JustAhuman
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yaşadığım yer küçük bir ilçe macfiti geçtim belediyenin spor salonu bile yokkanka doğru sonuca ulaşmak istiyorsan git 1 günlük deneme macfit aboneliği aç git macfite ölçtür oda %100 garanti değil ama internetteki boy kilo ölçümlerinden temizdir
reis merkeze giderken falan bakma şansın yok mu çünkü bildiğim başka pek doğru seçenek yokyaşadığım yer küçük bir ilçe macfiti geçtim belediyenin spor salonu bile yok
mecbur öyle yapıcaz ozaman sağolreis merkeze giderken falan bakma şansın yok mu çünkü bildiğim başka pek doğru seçenek yok
Knk köyde mi yaşıyon özel spor salonu da mı yok bazı özel spor salonlarında vücut yağ kas oranını ölçen aletler var özel spor salonu varsa yaşadığın şehirde git sor büyük ihtimalle vardır o kadar lüks bişi değilyaşadığım yer küçük bir ilçe macfiti geçtim belediyenin spor salonu bile yok
köy gibi değilde çok küçük bir ilçe işte 1 tane özel spor salonu varda haftanın 3 günü erkekler diğer 3 günüde kadınlar gidebiliyor oraya hiç bulaşmamKnk köyde mi yaşıyon özel spor salonu da mı yok bazı özel spor salonlarında vücut yağ kas oranını ölçen aletler var özel spor salonu varsa yaşadığın şehirde git sor büyük ihtimalle vardır o kadar lüks bişi değil
afganistandamı yaşıyon o ne amkköy gibi değilde çok küçük bir ilçe işte 1 tane özel spor salonu varda haftanın 3 günü erkekler diğer 3 günüde kadınlar gidebiliyor oraya hiç bulaşmam