o3liwa
Iron
Jak zmaksylizowac swój wzrost mam 13 lat i 168 zaraz kończę 14 zdrowo się odżywiam mam aktywny tryb życia czy to koniec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nie pisz na org po polsku bo nikt ci nie odpowie, wszyscy są tutaj anglojęzyczni. A co do twojego posta to daj sobie czas masz dopiero 13 lat wchodzisz w okres dojrzewania. Ja mam 15 i 186 wzrostu też dorośniesz stary. Dbaj o siebie ale pamiętaj że to cierpliwość jest najważniejsza. I to nie koniec to dopiero początekJak zmaksylizowac swój wzrost mam 13 lat i 168 zaraz kończę 14 zdrowo się odżywiam mam aktywny tryb życia czy to koniec
XDDDDDDDDDDJak zmaksylizowac swój wzrost mam 13 lat i 168 zaraz kończę 14 zdrowo się odżywiam mam aktywny tryb życia czy to koniec
Nie pisz na org po polsku bo nikt ci nie odpowiada, wszyscy są tutaj anglojęzyczni. A co do posta to daj sobie czas dopiero 13 lat później w okresie dojrzewania. Ja mam 15 i 186 wzrost też dorośniesz stary. Dbaj o siebie, ale sprawdź, czy jest to wymagane. I to nie koniec do dopiero początek thanks