Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Ya bu poopjet neyin kafasını yaşıyor son level schizo amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bunun ragebait hesabı olduğunu düşünmeye başladım değilse daha kötü amkYa bu poopjet neyin kafasını yaşıyor son level schizo amk
View attachment 4289985
View attachment 4289989
Bitane aq hindistanlisi kendini htn falan zannediyoKimki bu
İlginçBitane aq hindistanlisi kendini htn falan zannediyo
İlginç
allah çarpsın fed budfjfjfkfmmfmfmcmf
JFL mi yazmam gerekiyodu çok org tecrübem yokallah çarpsın fed bu
bizim hayallerYa bu poopjet neyin kafasını yaşıyor son level schizo amk
View attachment 4289985
View attachment 4289989
cv yolla bakalimJFL mi yazmam gerekiyodu çok org tecrübem yok
La grey obo close set eyes için orbital decompression o ama riskli baya, fat grafting lazımlavuğun hem obo hem laser depigmentationa ihtiyacı var
Çok şeye ihtiyacı var bunlar dışında , isa ve ben için overlavuğun hem obo hem laser depigmentationa ihtiyacı var

lavuğun gözleri close set zatenLa grey obo close set eyes için orbital decompression o ama riskli baya, fat grafting lazım
1-Obo gerektirecek kadar yakın değiller yakınlar ama OBO dediğiniz ameliyat cok daha sıkıntılı vakalar için tasarlanmış bir ameliyat ondan obo önermek mantıksız. Zaten Türkiye de bile yapan 1-2 yer var 25-30 bin dolar not worth yani.lavuğun hem obo hem laser depigmentationa ihtiyacı var
3- Orbital decompression da neredeyse göz yuvalarından fırlayacak gözler için yapılmıştır isanın o kadar leş bir göz derinliği yok. Ayrıca o kadar riskli bir ameliyat değil.(Orbital decomprassionu kastediyorum)La grey obo close set eyes için orbital decompression o ama riskli baya, fat grafting lazım
isaya obo önermiyorum1-Obo gerektirecek kadar yakın değiller yakınlar ama OBO dediğiniz ameliyat cok daha sıkıntılı vakalar için tasarlanmış bir ameliyat ondan obo önermek mantıksız. Zaten Türkiye de bile yapan 1-2 yer var 25-30 bin dolar not worth yani.
ir ameliyat değil.(Orbital decomprassionu kastediyorum)
Attığı cocuğun öyle görünmesinin sebebi sadece PSL değil zaten cok garip bir şey söylemiş isa.isaya obo önermiyorumteoride attığı çocuğun gözlerini elde etmesi için obo lazım
çok haklısın abdüleyAttığı cocuğun öyle görünmesinin sebebi sadece PSL değil zaten cok garip bir şey söylemiş isa.
Fenotipleri farklı attığı cocuk nordid + med mixed bir phenoya sahipken(North Atlantid)
İsa bu fenotipte bir cocuk değil. Yüz şeklinden tut harmonyye kadar diğer özelliklerde farklı. Yani mesele sadece ten rengi ya da göz rengi de değil.
yok be şuan daha iyi görünüyorBu pezeveğin yağ oranı çok düşük olması halde bok gibi gözükmesi amk
Zengin ztn ne zaman yayına girsem dana bonfile çeviriyo amk villada yaşıyo diye biliyorum birde babasının zengin oldugunu ve cok calıştığını fln söylüyordu halleder.çok haklısın abdüleyisa yerinde olsam fat graft için para biriktirirdim
Yorumlara true adam falan yazmislardi bideBu pezeveğin yağ oranı çok düşük olmasına rağmen bok gibi gözüküyor götüne polis jobu soktuğumun paajeti
Yorumlara true adam falan yazmislardi bide
Yok orbital decompressiona ihtiyacı var demedim o oboyu orbital decompressionla karıştıyor ondan dedim bug eyes olmadığı sürece ztn gerek yok, frank tufano aynı anda 4 ameliyat olmasa başarılı olurdu belki ama riskli yine gözüne bıçak giriyor yani, djs gibi ameliuatlardan riskli3- Orbital decompression da neredeyse göz yuvalarından fırlayacak gözler için yapılmıştır isanın o kadar leş bir göz derinliği yok. Ayrıca o kadar riskli bir ameliyat değil.(Orbital decomprassionu kastediyorum)