Yagmuru firsat bilen kadinlarin +13 cm topuklu bot giymesi hakkinda

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Yagmur ayagi bot ayagi boy ayagi got ayagi

Dogida bukadar fraudlsmiyor orospu cocuuuu 13 cm ne

Neyse boyuma ulastiniz ezik karilar afferim de benim bonre age 16.5 hghmide aliyom her aksam daha 5 cm uzicam cok kasmayin alttan bakmaya devam

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 119840, Ashoimex, Peter Steele and 2 others

• +1
Reactions: Deleted member 119840

Neyse boyuma ulastiniz ezik karilar afferim de benim bonre age 16.5 hghmide aliyom her aksam daha 5 cm uzicam cok kasmayin alttan bakmaya devam
yaw kkanka bak ananı sikecmem ha

boy demisken melatonin kullanıyom boy uzatır mı ciddi soruyom 5mg kullanıyom kabus görüyom ama boya etkisi varsa devam edicem

• JFL
Reactions: oguzk, Dathomirian Zabrak, Ashoimex and 2 others
boy demisken melatonin kullanıyom boy uzatır mı ciddi soruyom 5mg kullanıyom kabus görüyom ama boya etkisi varsa devam edicem
Uzatmaz kanka

Allaha dua et uzarsın belki harbi diyorum bende yapmam lazım

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Uzatmaz kanka

Allaha dua et uzarsın belki harbi diyorum bende yapmam lazım
kanka yaş 18 178 falanım 17de 175 falandım 183 falan olmak için napabilrim çoğu genetik farkındayım da etkisi olcak şeyler önerir misin melatonin hormonları boostluyo fln diyodu internette ama cope olabilir

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
kanka yaş 18 178 falanım 17de 175 falandım 183 falan olmak için napabilrim çoğu genetik farkındayım da etkisi olcak şeyler önerir misin melatonin hormonları boostluyo fln diyodu internette ama cope olabilir
Paran varsa gh testo aromasin

14-15 yaşından önce egenliğe girdiysen deneme bile
1 sene zamanda 3cm uzadıysan daha uzarsın büyük ihtimal

Bunların hepsini kullanırsan bir sene en az belki uzarsın 4-5cm

• JFL
Paran varsa gh testo aromasin

14-15 yaşından önce egenliğe girdiysen deneme bile
1 sene zamanda 3cm uzadıysan daha uzarsın büyük ihtimal

Bunların hepsini kullanırsan bir sene en az belki uzarsın 4-5cm
para derken ne kadar paradan bahsediyon pepecoinde bir miktar param var 8-10k tl fln kenarda duruyo ama evden az para alıyom mezun senem cope bişeye para baymak istemem ciddili bişey önerirsen ve nereden alabilceğimi söylersen bakıyım

• JFL
Reactions: szolliontaraelis
para derken ne kadar paradan bahsediyon pepecoinde bir miktar param var 8-10k tl fln kenarda duruyo ama evden az para alıyom mezun senem cope bişeye para baymak istemem ciddili bişey önerirsen ve nereden alabilceğimi söylersen bakıyım
Eczaneden yada interneten alırsın aylık 6-10bin tl tutar

Pekde sikine yaramaz belki yarar hormon değerlerine bağlı paran yoksa tek testo masteron yap istersen onlar ucuz hgh pağalı tek

• +1
Reactions: yasuomaxxing
Eczaneden yada interneten alırsın aylık 6-10bin tl tutar

Pekde sikine yaramaz belki yarar hormon değerlerine bağlı paran yoksa tek testo masteron yap istersen onlar ucuz hgh pağalı tek
olm bu dediğin şeyleri raporsuz şeysiz sikinin keyfine göre alabiliyor musun kafama yatmadı direkt eczaneye gidip bana testo lazım agabey dıyınce adam cıkartıp buyur kardesım 1k tl hayrını gor eyw bb mi diyo demiyo mu ulan orspevladı rapor getir kafama göre yazamam diye

• +1
Reactions: oguzk and Peter Steele
dogida bukadar fraudlamiyo kismina patladim

olm bu dediğin şeyleri raporsuz şeysiz sikinin keyfine göre alabiliyor musun kafama yatmadı direkt eczaneye gidip bana testo lazım agabey dıyınce adam cıkartıp buyur kardesım 1k tl hayrını gor eyw bb mi diyo demiyo mu ulan orspevladı rapor getir kafama göre yazamam diye
evet kilibik bir eczaci degilse sadece niye aliyon der sende vucut gelistirmeciyim dersin biter sustanon aldi gecen ark oyl

