Yakın bir dostun anısına...

Godzillasbigd

Godzillasbigd

Iron
Özür dilerim... seni kurtaramadım... belki de bugün bana yaptığın haykırışlarını duysaydım bu olmayabilirdi... belki de senin yardım çığlıklarını daha erken duysaydım halen yaşıyor olabilirdin... b-belki tırrık foidlerini daha erken folloş etseydim şuan seninle öpüşüyor olabilirdik... *hafif bir şekilde pipisi yavaştan kalkar ama daha sonra iner. İç çeker ve yere doğru bakar, göz yaşlarını tutmakta zorlanıyordur, pat... pat... pat... göz yaşları birer birer zemine düşüyordur. Daha sonra kafasını tekrardan doğrultur ve 5 saniye boyunca sessiz bir şekilde uzaklara bakar, ardından tekrar konuşmaya başlar* Biliyor musun.. bazen düşünüyorum da.. bu hayat bizim gibiler için tam bir cehennem... bir yanda tırrık foidleri... diğer yanda ise hırt foidleri....... b-bundan kurtulmanın bir yolu olmalıydı! Biz bunları hak etmemiştik hem de hiçbir zaman! Biz bundan çok daha iyilerine layıktık! BİZİM AMERIKALI BADDYLER İLE SİKİŞMEMİZ GEREKİYORDU! H-HEM ONLARLA SİKİŞİNCE OTOMATİK OLARAK ASCENDLENİYORDUK BELKİ AMERİKA DA DOĞSAYDIK BU YAŞADIKLARIMIZIN HİÇBİRİNİ YAŞAMAYABİLİRDİK BELKİ DE HİÇBİR ZAMAN O SİK GİBİ YÜZÜMÜZÜ DÜZELTMEYE ÇALIŞMAK İÇİN BU EZİK FORUMA GİRİP SABAH AKŞAM COPELAMAMIZA GEREK KALMAZDI! B-BİZİM ONLARDAN NEYİMİZ EKSİKTİ? TEK SUÇUMUZ TIRRIK VE HIRT FOİDLERİNİN OLDUĞU BU BOKTAN COĞRAFYA DA DOĞMAKMIYDI? VEYA SABAH AKŞAM GÖTÜMÜZÜ PARMAKLAMAMIZ MI? *derin bir iç çeker* ahhh... bazen... *yutkunur* bazen keşke o t*tiği o gün çekseydim diyorum... belki bunların hiçbirine katlanmak zorunda kalmazdım... *uzaklara dalıp uzun bir süre konuşmaz.. ardından tekrar konuşmaya başlar* senin için yaşayacağım eski dost... senin için tırrık foidlerini günlük hayatımda folloş edip Amerikalı baddylerle sikişebilmek için çalışacağım... bunu senin için başaracağım... Amerikalı baddylerle sikişirken senin ismini haykıracağım! Senin adına hepsini sikeceğim! Senin adına ascendleneceğim! Senin mirasını yaşatacağım! BUNU SENİN İÇİN BAŞARACAĞIM!!! Hep kalbimde olacaksın... bir tarafın sikimde... bir tarafın ise kalbimde. *konuşmanın sonlarına doğru siki baya sertleşir ama aklında ki Amerikalı baddyler sayesinde boşaldığı için siki normale döner* Huzur içinde yat küçük siklim... huzur içinde yat.. (Eski bir dost anısına... Sevgilerle...)
Screenshot 20260204 233044 Chrome

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, szenn, why not me? and 7 others
hymen

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, why not me?, Thrill and 2 others
Özür dilerim... seni kurtaramadım... belki de bugün bana yaptığın haykırışlarını duysaydım bu olmayabilirdi... belki de senin yardım çığlıklarını daha erken duysaydım halen yaşıyor olabilirdin... b-belki tırrık foidlerini daha erken folloş etseydim şuan seninle öpüşüyor olabilirdik... *hafif bir şekilde pipisi yavaştan kalkar ama daha sonra iner. İç çeker ve yere doğru bakar, göz yaşlarını tutmakta zorlanıyordur, pat... pat... pat... göz yaşları birer birer zemine düşüyordur. Daha sonra kafasını tekrardan doğrultur ve 5 saniye boyunca sessiz bir şekilde uzaklara bakar, ardından tekrar konuşmaya başlar* Biliyor musun.. bazen düşünüyorum da.. bu hayat bizim gibiler için tam bir cehennem... bir yanda tırrık foidleri... diğer yanda ise hırt foidleri....... b-bundan kurtulmanın bir yolu olmalıydı! Biz bunları hak etmemiştik hem de hiçbir zaman! Biz bundan çok daha iyilerine layıktık! BİZİM AMERIKALI BADDYLER İLE SİKİŞMEMİZ GEREKİYORDU! H-HEM ONLARLA SİKİŞİNCE OTOMATİK OLARAK ASCENDLENİYORDUK BELKİ AMERİKA DA DOĞSAYDIK BU YAŞADIKLARIMIZIN HİÇBİRİNİ YAŞAMAYABİLİRDİK BELKİ DE HİÇBİR ZAMAN O SİK GİBİ YÜZÜMÜZÜ DÜZELTMEYE ÇALIŞMAK İÇİN BU EZİK FORUMA GİRİP SABAH AKŞAM COPELAMAMIZA GEREK KALMAZDI! B-BİZİM ONLARDAN NEYİMİZ EKSİKTİ? TEK SUÇUMUZ TIRRIK VE HIRT FOİDLERİNİN OLDUĞU BU BOKTAN COĞRAFYA DA DOĞMAKMIYDI? VEYA SABAH AKŞAM GÖTÜMÜZÜ PARMAKLAMAMIZ MI? *derin bir iç çeker* ahhh... bazen... *yutkunur* bazen keşke o t*tiği o gün çekseydim diyorum... belki bunların hiçbirine katlanmak zorunda kalmazdım... *uzaklara dalıp uzun bir süre konuşmaz.. ardından tekrar konuşmaya başlar* senin için yaşayacağım eski dost... senin için tırrık foidlerini günlük hayatımda folloş edip Amerikalı baddylerle sikişebilmek için çalışacağım... bunu senin için başaracağım... Amerikalı baddylerle sikişirken senin ismini haykıracağım! Senin adına hepsini sikeceğim! Senin adına ascendleneceğim! Senin mirasını yaşatacağım! BUNU SENİN İÇİN BAŞARACAĞIM!!! Hep kalbimde olacaksın... bir tarafın sikimde... bir tarafın ise kalbimde. *konuşmanın sonlarına doğru siki baya sertleşir ama aklında ki Amerikalı baddyler sayesinde boşaldığı için siki normale döner* Huzur içinde yat küçük siklim... huzur içinde yat.. (Eski bir dost anısına... Sevgilerle...)View attachment 4618342
Kral şu beyinmaxx threadını bu kadar uzun yazmakla uğraşmazsın gelirsin burda amerika foidlerini översin

