Yakısıklı oldugum icin erkekler tarafindan dislanmam hk.

@Hattab allahla dalga gecen bu kardesimizide bi karalisteye al
Eylemlerimizin çerçevesine ve cihadımızın kapsamına girdi

• +1
Reactions: chadwers
Ben zaten prettyboyum amk dedigin dogru btw prettyboylara kekolar sahip cikiyor ama benim yasadigim yerde keko yok ben bagcilarda yasamiyom amk
benim gibi high estrogen baby face olsaydin hem etrafındaki kekolar maskülen erkekler seni sevecekti sahip çıkacaktı hem kızlar seni beğenecekti
kekolar size nasıl sahip çıkıyor amk bana ya top diyolar ya da omuz atıyolar sizin bahsettiğiniz nerenin kekosu

kekolar size nasıl sahip çıkıyor amk bana ya top diyolar ya da omuz atıyolar sizin bahsettiğiniz nerenin kekosu
adam smasher gibi bokunu çıkart kekoların :blackpill:

Kekolar kendinden zayif gorduklerine bulasirlar buyuk gordukleriyle saygi duyduklariyla arkadas olmak isterler

• +1
Reactions: chadwers
adam smasher gibi bokunu çıkart kekoların :blackpill:
fenotipe göre değişiyo. high inhib olduğumdan kürt ya da romanlara bulaşmıyorum emaneti saplar diye çoğu zaman orta sınıf beyaz tenli şehir kekolarla uğraşıyorum

fenotipe göre değişiyo. high inhib olduğumdan kürt ya da romanlara bulaşmıyorum emaneti saplar diye çoğu zaman orta sınıf beyaz tenli şehir kekolarla uğraşıyorum
kendini inandırdın mı high inhib olduğuna? tipi değiştirmek zor olsa da karakteri değiştirmek daha kolay, bari kekomax yap

Kekolar kendinden zayif gorduklerine bulasirlar buyuk gordukleriyle saygi duyduklariyla arkadas olmak isterler
ağzına sıçtığm şehrinde roid şart o zaman

• +1
Reactions: Deleted member 103276
kendini inandırdın mı high inhib olduğuna? tipi değiştirmek zor olsa da karakteri değiştirmek daha kolay
kavga durumlarında bir şey yapasım gelmiyo ama onun dışında o kadar da high inhib cuck olduğumu düşünmüyorum. low inhib olmak için dideral kullanıyorum çok bi sike yaradığı yok şuan bulabilirsem sırayla dostinex xanax lyrica deniycem
bari kekomax yap
mtnyim gerek yok bence

• +1
Reactions: Deleted member 92197
boksa git, 2 sene sonra tek yumrukta kekoyu Allah'ına kavuşturursun
Kavuştursun sonra kekolar en iyi ihtimal 10 kişi toplayıp okul çıkışına gelsin şanslıysan bıçak yemeden kurtul:lul:

• So Sad
Reactions: Deleted member 92197
Kavuştursun sonra kekolar en iyi ihtimal 10 kişi toplayıp okul çıkışına gelsin şanslıysan bıçak yemeden kurtul:lul:
sizin hiç mi çevreniz yok amk 💀

kavga durumlarında bir şey yapasım gelmiyo ama onun dışında o kadar da high inhib cuck olduğumu düşünmüyorum. low inhib olmak için dideral kullanıyorum çok bi sike yaradığı yok şuan bulabilirsem sırayla dostinex xanax lyrica deniycem

mtnyim gerek yok bence
dostinex low inhib mi yapiyomus kanki

Sen bonelessindir baby faceim diye copeluyorsyndur ondan olavilir mi bi düşün bakalım

sizin hiç mi çevreniz yok amk 💀
Mal mısın aq ortalama bir insan bir kekonun 10 da 1 ini toplayamaz topladığı adamın seviyeside aynı olmaz amkkkkk delirtme beni bak

Doğru bu arada, htn+, chadlite üstü olduğunuzda çevrede kimse sizi siklemiyormuş gibi yapıyor, gizliden sürekli sizi takip ediyorlar, ortama ağırlığınızı koymadığınızda zorbalık için ilk seçenek oluyorsunuz, yani sadece chad olmak yetmiyor betaları korkutmanız da gerekiyor.
Katiliyorum. Arkadaslar hep onlardan yakisikliyim diye dislarlar. Ama onlari sikleyen var sanki

günde bir kutu majezik içiyorum its over for me
mal mısın amk
Cs1fkcgyifz

Günde kaç hap mesela (meraktan soruyorum)
400mg sabah 2 hap akşam 2 hap

• +1
Reactions: Deleted member 103276 and Deleted member 105833
Adam akilli post atamadik bari baska bısey anlatak

Bu onemli bi konu hep agalarimin oldugu bi ortamım olsun istemiştim ama olmadı çünkü tanıştığım insanların hoşlandığı kızlar ya benle flört ediyordu ya da bana yavşamaya çalışıyordu onlarda bunu gördüğü zaman ya tartışıyoduk ya da beni hiçbi ortama çağırmıyolardı. Hiçbir zaman her şeyi beraber yaptığım agalar grubum olmayacak… KEŞKE YAKISIKLI OLMASAYDIM :(
cok dogru aq ben cok yakisikliyim diye 9 kere bicaklandim

• Woah
Reactions: ER enjoyer

Kanka bilmiyom bana hiçbi zaman top demediler sürekli sahip cikip kolladilar cirkinsin diye sana omuz atip top diyo olabilirler

Kanka bilmiyom bana hiçbi zaman top demediler sürekli sahip cikip kolladilar cirkinsin diye sana omuz atip top diyo olabilirler
Pompacı seni

400mg sabah 2 hap akşam 2 hap
aferim lurkleyerek iyi bilgiye ulasmissin ama bonemass icin aquatestin ve superdrol haric cope

Users who are viewing this thread

Back