wybielanie ząbków?

creation of Yakub

creation of Yakub

Iron
jak sie to robi i wgl bo no smieją ze mnie że mam żółte zęby, nawet moja stara sie ze mnie naśmiewa
tez sie zapisałem jakos w sierpniu na wybielanie zębów, a moja stara mi mowi ze mi wszystkie zeby wypadną (tępa cipa)
jakby ja to jestem w chuj szary i nie ogarniam z kad sie co kolwiek bierze i co trzeba robic
tak pale, lecz miałem zolte zeby juz dlugo przed tym chyba juz od 1-3 podstawowki

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Niektorzy dentysci oferują wybielanie zębów ale troche to może kosztowac.

Są produkty na necie jakie możesz kupowac ale musisz sie upewnic ze ma hydrogen peroxide albo carbamide peroxide.

Dobrze tez miec ten habit zeby myc zeby 2-3 razy dziennie i nie palic i kawy nie pic ale szczerze jak już masz żołte zęby to chuja ci to troche da.

• +1
Reactions: hate and ezet

Są produkty na necie jakie możesz kupowac ale musisz sie upewnic ze ma hydrogen peroxide albo carbamide peroxide.

Dobrze tez miec ten habit zeby myc zeby 2-3 razy dziennie i nie palic i kawy nie pic ale szczerze jak już masz żołte zęby to chuja ci to troche da.
A czy to tyczy się takich w chuj żółtych zębów? Od kilku lat mam żółte zeby a myje dwa razy codziennie a osad wcale nie schodzi. A i czy te paski wybielające są git?

• +1

o kurwa wrociles:love:
selfban?

• +1
A czy to tyczy się takich w chuj żółtych zębów? Od kilku lat mam żółte zeby a myje dwa razy codziennie a osad wcale nie schodzi. A i czy te paski wybielające są git?
pasty wybielajace sa dobre jezeli posiadaja hydrogen peroxide albo carbamide peroxide (tak jak mowilem).

nie wiem jaki maja efekt jak masz w chuj zolte zeby, musial bys wyszukac i research zrobic, ale imo zawsze warto sprobowac.

mycie zebów i unikanie barwnikow jak kawa pomoze ci uniknac przyszle plamy na zębach ale te które juz masz możesz tylko ukryc produktami albo dentystą.. niestety.

o kurwa wrociles:love:
selfban?
ta, ale nie uzywam ogolnie tej stronki jakos duzo juz.

• +1
Reactions: Canthus23
hydrogen peroxide. zamow i zrob diy (taniej) albo zrob u dentysty (latwiej)