Creedance5
Iron
Suan yağ oranim %15-17 bu noktya gelmek ascendledi beni ama dahada dusersem cok bi sey degismez gibi yuzume baktigimda.Benzer deneyimi olan var mi beklenmedik bi sekilde ascendleyen fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yağ oranının yüzde 15-17 olduğuna nasıl karar verdin?
biceps damarın görünüyor mu?
Knk dogru isik altinda forearm fln gornyo bide elimin ustu yani evet 15 17 den fazla olblrim.ama yalan yok adam akilli olcme yolu bulamadigim icin dexa scan haric a.i lara resim attim 15 17 dedi.Bide yuzumde az yag tutyom yuzme gore 13 14 dedi full body atinca 15 17 dedi.yağ oranının yüzde 15-17 olduğuna nasıl karar verdin?
biceps damarın görünüyor mu?
karın kasların görünene kadar diyete devam etKnk dogru isik altinda forearm fln gornyo bide elimin ustu yani evet 15 17 den fazla olblrim.ama yalan yok adam akilli olcme yolu bulamadigim icin dexa scan haric a.i lara resim attim 15 17 dedi.Bide yuzumde az yag tutyom yuzme gore 13 14 dedi full body atinca 15 17 dedi.
-Claviucallar asiri belirgim
-hafif gobegim var bolgesel oldugu belli yani govdemden cikan bi yumru gibi
-abs ler hic yok
-side profilde relaxed jaw ile mewing anindaki jaw gornmu devasa farkli
-Bicepsde fln damar yok
-bilek kemigimi goreblyorum
-backlrmda cok yag var avuc dolusu
Burdan yola cikarak 17-18 mi acaba 20 fln degilim knk eminim diyetsyndeki yarrak kurek olcum aleti 13 dediydi jfl
Tahmni yag orani ney karin kasi icin aralik olarak.Nete yazinca cikar illada bana sahsi deneyim lazimkarın kasların görünene kadar diyete devam et
10 dada eye aream hollowlasie diye korkyom knk ya10 en iyisi hedef 10
Fraudlarsın ya her turlu worth bence10 dada eye aream hollowlasie diye korkyom knk ya
Amaaan sanki her turlu yuzde 12 ye inmeye calismayacakmis gibi soruyom.ok knk thxFraudlarsın ya her turlu worth bence
I dont know what those words means budy boyoskiDNRD JUST DNP ANATOLID
SgI dont know what those words means budy boyoski
Hassiktir knk beni fena hakladin sen gercektende bu forumdaki en online kisisin keske bende senin giib hergun formda lurkleyip bu konulara hakim olabilsem
sik daşşak yarrak illaki degisir karın kasların gorunmuyodur bıle ki cogu damarında gorunmuyo cogu body haloyu kacırıyonSuan yağ oranim %15-17 bu noktya gelmek ascendledi beni ama dahada dusersem cok bi sey degismez gibi yuzume baktigimda.Benzer deneyimi olan var mi beklenmedik bi sekilde ascendleyen fln
Eyv knk hayrini görsik daşşak yarrak illaki degisir karın kasların gorunmuyodur bıle ki cogu damarında gorunmuyo cogu body haloyu kacırıyon
sagol bebegımEyv knk hayrini gör
Alfa kuzenim Ataberk yarranda damar çıkmasa olmaz dedikarın kasların görünene kadar diyete devam et
Ataberkin resmi at bakim.O zaman damar cikar muhtmlenAlfa kuzenim Ataberk yarranda damar çıkmasa olmaz dedi
Çok bariz şeyler soruyon kankiHassiktir knk beni fena hakladin sen gercektende bu forumdaki en online kisisin keske bende senin giib hergun formda lurkleyip bu konulara hakim olabilsem
Bende apple of edden i anayin baciynin amina sokarim babanda ordan alkis tutar knk@Creedance5 adindaki creed varya dostum
Kassadinscreed i bilirmjsin
O carin kilicini ananin amina sokar ceviririm beyblade gibi