YALNIZLIK

senualF

senualF

Bronze
Yalnızım/ız amına koyim manita yok arkadaş yok takılcak birileri yok tüm gün evde oturuyorum dizi film falan izleyip org rotluyorum artık pcde oynadığım oyunlar bile sarmıyor o kadar anlamsız geliyorki, dışarı bakıyorum insanlar eğleniyor arkadaş grupları kafelerde oturuyor birileri parkta yiyişiyor falan bende premium olmayan spotifyımla atlanmayan şarkıyı dinlerken aralarda çıkan reklamları dinlerken yanlarından yürüyüp gidiyorum en son ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıkıp oturup bi kahve içtim onu bile hatırlamıyorum uzun zaman oldu, şans işi bu ayrıca iyi insanlar çıkmadı sadece karşıma buda yalnızlığa itti beni, en çokta o tipini sıfatlarını siktiğimin hırtlarına nefret besliyorum gidip doğum günü storysi atıyorlar tanımadıkları elemanların (attığı eleman onu tanımıyor ama low iq olduğu için algılayamıyor) yok işte akşama akıyomuyuz kanka ayağı yapıyorlar işte nargile kafemiyiz beyler, locadamıyız bu akşam kadıköy alkol sigara içiyoz sınıf grubuna atıyoz falan ulan hani sinir olduğum olay insanların eğlenmesi değil imrenme sadece ama bu orospu çocukları o kadar gerizekalıki ne kadar beyinsiz olduklarına dair fikirleri yok ne kadar tipsiz yıkık genetik failure olduklarına dair fikirleri yok çünkü iki keko dansı yap amı patlak göbeğine kadar açık dekolteli varoşu sik kızın ne bok olduğunuda iq seviyen düşük diye anlama, anlasan bile umursama keşke bende böyle low iq doğsaydım bu kadar insan seçici olmazdım belki amk allahın imtihanı ama ahirette ödüllendircek bizi dimi allah var beyler yanılmıyorum

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: ayisiken, kurdistan, churmaxxed and 5 others
Yalnızım/ız amına koyim manita yok arkadaş yok takılcak birileri yok tüm gün evde oturuyorum dizi film falan izleyip org rotluyorum artık pcde oynadığım oyunlar bile sarmıyor o kadar anlamsız geliyorki, dışarı bakıyorum insanlar eğleniyor arkadaş grupları kafelerde oturuyor birileri parkta yiyişiyor falan bende premium olmayan spotifyımla atlanmayan şarkıyı dinlerken aralarda çıkan reklamları dinlerken yanlarından yürüyüp gidiyorum en son ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıkıp oturup bi kahve içtim onu bile hatırlamıyorum uzun zaman oldu, şans işi bu ayrıca iyi insanlar çıkmadı sadece karşıma buda yalnızlığa itti beni, en çokta o tipini sıfatlarını siktiğimin hırtlarına nefret besliyorum gidip doğum günü storysi atıyorlar tanımadıkları elemanların (attığı eleman onu tanımıyor ama low iq olduğu için algılayamıyor) yok işte akşama akıyomuyuz kanka ayağı yapıyorlar işte nargile kafemiyiz beyler, locadamıyız bu akşam kadıköy alkol sigara içiyoz sınıf grubuna atıyoz falan ulan hani sinir olduğum olay insanların eğlenmesi değil imrenme sadece ama bu orospu çocukları o kadar gerizekalıki ne kadar beyinsiz olduklarına dair fikirleri yok ne kadar tipsiz yıkık genetik failure olduklarına dair fikirleri yok çünkü iki keko dansı yap amı patlak göbeğine kadar açık dekolteli varoşu sik kızın ne bok olduğunuda iq seviyen düşük diye anlama, anlasan bile umursama keşke bende böyle low iq doğsaydım bu kadar insan seçici olmazdım belki amk allahın imtihanı ama ahirette ödüllendircek bizi dimi allah var beyler yanılmıyorum
DNR

• +1
Reactions: kurdistan
keşke bende böyle low iq doğsaydım bu kadar insan seçici olmazdım belki
tamam kanka hepiniz high iqsunuz amk tamam

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: szolliontaraelis, l9n1rshhhh, kurdistan and 7 others
  • JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, l9n1rshhhh, kurdistan and 8 others
  • Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan, why not me?, Auchelius and 3 others
bu foruma düşüp low iq olma ihtimali çok yok birinin tiktokcel falan değilse
@boneking gibi elemanlar olmasaydı belki dediğinde bir nebzede doğruluk payı var denenebilirdi.

