wisdom teeth

gl0rify

gl0rify

6'3 mtn 6 inches
beyler gülüşüm 8 dis damağım narrowda değil genişte değil amk ama üst damağımda son molardan sonra yer yok gibi 20likler çektirilmelimi sizce çıkarmı onuda bilmiyom alt çenemde var ama çıkıyorlar daha düzler

beyler gülüşüm 8 dis damağım narrowda değil genişte değil amk ama üst damağımda son molardan sonra yer yok gibi 20likler çektirilmelimi sizce çıkarmı onuda bilmiyom alt çenemde var ama çıkıyorlar daha düzler
bekle hemen hayal ediyorum senin agzını kardeşim

Ishowspeed GIF

• JFL
  • +1
Reactions: susisesi, why not me?, bfcell and 3 others
ortoya gitsene bize niye soruyon amk

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Orcairis
kanka benim de üstler okey de alt çenede 20likler bok gibi çıkıyor yan çıkmışlar hatta. 4 ortho gördüm 2si dedi ki ağrı yoksa elleme 2si de dedi çekelim. Ben de tutuyorum şu anda. Çift çene cerrahisi olacağım dönem zaten onları önceden çektirmem gerekecek sanırım ameliyatta kesi alanına denk geldikleri için. Her şey sırasıyla

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275 and Orcairis
Forumu yok oluşa sürükleyecek o fikir
kanka 4 tanesine gittim 4ü de farklı şey söylüyor çene yapımla alakalı. türkiyede hekimler harbi ağır troll.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275, gl0rify and 1 other person
kanka benim de üstler okey de alt çenede 20likler bok gibi çıkıyor yan çıkmışlar hatta. 4 ortho gördüm 2si dedi ki ağrı yoksa elleme 2si de dedi çekelim. Ben de tutuyorum şu anda. Çift çene cerrahisi olacağım dönem zaten onları önceden çektirmem gerekecek sanırım ameliyatta kesi alanına denk geldikleri için. Her şey sırasıyla
evet yer için gerekiyor her türlü aldırman herhalde. bide ağrı yoksa harbi aldırmamak daha mantıklı galiba

• +1
Reactions: Deleted member 277275
evet yer için gerekiyor her türlü aldırman herhalde. bide ağrı yoksa harbi aldırmamak daha mantıklı galiba
olabildiğince doktor gör sor bu arada tek doktora asla abanma ben hep en az 3 doktora görünyorum

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and gl0rify
  • +1
Reactions: Deleted member 277275
haklısın zaten trde ortholar yarrak gibi genelde
HEPSİ YRRRRRRKKKKKK KANKA DİYORUM Kİ NAPMAM LAZIM KENDİNİ SEV DİYOR. APTAL MISIN DİYEMİYORUM ORADA. BAK DİYORUM BÖYLE BÖYLE AĞRI DA VAR BİŞİ OLMAZ ALIŞIRSIN DİYENİ GÖRDÜM SERT ŞEY YEME DİYOR ÜSTÜNE

• +1
Reactions: gl0rify
haklısın zaten trde ortholar yarrak gibi genelde
torpil olmadıkca zor ankara'da 3 yıl sıra veriyorlar en iyisi özelde para basıp yaptırmak

torpil olmadıkca zor ankara'da 3 yıl sıra veriyorlar en iyisi özelde para basıp yaptırmak
kanka özel dışı ortholara bir sik yaptırılmaz zaten amk

kanka 4 tanesine gittim 4ü de farklı şey söylüyor çene yapımla alakalı. türkiyede hekimler harbi ağır troll.
kendin araştırsan harbi daha kolay ve daha iyi ögrenirsin o kadar bok gibi hekimler var ki

• +1
Reactions: gl0rify
peki cerrahi konusunda nasıl güvenicen
knk çok iyi araştırman lazım ben mesela özelde şansıma damon braces takıldı + bimaxillary protrusion olmasına rağmen extraction yapmadı adam yapsa yarrağı yemiştim

knk çok iyi araştırman lazım ben mesela özelde şansıma damon braces takıldı + bimaxillary protrusion olmasına rağmen extraction yapmadı adam yapsa yarrağı yemiştim
neden kral altan varol cok iyi birisi değil mi?

neden kral altan varol cok iyi birisi değil mi?
kanka dediğimle aynı işte araştırman çok iyi olan orthoları bulman lazım bir şey yaptırmadan önce

ortoya git film çektir. düzgün çıkıyorlarsa çektirmene gerek yok. benim dördü de düzgün çıktı hala duruyorlar

YABABA. TURK TURK RURKII YABABA
YABABA HABIBI
DAVAI DAVAI

• JFL
Reactions: why not me?