J
jeffx47
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
surekli kari sikme gibi bi hedefim yok, cildim şu son zamanlarda kötü katılıyorum. onun dışında ameliyatlık bir şey olduğunu da pek zannetmiyorum, daha beyazlaşmam için evden çıkmamam lazım o da imkansız thx.derini duzelt, daha beyazlas, alt cene ameliyati ol, gonial implant taktir
surekli kari sikerek hayatina devam et![]()
surekli kari sikme gibi bi hedefim yok, cildim şu son zamanlarda kötü katılıyorum. onun dışında ameliyatlık bir şey olduğunu da pek zannetmiyorum, daha beyazlaşmam için evden çıkmamam lazım o da imkansız thx.
Arkadaşla ufak bi iddiaya girmiştik, bi de merak ediyordum öylesine yani tabii tavsiyelere açığım ama gidip de ameliyat olmam herhalde
neden paylastin yan profilini
güneş kremi kullandaha beyazlaşmam için evden çıkmamam lazım o da imkansız thx.
Iyi forward growth ve chin projection iyi brow ridge iyi eye area gozler deep set ramus iyi uzunlukta burun ve yuzunun ortasi bi tik kompakt kaliyo htn denebilir ama dendigi gibi gozler disinda hersey gelisebilir
yuz assa buyumus mandible falan recessed ben begenmedım ama gozlerın guzelmıs knk
inanilmaz az bi recession projectiondan kurtariyoryuz assa buyumus mandible falan recessed ben begenmedım ama gozlerın guzelmıs knk
Yuzun assaga buyumemesi icin ne yapilabiliryuz assa buyumus mandible falan recessed ben begenmedım ama gozlerın guzelmıs knk
bisey yapilamaz genetik cogunlukla gonial angleina baglidirYuzun assaga buyumemesi icin ne yapilabilir
ilk kez rate thread actıgımda biri cheekbiting aşağı doğru büyütür yüzünü demiştibisey yapilamaz genetik cogunlukla gonial angleina baglidir
hicbi yarram yapamazsn genetik bisi zaten sonradan degismezYuzun assaga buyumemesi icin ne yapilabilir
Subhuman dnr
@travisbickle ve sen pmden bi yazisinBu foruma gelen elemanlarda hep tipi düzgün elemanlar aq çenesi olmayan bluepilli inceller dışarıda jestermaxx yapıyor
jawline çıkaracam diye sakız çiğnememelisinYuzun assaga buyumemesi icin ne yapilabilir
orospu çocuğu neye dnr yazıyorsun orda metin bile yok sadece fotoğrafSubhuman dnr
kes ağzını yüzünü sikmimorospu çocuğu neye dnr yazıyorsun orda metin bile yok sadece fotoğraf
yakındaAven
Frameless manlet
go er nigger