• +1
Testoda sıkınıt cıkar aromasin falan verir

Kızdırmayınbeni31 den al instada

Ama yararmı bilmem kanka kendin bilmen lazım büyük ihtimal yarar 3-4cm

Benim mesela organlar zaten çalışmıyor zarar verse bile zaten hasarlı vücut

Zarar vermez ama doğru yaparsan
Boy uzatma garanti değil ama 3-5cm ihtimal ok, yüz gelişim kesin olur (positifmi negatifmi bilmem)

Yüzünde kemik yoksa direk yap

• +1
evet kilibik bir eczaci degilse sadece niye aliyon der sende vucut gelistirmeciyim dersin biter sustanon aldi gecen ark oyl
60 kiloyum vucut gelıstırmecıyım dese kaahkahayı patlatıp jfl keep coping boyo diyip götüme tekmeyi basabilir

• JFL
oglum pepecoin ne tssak mi gecion 125 civariyken aldim 121 de sattim zarar ederjm diye iyi ki yaomisim amk 80 suan

• +1
Testoda sıkınıt cıkar aromasin falan verir

Kızdırmayınbeni31 den al instada

Ama yararmı bilmem kanka kendin bilmen lazım büyük ihtimal yarar 3-4cm

Benim mesela organlar zaten çalışmıyor zarar verse bile zaten hasarlı vücut

Zarar vermez ama doğru yaparsan
Boy uzatma garanti değil ama 3-5cm ihtimal ok, yüz gelişim kesin olur (positifmi negatifmi bilmem)

Yüzünde kemik yoksa direk yap
kanka ben bloat olduğumu zannediyordum bugüne kadar bugün fena viski içtim hani böyle suratın amına koymadan önce bir süre debloat oluyorsun ya o zaman zarfında anladım ki benim suratımda yeterince bonemass yok

60 kiloyum vucut gelıstırmecıyım dese kaahkahayı patlatıp jfl keep coping boyo diyip götüme tekmeyi basabilir
cimnastikciyim atletim falanndersin

• +1
oglum pepecoin ne tssak mi gecion 125 civariyken aldim 121 de sattim zarar ederjm diye iyi ki yaomisim amk 80 suan
ben zararı pnuttan ettim fenasal balon pepe uzun vadede düşmesi imkansız bu kadar popülariteyle

• +1
Reactions: Peter Steele
ben zararı pnuttan ettim fenasal balon pepe uzun vadede düşmesi imkansız bu kadar popülariteyle
hic bulasmadim pnut pepe falan cok rahatim amkk
eyw aga şimdi tasak gecmeden söyle eczaneye nası sorcam evdekilere ne diyim
evdekilere testo falan dersen yarra yersin yas kac 20 altiysan Gh al bence genotropin 6 mg seklinde geciyo eczanede

• +1

evdekilere testo falan dersen yarra yersin yas kac 20 altiysan Gh al bence genotropin 6 mg seklinde geciyo eczanede
kanka bonemass arttırmak için en iyisi hangisi evdekileri bi şekil ikna ederım yıne de testo fln alınca sık kalkmama fln gibi problemler olmasın (suratımı yeterince iyi yönde etkileyecekse ömrümün sonuna kadar sikimin kalkmamasına razıyım no joke)

• +1
kanka bana yine para bırakıyo gibi borsa kripto bi şekil 3-5 kar ediyom kenarda ufak param vardı hani tlde durmasından daha çok getirisi oluyo halka arza giriyom 300 500 çıkıyo kriptodan spot giriyom yeterince artınca satıyom bi şekil artıyo o para

• +1
kanka bana yine para bırakıyo gibi borsa kripto bi şekil 3-5 kar ediyom kenarda ufak param vardı hani tlde durmasından daha çok getirisi oluyo halka arza giriyom 300 500 çıkıyo kriptodan spot giriyom yeterince artınca satıyom bi şekil artıyo o para
halka arz kadar bos bisi yoktur la onun yerine biraz daha para biriktir is bankasi b c al

• +1
halka arz kadar bos bisi yoktur la onun yerine biraz daha para biriktir is bankasi b c al
knk bakıcam nolduğuna şu testo işini yarın sorgulucam insallah 18 yasımda mal mal forumlarda takılıyom diye hayatımın sonuna kadar kalkmayan çük problemiyle karşılaşmam

• JFL
Kanka melatonin uykuya bile daldırmıyor aq ben arada kullanıyorum tek vasfı uyku kalitesini arttırmak OLM DELİRDİNİZ Mİ AAQ MELATONİN NASİL BOY UZATSİN AYRİCA O SİKTİGİMİN DOZUNU ACİLEN DUSUR HEM BAĞIMLI OLURSUN HEM KABUSLAR BİLİNCALTİNA İSLER GERÇEKLİĞİ AYİRT EDEMEZSİN MK KENDİNE GEL

