Wieciek skąd kupować testery perfumów?

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
Generalnie to mam takie zajebiste perfumiki ale są w chuj drogie (z sephory) i szkoda wydać znowu 400 zł na to a sie kończą powoli. Wiem że dużo osób kupuje testery bo taniej wychodzi a to to samo.

kup se z rozlewni różni się tylko opakowaniem a kosztuje poniżej 50 zł za fiolke

• +1
Reactions: ezet
kup se z rozlewni różni się tylko opakowaniem a kosztuje poniżej 50 zł za fiolke
Generalnie to mam takie zajebiste perfumiki ale są w chuj drogie (z sephory) i szkoda wydać znowu 400 zł na to a sie kończą powoli. Wiem że dużo osób kupuje testery bo taniej wychodzi a to to samo.
nie kupuj z jakis gownianych stronek
wejdz na jakas grupe na fb
1000x wiecej opcji i wiele wiele taniej
np. perfumowa husaria

• +1
nie kupuj z jakis gownianych stronek
wejdz na jakas grupe na fb
1000x wiecej opcji i wiele wiele taniej
np. perfumowa husaria

polaki ma ktos sprzedac tretinoin serum jakeis przez vinted nie otwarte:feelsgood:

• JFL
Reactions: Canthus23
masz na myśli stąd?
niewiem dokładnie jaka to była strona ale wiem że moi znajomi kupowali z jakiejś rozlewnii za 30 zl i te perfumy pachnialy 1 do 1 jak oryginał

• +1
@canth
kurwa ty nie miales 2k repow wczoraj?
6545344 6539301 IMG 0108
mozliwe

• +1
niewiem dokładnie jaka to była strona ale wiem że moi znajomi kupowali z jakiejś rozlewnii za 30 zl i te perfumy pachnialy 1 do 1 jak oryginał
to prawda ale beda slabsze i mocno krocej sie trzymac

to prawda ale beda slabsze i mocno krocej sie trzymac
z tym trzymaniem niby prawda ale jakieś słabsze nie były bo tego zjeba co ich używał czułem z drugiego końca korytarza

• +1
Reactions: Canthus23
to jakbyś mógł to weź się podpytaj ich bo tak średnio u mnie z zakupem orginalnych

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223