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, Resistance. and 1 other person
Öldür lan kendini. Doğa seni istemiyor boşuna acı çekme yaşayarak

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, marlonteixeira and 5 others
sakız çiğne kanka geçer

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
witcher 3 oyna kanka sarıyor geraltın yenneferi nasıl siktiğini izleyip ulan keske bende bu adam gibi olsaydım diyip kendini kesmeye başla

• +1
ya nasil yüksek çıktı onediodan test mi yapmistin amk
Onedio değil aq özel dershane gibi bi yere kayıt yaptırıyorduk işte kodlama modlama kimyayla alakalı şeyleri öğretiyorlardı ortaokulun başında ama sadece belli seviye üstü çocukları alıyorlardı zeka testi gerekiyordu 115-125 arası bişey çıkmıştı tam hatırlamıyom 3 sene gittim bi boka yaramadı orası ayrı

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
işte akşama akıyomuyuz kanka ayağı yapıyorlar işte nargile kafemiyiz beyler, locadamıyız bu akşam kadıköy alkol sigara içiyoz sınıf grubuna atıyoz falan
ya sen nasıl eğlenmek istiyon çocuk parkına gidip kaydıraktan mı kayıcan amk salak mısınız kendimi sikicem
high iqyum knk kimse beni istemiyor herşeyi biliyorum büyük oyunu çözdüm ben herkesten farklıyım

• +1
Reactions: kurdistan, l9n1rshhhh and pashanimair
gidip doğum günü storysi atıyorlar tanımadıkları elemanların (attığı eleman onu tanımıyor ama low iq olduğu için algılayamıyor)
inssanlarla böyle böyle samimi oluyosun amınakoyayım salak mısınız kanka siz

• +1
ya sen nasıl eğlenmek istiyon çocuk parkına gidip kaydıraktan mı kayıcan amk salak mısınız kendimi sikicem
high iqyum knk kimse beni istemiyor herşeyi biliyorum büyük oyunu çözdüm ben herkesten farklıyım
Ya bilader anladık amına koyim tamam akıyonuz mekanada sınıf grubuna atınca ne geçiyor eline amk salağı oyunu çözmekle alakası yok ne bok yiyosan ye milletin gözüne niye sokuyon ben gidip aha şu diziyi izlemeye başladım, akşama 31 çekcem sarxak baya demiyosam sınıf grubunada akıcaz akşama yazmanın bi anlamı yok sen katılıyosan seninde götünü kafanı aklını sikiyim

• +1
inssanlarla böyle böyle samimi oluyosun amınakoyayım salak mısınız kanka siz
"Dogum günün kutlu olsun kardeşim" var

"Aslan gardaşım benim nice senelere inşallah allanı severim ha senin✌️🕊️" diyip arkaya çektiği adidas ceketli taskafalı fotoyu koyup kürt müziği koymak var benim derdim böylelerinin benden daha iyi hayat yaşıyor olması bilader milletin birbirinin doğum gününü kutluyor olup olmaması ya da nargile içip içmemesi değil belki anlatamadım threadde ya da sen gerizekalısın anlamadın ama olay bu

• +1
banane amk dert kuyusu muyuz biz failo soyle tavsiye verek sende bize ver

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, senualF, kurdistan and 1 other person
banane amk dert kuyusu muyuz biz failo soyle tavsiye verek sende bize ver
Softmaxle düzeltilebilecek bi failom yok yüzüm iyi ameliyatla daha fazla ascendlerim anca clav gibi, tamam dökmiyim la daha içimi piçler pişman ettirdiniz :lul:

• So Sad
Reactions: Yagiz8928
"Dogum günün kutlu olsun kardeşim" var

"Aslan gardaşım benim nice senelere inşallah allanı severim ha senin✌️🕊️" diyip arkaya çektiği adidas ceketli taskafalı fotoyu koyup kürt müziği koymak var benim derdim böylelerinin benden daha iyi hayat yaşıyor olması bilader milletin birbirinin doğum gününü kutluyor olup olmaması ya da nargile içip içmemesi değil belki anlatamadım threadde ya da sen gerizekalısın anlamadın ama olay bu
pardon keke low iq olduğum için anlayamadım

• +1
Reactions: pashanimair

Users who are viewing this thread

Back