Kanka melatonin uykuya bile daldırmıyor aq ben arada kullanıyorum tek vasfı uyku kalitesini arttırmak OLM DELİRDİNİZ Mİ AAQ MELATONİN NASİL BOY UZATSİN AYRİCA O SİKTİGİMİN DOZUNU ACİLEN DUSUR HEM BAĞIMLI OLURSUN HEM KABUSLAR BİLİNCALTİNA İSLER GERÇEKLİĞİ AYİRT EDEMEZSİN MK KENDİNE GEL
dostum büyüme hormonu

dostum büyüme hormonu
Melatonin, uyku ve biyolojik ritim düzenlenmesinde rol oynayan bir hormondur. Beyindeki epifiz bezi tarafından üretilir ve salınımı, genellikle karanlıkta artar. Bu nedenle, vücudun gece-gündüz döngüsüne uyum sağlamasına yardımcı olur.

Melatoninin İşlevleri:

1. Uyku Düzeni: Melatonin seviyeleri, akşam saatlerinde yükselir ve uykuya dalmayı kolaylaştırır. Sabah saatlerinde ise azalır, böylece uyanıklık sağlanır.

2. Biyolojik Saat (Sirkadiyen Ritim): Vücudun iç saatini düzenler ve metabolik süreçleri bu ritme göre optimize eder.

3. Antioksidan Etki: Hücreleri serbest radikallerden koruyarak yaşlanma sürecini yavaşlatabilir.

4. Bağışıklık Sistemi Desteği: Bağışıklık yanıtını düzenleyici etkiler gösterebilir.

Melatonin Seviyesini Etkileyen Faktörler:

Işık Maruziyeti: Gece yapay ışığa (özellikle mavi ışık) maruz kalmak melatonin üretimini baskılar.

Stres ve Uyku Alışkanlıkları: Düzensiz yaşam tarzı melatonin salgısını olumsuz etkileyebilir.

Melatonin ayrıca, uyku bozukluklarında ve jet lag gibi durumlarda takviye olarak da kullanılabilir. Ancak, doktor tavsiyesi o
lmadan kullanılmamalıdır.

🙂

Melatonin, uyku ve biyolojik ritim düzenlenmesinde rol oynayan bir hormondur. Beyindeki epifiz bezi tarafından üretilir ve salınımı, genellikle karanlıkta artar. Bu nedenle, vücudun gece-gündüz döngüsüne uyum sağlamasına yardımcı olur.

Melatoninin İşlevleri:

1. Uyku Düzeni: Melatonin seviyeleri, akşam saatlerinde yükselir ve uykuya dalmayı kolaylaştırır. Sabah saatlerinde ise azalır, böylece uyanıklık sağlanır.

2. Biyolojik Saat (Sirkadiyen Ritim): Vücudun iç saatini düzenler ve metabolik süreçleri bu ritme göre optimize eder.

3. Antioksidan Etki: Hücreleri serbest radikallerden koruyarak yaşlanma sürecini yavaşlatabilir.

4. Bağışıklık Sistemi Desteği: Bağışıklık yanıtını düzenleyici etkiler gösterebilir.

Melatonin Seviyesini Etkileyen Faktörler:

Işık Maruziyeti: Gece yapay ışığa (özellikle mavi ışık) maruz kalmak melatonin üretimini baskılar.

Stres ve Uyku Alışkanlıkları: Düzensiz yaşam tarzı melatonin salgısını olumsuz etkileyebilir.

Melatonin ayrıca, uyku bozukluklarında ve jet lag gibi durumlarda takviye olarak da kullanılabilir. Ancak, doktor tavsiyesi o
lmadan kullanılmamalıdır.

🙂
Melatoninin, hem büyüme hormonu salınımını hem de büyüme hormonunun dokulardaki etkisini arttırabildiği gösterilmiştir. Ayrıca melatoninin dışardan verilmesi durumunda, hem yetişkinlerde hem de yaşlılarda vücutta büyüme hormonu salınımının arttığı gösterilmiştir.

böyle yazıyo bilgim olsa sormam ztn ok ?

• +1
Melatoninin, hem büyüme hormonu salınımını hem de büyüme hormonunun dokulardaki etkisini arttırabildiği gösterilmiştir. Ayrıca melatoninin dışardan verilmesi durumunda, hem yetişkinlerde hem de yaşlılarda vücutta büyüme hormonu salınımının arttığı gösterilmiştir.

böyle yazıyo bilgim olsa sormam ztn ok ?
Ok kanka sen dozu iki katına çıkar diyecek bişeyim yok sana chatgpt den kopyala yapıştır bilgi attim grey gelmiş bana boyle yazılıyor diyor. Yav kankacim güzel kankacim bak sen 18 yasina gelmişsin sen her gün akşam 10da yatağa gecip tüm odayı karanlık yapıp uyudun mu eğer bunu yaptıysan 18 yaşına kadar evet buyumene katkısı olur ama 18 yaşından sonra bi bok olmaz ayrıca doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır diyor ok