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, why not me?, Thrill and 2 others
Kendisinden mesaj var tırrıkiye foidlerine sövdüğün theradler açarsan geri dönebilirmiş

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, why not me?, stacyworshipper and 1 other person
Kendisinden mesaj var tırrıkiye foidlerine sövdüğün theradler açarsan geri dönebilirmiş
Tırrık ve hırt foidlerine söveceğime, onların simsiyah amını folloş edip şok terapisi uygulayacağıma ant içerim

• JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me?, Thrill and 2 others
Gözümden yaş geldi aromasin almalı mıyım :D

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, Orcairis, Serialsuicide and 4 others
I cried and came 🤧🤧😭😭

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, iwishiwastaller, stacyworshipper and 5 others
Özür dilerim... seni kurtaramadım... belki de bugün bana yaptığın haykırışlarını duysaydım bu olmayabilirdi... belki de senin yardım çığlıklarını daha erken duysaydım halen yaşıyor olabilirdin... b-belki tırrık foidlerini daha erken folloş etseydim şuan seninle öpüşüyor olabilirdik... *hafif bir şekilde pipisi yavaştan kalkar ama daha sonra iner. İç çeker ve yere doğru bakar, göz yaşlarını tutmakta zorlanıyordur, pat... pat... pat... göz yaşları birer birer zemine düşüyordur. Daha sonra kafasını tekrardan doğrultur ve 5 saniye boyunca sessiz bir şekilde uzaklara bakar, ardından tekrar konuşmaya başlar* Biliyor musun.. bazen düşünüyorum da.. bu hayat bizim gibiler için tam bir cehennem... bir yanda tırrık foidleri... diğer yanda ise hırt foidleri....... b-bundan kurtulmanın bir yolu olmalıydı! Biz bunları hak etmemiştik hem de hiçbir zaman! Biz bundan çok daha iyilerine layıktık! BİZİM AMERIKALI BADDYLER İLE SİKİŞMEMİZ GEREKİYORDU! H-HEM ONLARLA SİKİŞİNCE OTOMATİK OLARAK ASCENDLENİYORDUK BELKİ AMERİKA DA DOĞSAYDIK BU YAŞADIKLARIMIZIN HİÇBİRİNİ YAŞAMAYABİLİRDİK BELKİ DE HİÇBİR ZAMAN O SİK GİBİ YÜZÜMÜZÜ DÜZELTMEYE ÇALIŞMAK İÇİN BU EZİK FORUMA GİRİP SABAH AKŞAM COPELAMAMIZA GEREK KALMAZDI! B-BİZİM ONLARDAN NEYİMİZ EKSİKTİ? TEK SUÇUMUZ TIRRIK VE HIRT FOİDLERİNİN OLDUĞU BU BOKTAN COĞRAFYA DA DOĞMAKMIYDI? VEYA SABAH AKŞAM GÖTÜMÜZÜ PARMAKLAMAMIZ MI? *derin bir iç çeker* ahhh... bazen... *yutkunur* bazen keşke o t*tiği o gün çekseydim diyorum... belki bunların hiçbirine katlanmak zorunda kalmazdım... *uzaklara dalıp uzun bir süre konuşmaz.. ardından tekrar konuşmaya başlar* senin için yaşayacağım eski dost... senin için tırrık foidlerini günlük hayatımda folloş edip Amerikalı baddylerle sikişebilmek için çalışacağım... bunu senin için başaracağım... Amerikalı baddylerle sikişirken senin ismini haykıracağım! Senin adına hepsini sikeceğim! Senin adına ascendleneceğim! Senin mirasını yaşatacağım! BUNU SENİN İÇİN BAŞARACAĞIM!!! Hep kalbimde olacaksın... bir tarafın sikimde... bir tarafın ise kalbimde. *konuşmanın sonlarına doğru siki baya sertleşir ama aklında ki Amerikalı baddyler sayesinde boşaldığı için siki normale döner* Huzur içinde yat küçük siklim... huzur içinde yat.. (Eski bir dost anısına... Sevgilerle...)View attachment 4618342
@flows5991

• +1
Reactions: flows5991
bide benle niye öpüşüyon it amerikalı baddy miyim

• JFL
Reactions: szenn, Orcairis and Serialsuicide