Yagmuru firsat bilen kadinlarin +13 cm topuklu bot giymesi hakkinda

Anladık amk kemik yaşı cope cope diyon kemik yaşı ananımı sikti öyle kemik yaşı diye saydırıyon
Kemik yaşı travmam doktor bana uzamazsın dediğinde pcnin psusuna su dökük üstüne oturmuştum patlamayı beklemiştim

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and Deleted member 70692
Kemik yaşı travmam doktor bana uzamazsın dediğinde pcnin psusuna su dökük üstüne oturmuştum patlamayı beklemiştim
Kanka kac cm uzadin ona gore testoyu 150 ye dusurcem gercekden fake mi

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Kacdan kaca uzadin bide iyi cesaret etmissin aq benim intihar etmeye cesaretim yok

• +1
Kanka kac cm uzadin ona gore testoyu 150 ye dusurcem gercekden fake mi
Real röntgenim de var hatta 15.5 civarıyken doktora gittim uzamazsın dedi 1.70-72 arası birşeydim şu an 1.78-79 um. Üstüne üstlük tibia fibulam tamamen fused olmuştu aq.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Real röntgenim de var hatta 15.5 civarıyken doktora gittim uzamazsın dedi 1.70-72 arası birşeydim şu an 1.78-79 um. Üstüne üstlük tibia fibulam tamamen fused olmuştu aq.
Rontgen gondetir misin kral incelemeyi biliyorum

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Deleted member 114712
1735222147763

Doktor uzaman durmuş demişti 8-9 cm uzadım.
1735222202054

• +1
  • +1
IMG 6003
Geriye bakarsan acıkmış amk nasıl bir röntgen bu

Benimkinle aynı gibi ne dersin @elemanzelvadre

@Prep kanka bilek kemik yaşın 16 dizlerdeki plaklar kapanmış aq harbiden uzadıysan bundan sonra büyük lifefuel

@elemanzelvadre bizim diz plaklarda böyle xray yapmaya korkuyorum
Tibia femuru destekleyen bir kemik o yüzden tibianın kapanıp kapanmaması önemsiz omurganız ve ayak bilekleriniz uzamaya devam edecek. Bu yüzden kemik yaşı cope vertebradaki plaklar açıksa uzarsın ok.

bu ufak boşluk açık olduğu anlamına gelmiyor ki reis.
View attachment 3380948
Al açık plak böyle olur.
Bu 10 bone age knk

Ufak acıklık varmış uzamışsın işte ben önden gördüm kapalı dedim ama arkadan bakınca plaklar acıkmış

Bileklere göre bone age 16 mış yinese 10cm cok iyi uzamışsın normalde 3cm falan uzardın

Anne baba boy kac

• +1
Bu 10 bone age knk

Ufak acıklık varmış uzamışsın işte ben önden gördüm kapalı dedim ama arkadan bakınca plaklar acıkmış

Bileklere göre bone age 16 mış yinese 10cm cok iyi uzamışsın normalde 3cm falan uzardın

Anne baba boy kac
arka ve yan proximial olmuyor mu aq? Arkadan bakınca açık önden görünce kapalı nasıl oluyor?.
Annem 1.75 babam 1.70 anne tarafı dayılarım 17 sinde boy atmış hepsi 190+
babam ve amcalarım ağır manlet aq 1.70 civarı hepsi.

arka ve yan proximial olmuyor mu aq? Arkadan bakınca açık önden görünce kapalı nasıl oluyor?.
Senin boy kac 1,78?

Tuhaf olmuş 170 olsan babana cekdin derdim 178 oldun kime cekdim simdi 190 mı olcan yoksa :D

Çizgilediğim tarafda plaklar acıkmış tuhaf bir röntgen kafam almadı

Senin boy kac 1,78?

Tuhaf olmuş 170 olsan babana cekdin derdim 178 oldun kime cekdim simdi 190 mı olcan yoksa :D

Çizgilediğim tarafda plaklar acıkmış tuhaf bir röntgen kafam almadı
o açık dediğin yer ayağın boyutunun büyümesi içinmiş yani talus epifizi. Tibial yükseklikle bir alakası yok.

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
babam 1.82 amcam 1.90 dayılarım 185 183 dedem 183 falan teyzelerim 175 falan ben 178im çok garip mk

• +1
Zayifmiydin
13 yaşına kadar aktif futbol klüplerinde futbol oynadım kondisyonum iyiydi günlük olarak halı sahaya çıkar okuldan geldikten sonrada 5 6 saat maç yapardım vücudum fitti omuzlarım genişti küçükkende ama 14 den ergenliğe girdikten sonra herşeyi salıp evde pc başında oturmaya başladım aşırı kilo aldım vs şimdi normalim de 14 ila 17 arası kiloluydum

13 yaşına kadar aktif futbol klüplerinde futbol oynadım kondisyonum iyiydi günlük olarak halı sahaya çıkar okuldan geldikten sonrada 5 6 saat maç yapardım vücudum fitti omuzlarım genişti küçükkende ama 14 den ergenliğe girdikten sonra herşeyi salıp evde pc başında oturmaya başladım aşırı kilo aldım vs şimdi normalim de 14 ila 17 arası kiloluydum
Tmm ailede cuce var mi 1.30 140
Nenen deden falan

• +1
5 6 saat kardiyo yaptigin icin kisa kalmissin kanka gecmis olsun

• +1
13 yaşına kadar aktif futbol oynayıp vücudumu dinç tutmamın nasıl bir eksisi olabilir ki?
Vucudunu strese sokarak guclenmesini sagliyosun anabolic enerjin kemiklere gitcekken senin siktiri boktan carpik bacaklarina gidiyor

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Deleted member 51789
Vucudunu strese sokarak guclenmesini sagliyosun anabolic enerjin kemiklere gitcekken senin siktiri boktan carpik bacaklarina gidiyor
Oyle bir sey sence gercek olabilir mi kanka 10 yasindan 16-17ye kadar basket oynuyodum ve hayvan gibi kondisyon calisiyodum. Uzayacaksan uzarsin bunu maksimize etmenin pek bir yolu yok.

• +1
Reactions: Skull Knight
Oyle bir sey sence gercek olabilir mi kanka 10 yasindan 16-17ye kadar basket oynuyodum ve hayvan gibi kondisyon calisiyodum. Uzayacaksan uzarsin bunu maksimize etmenin pek bir yolu yok.
Min maks aralik var orda biyerde oluyon tek nesilde 20 cm kisalamazsin bi anda -5 +5 degisir

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and szolliontaraelis

Users who are viewing this thread

Back