Ok kanka sen dozu iki katına çıkar diyecek bişeyim yok sana chatgpt den kopyala yapıştır bilgi attim grey gelmiş bana boyle yazılıyor diyor. Yav kankacim güzel kankacim bak sen 18 yasina gelmişsin sen her gün akşam 10da yatağa gecip tüm odayı karanlık yapıp uyudun mu eğer bunu yaptıysan 18 yaşına kadar evet buyumene katkısı olur ama 18 yaşından sonra bi bok olmaz ayrıca doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır diyor ok
kanka hormon senin 18 yaşına girdğinni nerden biliyo mk ergenlik herkeste farklı zamanlarda yaşanıyo neyse sıktır et de halat sıparısı ver sen

• +1
Reactions: szolliontaraelis, Black_Pill_Enjoyer1 and GatoradeTRZ8
sorsan herkes eczaneden raporsuz alıyo eczaneye gore degısıyor herhalde

• +1
Reactions: Deleted member 70692, Peter Steele and yasuomaxxing
18 yaşında adam 16da ergenliye girdiyse

14 yasındakı 11e ergenliğe girenden fazla uzar ok

Vücutun kaç uaşında falan olduğunu bilmiyor hatta dünyada vardır öyle bir genetik anamoli 50 yaşında adamın kemik yaş 15 ise 16 yaşındakı cocukdan fazla uzar

• +1
kanka hormon senin 18 yaşına girdğinni nerden biliyo mk ergenlik herkeste farklı zamanlarda yaşanıyo neyse sıktır et de halat sıparısı ver sen
Tmm kanka sen melatonin overdose yap da gör ebenin amini 2 ay sonra melatonin bağımlısı olmam hk diye thread açarsın
18 yaşında adam 16da ergenliye girdiyse

14 yasındakı 11e ergenliğe girenden fazla uzar ok

Vücutun kaç uaşında falan olduğunu bilmiyor hatta dünyada vardır öyle bir genetik anamoli 50 yaşında adamın kemik yaş 15 ise 16 yaşındakı cocukdan fazla uzar
Boş yapma mk konu melatonin.
Değil 5gr 10gr melatoninin bile 18 yaşında boyu uzatacagini düşünen inanan varsa malında malidir

Tmm kanka sen melatonin overdose yap da gör ebenin amini 2 ay sonra melatonin bağımlısı olmam hk diye thread açarsın

Boş yapma mk konu melatonin.
Değil 5gr 10gr melatoninin bile 18 yaşında boyu uzatacagini düşünen inanan varsa malında malidir
Melatonin 10 yaşındada boy uzatmaz kemik yaş kücük olsa ne fark edecek

Senin dediğiın 18 altı kemik yaş uyursan falan uzar ama alakası yok

• +1
  • +1
Reactions: GatoradeTRZ8
uyku düzenin bozulmadıkça melatonin kullanma
uyku düzeni bozulursada uyuman gereken saatten 30dk önce iç o saatte uyu 1 kez yap bunu devamlı kullanma melatonini

• +1
Reactions: recai iskender and Black_Pill_Enjoyer1
uyku düzenin bozulmadıkça melatonin kullanma
uyku düzeni bozulursada uyuman gereken saatten 30dk önce iç o saatte uyu 1 kez yap bunu devamlı kullanma melatonini
5te yatıyom 1de kalkıyom okul yok işi braktım

• JFL
  • +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and recai iskender

Kemik yaşı cope 15 yaşında çocuksun ben kemik yaşım 17 olmasına rağmen 10 cm uzadım.

• +1
Kemik yaşı cope 15 yaşında çocuksun ben kemik yaşım 17 olmasına rağmen 10 cm uzadım.
Kanka malmısın sen bana bi xray yolla belki ben gibi birth defect falansın ondan kemik yaşın geridedir

Anladık amk kemik yaşı cope cope diyon kemik yaşı ananımı sikti öyle kemik yaşı diye saydırıyon

• +1
Reactions: Ashoimex
mik yaşı cope 15 yaşında çocuksun ben kemik yaşım 17 olmasına rağmen 10 cm uzadım.
Kanka gercek mi ona gore testo dozunu 250 den 150 ye duscem

• +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
Reactions: Deleted member 119840 and GatoradeTRZ8
Tamam bende ayni
Hatta 3000 belki

150mg beni 2000 yapar zaten aromasinlen

Boydan cok beklentim yok ondan belkide blast and cruise yaparim 500mg blast ve 250cruise

melstonin dengeni bozmamak için haftada 2-3 kez kullan 2 aydan uzun süre kullanma ve testesteron seviyelerini düşürdüğü söyleniyor

Users who are viewing this thread

Back