum sanırım plakları cektirdikten sonra boyumla baristim bi anda ve su an yuzum sikimde degil cok cidden whitepilleniyorum
Aga fikrim yok ama çok geçmiş olsun balvem acil şifalarTHREAD ACMAK ISTEMEDIGIM ICIN BURAYA YAZIYORUM
Beyler
Balve
Knklar bu hafta baya bi saglik sorunu yasadim operasyon vs gecirdim dun gece baya kotu oldum 4 5 sularinda titriyodum hastaneye gittik doktor 2 3 tane rontgen cektirdi sonra iceri geri gittik biranda sana LAVMAN yapildimi dedi aman tanrim hasiktir dedim bekirahmet kaybolacak iste dedim abla ilk geldigimiz doktor serum yazariz duruma gore demisti, dedim
o da serum takilmadimi fln dedi, gotu ciddi ufak bi farkla kurtardim 2 3 tane serum taktilar bu lavmanin 18 yas altina yapilmasi yasalmi bunu ust mercilere tasimamiz lazim burda imza kampanyasi baslatabiliyormuyuz
Çok geçmiş olsun balve kardeşimTHREAD ACMAK ISTEMEDIGIM ICIN BURAYA YAZIYORUM
Beyler
Balve
Knklar bu hafta baya bi saglik sorunu yasadim operasyon vs gecirdim dun gece baya kotu oldum 4 5 sularinda titriyodum hastaneye gittik doktor 2 3 tane rontgen cektirdi sonra iceri geri gittik biranda sana LAVMAN yapildimi dedi aman tanrim hasiktir dedim bekirahmet kaybolacak iste dedim abla ilk geldigimiz doktor serum yazariz duruma gore demisti, dedim
o da serum takilmadimi fln dedi, gotu ciddi ufak bi farkla kurtardim 2 3 tane serum taktilar bu lavmanin 18 yas altina yapilmasi yasalmi bunu ust mercilere tasimamiz lazim burda imza kampanyasi baslatabiliyormuyuz
Cok tesekurler cnm Ameliyat masam benimAga fikrim yok ama çok geçmiş olsun balvem acil şifalar

cokcok tesekkurleerr Trenmaxx1 kardesim sanada cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun balve kardeşim![]()

yok kanka sona falan ermedi vallaSeni mogglayan birini gördüğün an sona erecek whitepill mentalin
knk bilmiyom ama gecmis olsunTHREAD ACMAK ISTEMEDIGIM ICIN BURAYA YAZIYORUM
Beyler
Balve
bro pm bakabilir misin sana zahmetknk bilmiyom ama gecmis olsun
bakmaz o 14 götü kalkık bir arkadaş biraz ayıptır söylemesibro pm bakabilir misin sana zahmet
İyileştin mi balvemTHREAD ACMAK ISTEMEDIGIM ICIN BURAYA YAZIYORUM
Beyler
Balve
Cnm iyilestim ALLAHA sukur bekirrahmetimde duruyorİyileştin mi balvem
aa bu şey değil mi ya