Ya beni niye sünnet ettiniz amına koyayım

recai iskender

recai iskender

It has begun
Aslan yelesi gibi dueuyoe çok çirkin duruyor böyle kültürün anasını sikeyim bu ne kardeşim sikteki çoğu sinir de oradaymış yani hazzın da çok ağır derecede azalıyor ben mi dedim orospu çocukları gelin sikimi kesin diye

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 155332, loyolaxavvierretard, Sceptical and 1 other person
Bence böyle daha iyi gözüküyor amk
Haz konusunda haklısın düşünsene 31 daha zevkli

• So Sad
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Deleted member 155332, IlI, Tornoviaa and 1 other person
10 iq :feelsuhh:

• +1
  • Hmm...
Reactions: leatherface112, Kayra139 and recai iskender
Aslan yelesi gibi dueuyoe çok çirkin duruyor böyle kültürün anasını sikeyim bu ne kardeşim sikteki çoğu sinir de oradaymış yani hazzın da çok ağır derecede azalıyor ben mi dedim orospu çocukları gelin sikimi kesin diye
ya hazzı mazzı bırak orospu çocuğu sünnetçinin kesiş şeklini sikeyim sünneti ettiği yere boxer değince acıyla zevk karışımı bi şey alıyorum kesik izi duruyo nasıl bi şey yapmışsa amk hayatım zindan oldu

• JFL
Reactions: Arisylva, maarda, recai iskender and 1 other person
Haz kaybolması yalan aq tek fark estetik anlamda

• Woah
Reactions: recai iskender
12 yasinda ilk bu olayi ogendiigmde tecavuze ugramis gibi hissettim

• JFL
  • So Sad
Reactions: halatmaxxing, Arisylva, Tornoviaa and 1 other person
ya hazzı mazzı bırak orospu çocuğu sünnetçinin kesiş şeklini sikeyim sünneti ettiği yere boxer değince acıyla zevk karışımı bi şey alıyorum kesik izi duruyo nasıl bi şey yapmışsa amk hayatım zindan oldu
ben bunu komplex yapmistim kucukken gittim dokotra iyi kesmis dedi ama iyi durmuyo amk nasil olabilir ki zaten

zaten deriyi cekince kesilmis gibi gozukuyo

• +1
Reactions: IlI
gecen acilde random birisi ile bu yuzden kavga edecktim, bebek vardi kestirip kestirmemeyi tartisiyoduk 50 yasinda temizlikci sub3 minimum wage enjoyer oldcell muslumana sart filan diyince sunnet tecavuzdur ve orta dogu gelenegidir filan dedim, amk cocugu gelmis kac yasina bi skm basaramamis bana fikrini dayatacak dalyarak, umarim kurtartmisimdir o bebegi ailesi zaten sekulerdi.

gecen acilde random birisi ile bu yuzden kavga edecktim, bebek vardi kestirip kestirmemeyi tartisiyoduk 50 yasinda temizlikci sub3 minimum wage enjoyer oldcell muslumana sart filan diyince sunnet tecavuzdur ve orta dogu gelenegidir filan dedim, amk cocugu gelmis kac yasina bi skm basaramamis bana fikrini dayatacak dalyarak, umarim kurtartmisimdir o bebegi ailesi zaten sekulerdi.
ben çok araştırma yapmadım bu konuda ama eski zamanda mısırlılar bile sünnet ediyorlardı erkekleri sağlık açısından ve sikin boyunda herhangi bir kısalma yaşanmıyor (sünnetçinin eli kolu tutuyorsa) sünnette sadece deriyi kesiyorlar oda sağlık amaçlı müslimanlıktada sünnet zorunlu bir şey değil cahil müslimanlar yapıyor sadece.

