iblameb
Bog_09
Are there any community members from Moldova? Id like to meet with some like-minded people
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yooooo awesome. Yo please hit me up if ure I'm the capital cityIm going there march 20
In the*Yooooo awesome. Yo please hit me up if ure I'm the capital city
Yooooo awesome. Yo please hit me up if ure I'm the capital city
Oi blin. Am înțeles. Dacă cumva ajungi prin Chișinău sunt pe aproapeIm far away im in purcari but i go to chisinau every now and then.

Ok bineOi blin. Am înțeles. Dacă cumva ajungi prin Chișinău sunt pe aproape
Holy MoldovanAre there any community members from Moldova? Id like to meet with some like-minded people
Top 10 ways to get raped is meeting people from this forum

. Don't worry, i always carry a knife on me. I'm the one that would do the rapeSigma boy. Don't worry, i always carry a knife on me. I'm the one that would do the rape
Moldavian slayer nigga. Where u from?Holy Moldovan
Hi I’m from Moldova. This is so random why Moldova ???Are there any community members from Moldova? Id like to meet with some like-minded people
Fuck off with the sigma bullshit. This aint 2022Sigma boy
Ok sorry dont stab meFuck off with the sigma bullshit. This aint 2022
Tot îs din MoldovaHi I’m from Moldova. This is so random why Moldova ???
Yeah yeahOk sorry dont stab me
Stfu kid wtf is ur flip knife going to do against my 20inch ramboYeah yeah
? Acum locuiesc în America. Dar mam nascut in MoldovaTot îs din Moldova
Nigga wtf is ur problem? U better keep ur butt close to the wall if i get to uStfu kid wtf is ur flip knife going to do against my 20inch rambo
Ohooo, mai vii înapoi prin Moldova? Am asa multe întrebări, aș vrea și eu sa ma mut în America.? Acum locuiesc în America. Dar mam nascut in Moldova
Chill just a bit of friendly roleplay bhaiNigga wtf is ur problem? U better keep ur butt close to the wall if i get to u
lol. Am fost in Moldova acum 4 luni. Nu știu dacă când voi veni în Moldova. (Holy Românian its so cooked)Ohooo, mai vii înapoi prin Moldova? Am asa multe întrebări, aș vrea și eu sa ma mut în America.
U really got me wit ur acting.Chill just a bit of friendly roleplay bhai
Ești din Chișinău?lol. Am fost in Moldova acum 4 luni. Nu știu dacă când eu voi veni în Moldova
Moldova is RomaniaAre there any community members from Moldova? Id like to meet with some like-minded people
În care parte a Americii trăiești?lol. Am fost in Moldova acum 4 luni. Nu știu dacă când eu voi veni în Moldova
Moldova is Romania
mai învață istoriaÎn Florida.În care parte a Americii trăiești?
Oooo, chiar în Miami? L-ai văzut pe Clav pe acolo?În Florida.

nu vrei să știi de unde suntEști din Chișinău?

Nu. Eu locuiesc la trei ore de clavicularOooo, chiar în Miami? L-ai văzut pe Clav pe acolo?![]()
Nu te teme ca nu ma pot teleporta pe toată Moldovanu vrei să știi de unde sunt![]()
Mmm blin. Ghinion.Nu. Eu locuiesc la trei ore de clavicular
ok eu sunt din bender. Tu ești din Chișinău?Nu te teme ca nu ma pot teleporta pe toată Moldova![]()
Ialoveni da merg des prin Chișinău.ok eu sunt din bender. Tu ești din Chișinău?
O interesant pe acolook eu sunt din bender.
De ce? Miami nu e așa de bunMmm blin. Ghinion.
Nu? Credeam ca acolo ii super viataDe ce? Miami nu e așa de bun
Da , ultima dată când am fost în Moldova. Am fost la Chișinău de vreo șase ori. Ești interesant de bender?Ialoveni da merg des prin Chișinău.
O interesant pe acolo
Da daNu? Credeam ca acolo ii super viata
viața acolo e perfectăȚin minte ca am fost o data cu câțiva ani în urma și era frumosDa , ultima dată când am fost în Moldova. Am fost la Chișinău de vreo șase ori. Ești interesant de bender?
Umbla câinii cu colaci in coada?Da daviața acolo e perfectă
da dacă serios, credeam ca e bine în FloridaIm sure everyone carries a knife in fucking moldova. Don't worry, i always carry a knife on me. I'm the one that would do the rape
Florida este un stat bun dar miami nu mi place Miami. Acest oraș nu este pentru viața-Umbla câinii cu colaci in coada?da dacă serios, credeam ca e bine în Florida
No not everyone. We were js jkingIm sure everyone carries a knife in fucking moldova
tu locuiești în Moldova acum sau nu?Țin minte ca am fost o data cu câțiva ani în urma și era frumos
A am înțeles. Am auzit ca acolo nici cu 1 milion de dolari pe an nu impresionezi pe nimeniI
Florida este un stat bun dar miami nu mi place Miami. Acest oraș nu este pentru viața-
Datu locuiești în Moldova acum sau nu?
Aș vrea și eu asa de mult sa trăiesc în Florida. Îmi imaginez ca merg acolo la plaja în fiecare ziI
Florida este un stat bun dar miami nu mi place Miami. Acest oraș nu este pentru viața-