Yalnızlık iyi

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Mistral
Ağa 2-3 haftadır kızlı erkekli bi arkadaş grubunda takılıyorum ve harbiden yalnızlıktan depresifleşmem gereksizmiş. türk kızlarının hepsi varoş. Gerçektede twitterdaki hallerinden farkları yok. Tamam yine looksmaxlarım hardmax için para kazanmaya çalışırım ama karı kızdan umudumu kestim. Sub5 falansanız bile intihar etmek gereksiz. İyi bi kariyer yapmaya çalış iyi para kazan eskort sik geç amk. Ciddiyim aydınlanma yaşıyorum şu an aq

• +1
Reactions: Arisylva, IlI, kökleyicifallik and 2 others
evet,
insanlar neden yalnizligi sevmiyor anlamiyorum.
cogu durumda fakir ve sub5san cevrende oyle olacak ve dahada kotuye gideceksin, ortalama 6 kisi kadarsin.
yalnizlik cook iyi bir sey, ama tercihli yalnizlik.
ayrica hedefsiz ve plansiz yalnizlizlik acinasidir, yada sub5 ve fakir yalnizlik acinasidirda diyebiliriz.

• +1
Reactions: Arisylva, drakenryuguji, orbitalover and 2 others
o varoşları sikebilecek konumda olsaydın böyle düşünüp thread açmayacaktın aga

kaliteli yanlızlık daha iyi eyvallah da bir yerden sonra mental kaldırmıyor

• +1
Reactions: Tornoviaa and Dathomirian Zabrak
Ağa 2-3 haftadır kızlı erkekli bi arkadaş grubunda takılıyorum ve harbiden yalnızlıktan depresifleşmem gereksizmiş. türk kızlarının hepsi varoş. Gerçektede twitterdaki hallerinden farkları yok. Tamam yine looksmaxlarım hardmax için para kazanmaya çalışırım ama karı kızdan umudumu kestim. Sub5 falansanız bile intihar etmek gereksiz. İyi bi kariyer yapmaya çalış iyi para kazan eskort sik geç amk. Ciddiyim aydınlanma yaşıyorum şu an aq
Kral testo dusmus portal mortal mi izledin amk pintereste de girersin yakinda :lul:

saka bi yana katiliyorum hocam

• JFL
Reactions: Tornoviaa and Dathomirian Zabrak
ortamdan ortama değişir bu aşşırı nt ortamları bende sevmiyorum ama çıtırından otistik ortamlar çok iyi oluyor yalnızlıktan 1000 kat daha zevkli.

• +1
Reactions: orhanhic and Tornoviaa
Mental kaldırmıyor belli bir süre geçtikten sonra

ortamdan ortama değişir bu aşşırı nt ortamları bende sevmiyorum ama çıtırından otistik ortamlar çok iyi oluyor yalnızlıktan 1000 kat daha zevkli.
Evet kendini copelaman lazım mental kaldırmıyor yoksa amk
Böyle adamlar jyi geliyor

• +1
Reactions: orhanhic

Users who are viewing this thread

• why not me?
  • reanrao
  • swaggy
  • kökleyicifallik
Back