XD

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Ya bu poopjet neyin kafasını yaşıyor son level schizo amk

1000027863

1000027886

• JFL
  • +1
Reactions: l9n1rshhhh, Serialsuicide, temelyeterliliktest and 6 others
philtrumu androgenicten bile kötü

Attachments

• s-a208818b8fed4e937274df0bc3ee231cdda6beba.jpg
    s-a208818b8fed4e937274df0bc3ee231cdda6beba.jpg
    111.9 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest and Dathomirian Zabrak
dfjfjfkfmmfmfmcmf

• JFL
Reactions: Yagiz8928, temelyeterliliktest and Dathomirian Zabrak
lavuğun hem obo hem laser depigmentationa ihtiyacı var

• +1
Reactions: l9n1rshhhh and Resistance.
La grey obo close set eyes için orbital decompression o ama riskli baya, fat grafting lazım

• +1
Reactions: Resistance.
La grey obo close set eyes için orbital decompression o ama riskli baya, fat grafting lazım
lavuğun gözleri close set zaten

• +1
Reactions: l9n1rshhhh and Resistance.
1-Obo gerektirecek kadar yakın değiller yakınlar ama OBO dediğiniz ameliyat cok daha sıkıntılı vakalar için tasarlanmış bir ameliyat ondan obo önermek mantıksız. Zaten Türkiye de bile yapan 1-2 yer var 25-30 bin dolar not worth yani.

2-Laser dep. Göz rengi için diye biliyom ama göz renginden ziyade göz shape i sorunlu cocuğun.

3- Orbital decompression da neredeyse göz yuvalarından fırlayacak gözler için yapılmıştır isanın o kadar leş bir göz derinliği yok. Ayrıca o kadar riskli bir ameliyat değil.(Orbital decomprassionu kastediyorum)

4-Fat grafting kısımı doğru. İsa nın alt ve üst orbitallerine fat grafting yapması mantıklı.

Tasnifi de bırakayım bu arada :

1762335361575

(Akdeniz etkisi de var ama isa da)

Last edited:
  • +1
Reactions: why not me?
1-Obo gerektirecek kadar yakın değiller yakınlar ama OBO dediğiniz ameliyat cok daha sıkıntılı vakalar için tasarlanmış bir ameliyat ondan obo önermek mantıksız. Zaten Türkiye de bile yapan 1-2 yer var 25-30 bin dolar not worth yani.
ir ameliyat değil.(Orbital decomprassionu kastediyorum)
isaya obo önermiyorum :p teoride attığı çocuğun gözlerini elde etmesi için obo lazım

• +1
canto ya ihtiyacı var mı sence:unsure:

Bu pezeveğin yağ oranı çok düşük olmasına rağmen bok gibi gözüküyor götüne polis jobu soktuğumun paajeti

Last edited:
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Yagiz8928 and flows5991
isa low key cookie kingin nerflenmiş hindistanlı versiyonu gibi duruyor

isaya obo önermiyorum :p teoride attığı çocuğun gözlerini elde etmesi için obo lazım
Attığı cocuğun öyle görünmesinin sebebi sadece PSL değil zaten cok garip bir şey söylemiş isa.

Fenotipleri farklı attığı cocuk nordid + med mixed bir phenoya sahipken(North Atlantid)

İsa bu fenotipte bir cocuk değil. Yüz şeklinden tut harmonyye kadar diğer özelliklerde farklı. Yani mesele sadece ten rengi ya da göz rengi de değil.

• +1
Reactions: flows5991
Attığı cocuğun öyle görünmesinin sebebi sadece PSL değil zaten cok garip bir şey söylemiş isa.

Fenotipleri farklı attığı cocuk nordid + med mixed bir phenoya sahipken(North Atlantid)

İsa bu fenotipte bir cocuk değil. Yüz şeklinden tut harmonyye kadar diğer özelliklerde farklı. Yani mesele sadece ten rengi ya da göz rengi de değil.
çok haklısın abdüley :love: isa yerinde olsam fat graft için para biriktirirdim

• Love it
Bu pezeveğin yağ oranı çok düşük olması halde bok gibi gözükmesi amk
yok be şuan daha iyi görünüyor

çok haklısın abdüley :love: isa yerinde olsam fat graft için para biriktirirdim
Zengin ztn ne zaman yayına girsem dana bonfile çeviriyo amk villada yaşıyo diye biliyorum birde babasının zengin oldugunu ve cok calıştığını fln söylüyordu halleder.

• Love it
Reactions: flows5991
Bu pezeveğin yağ oranı çok düşük olmasına rağmen bok gibi gözüküyor götüne polis jobu soktuğumun paajeti
Yorumlara true adam falan yazmislardi bide

• JFL
Reactions: dogu
3- Orbital decompression da neredeyse göz yuvalarından fırlayacak gözler için yapılmıştır isanın o kadar leş bir göz derinliği yok. Ayrıca o kadar riskli bir ameliyat değil.(Orbital decomprassionu kastediyorum)
Yok orbital decompressiona ihtiyacı var demedim o oboyu orbital decompressionla karıştıyor ondan dedim bug eyes olmadığı sürece ztn gerek yok, frank tufano aynı anda 4 ameliyat olmasa başarılı olurdu belki ama riskli yine gözüne bıçak giriyor yani, djs gibi ameliuatlardan riskli

• +1
Reactions: dogu and Resistance.