zegggo
sick cunt
kemiklerim belli olmasına rağmen göbeğim var bacaklarım dana gibi ne yapabilirim bu konu hakkında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lavuk kilolu olmasına rağmen yüzünde yağ tutmadığı için genetik lotteryi kaybettiğini düşünüyor JFLkemiklerim belli olmasına rağmen göbeğim var bacaklarım dana gibi ne yapabilirim bu konu hakkında
kanka yüzümde yağ tutmuyormu dedim aq kaburgamdan pelvisimden bahsediyordum ben yüzümdede yağ var mblavuk kilolu olmasına rağmen yüzünde yağ tutmadığı için genetik lotteryi kaybettiğini düşünüyor JFL
kanka uzun süreli yüksek protein düşük carb diyeti yapmıştım geçen sene o zaman belimdeki yağlardan nerdeyse tamamen kurtulmuştumkanka yüzümde yağ tutmuyormu dedim aq kaburgamdan pelvisimden bahsediyordum ben yüzümdede yağ var mb
aga şuan bende öyle ama hipertrofi için karb tüketiyorum baya yarısı kola turka bide bağımlı oldumkanka uzun süreli yüksek protein düşük carb diyeti yapmıştım geçen sene o zaman belimdeki yağlardan nerdeyse tamamen kurtulmuştum