Like the lion mane, the dueuyoe looks very ugly, let me fuck the mother of this culture, my brother, most of the nerves in the duck were there, so the pleasure is also very severely diminished, I said, that the mother of the bitch would cut my bride

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender and pajjeetslayer
Like the lion mane, the dueuyoe looks very ugly, let me fuck the mother of this culture, my brother, most of the nerves in the duck were there, so the pleasure is also very severely diminished, I said, that the mother of the bitch would cut my bride
very racist saar please stop u making me not like u 😥

• JFL
Reactions: loyolaxavvierretard
ben çok araştırma yapmadım bu konuda ama eski zamanda mısırlılar bile sünnet ediyorlardı erkekleri sağlık açısından ve sikin boyunda herhangi bir kısalma yaşanmıyor (sünnetçinin eli kolu tutuyorsa) sünnette sadece deriyi kesiyorlar oda sağlık amaçlı müslimanlıktada sünnet zorunlu bir şey değil cahil müslimanlar yapıyor sadece.
Eskiden Arabistan'da ve Mısır'da erkekler azıpda karı kızı taciz etmesin diye aldıkları zevki azaltmak için kesiliyordu orası

• +1
Reactions: Tornoviaa
adam recaibin sikiscegine o kadar inancini kaybetmis ki ornegi otuzbir ustunden veriyo

• JFL
  • So Sad
  • Woah
Reactions: Arisylva, Dathomirian Zabrak, MogEater and 3 others
Hangi tecavuzcu tarafından, tecavüze ugradın
hayr sunnet yapmak tecavuz ile ayni anlaminda soyluyorum ikisindede senden izinsiz sana dokunuyorlar

• +1
Reactions: Tornoviaa
adam recaibin sikiscegine o kadar inancini kaybetmis ki ornegi otuzbir ustunden veriyo
:jfl: amina koyum eskiden bunu yazında emoji gözüküyordu, şimdi niye gözükmüyor aq

• JFL
Reactions: IlI
Eskiden Arabistan'da ve Mısır'da erkekler azıpda karı kızı taciz etmesin diye aldıkları zevki azaltmak için kesiliyordu orası
ona hadım etmek deniyor

• JFL
Reactions: maarda
Yav kardeşim isterse çok iyi birşey olsun zevki falan arttırsın da benim isteğim olmadan neden sikimi kesiyorlar ya
Burda olay sonuçlarından çok üstte dendiği gibi direkt tecavüz amk böyle geleneği siksinler

• +1
Reactions: Deleted member 155332, MogEater, Tornoviaa and 4 others
Aminakoyim ha Hadım ha sünnet aynı bok ikiside işte
değil amk bi sik bilmiyorsun bari az biraz araştır birinde komple sikini kesiyorlar diğerinde sikinin derisini

değil amk bi sik bilmiyorsun bari az biraz araştır birinde komple sikini kesiyorlar diğerinde sikinin derisini
Yarram hadım onun için mi ediliyor sık sık konuşma aq

igrenc duruyor bu arada sunnetsiz ama zevk konusunda haklisin

• So Sad
Reactions: recai iskender
deriyi pullayınca oluyormuş yine biraz ama doğruluğunu bilemicem :lul:
sunnetsiz penisi sunnetli gibi yapabiliyorsun ama sunnetiyi sunnetsiz gibi yapamiyorsun

o olayi cok onceden arastirmistim ama tam emin olamadim, baya recovery yapanlar vardi son bir aydir aklimda acaba 2 sene hard bunun icin ugrassam basarili olur muyum? yada ameliyati var mi lan bunun? kalcadan baldirdan deri alsalar yapsalar ne kadar zor olabilir mi amk

o olayi cok onceden arastirmistim ama tam emin olamadim, baya recovery yapanlar vardi son bir aydir aklimda acaba 2 sene hard bunun icin ugrassam basarili olur muyum? yada ameliyati var mi lan bunun? kalcadan baldirdan deri alsalar yapsalar ne kadar zor olabilir mi amk
benim bildiğim sünnet olsanda orospu evladında göz ve hizam var ise sikinde kısalma olmuyor ameliyat olmanın sebebi haz için mi?

benim bildiğim sünnet olsanda orospu evladında göz ve hizam var ise sikinde kısalma olmuyor ameliyat olmanın sebebi haz için mi?
hayir inat ve muslo nefreti uzunluk ve estetik olarak sikinti yok

• +1
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

Back