Yanlışlıkla ascend

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Bronze
bp denen yarrak duruma düştüğümde 16 falandım o aralar epey school shooterlara ilgim vardı elliot rodger falan derken eski forumlardaki incellerden falan bpye falan geldi konu 16'nin basindan itibaren beni ağır depresyona soktu aynaya falan bakamıyordum yansımalarımdan falan kaçıyordum(hala yapıyorum):lul: zaten psikolojisi hassas olan birisi olduğumdan yeme bozukluğu gibi birşey oluşmuştu hatırlamıyorum ama cidden kilo vermek için yapmamıştım 3 gün boyunca starvemaxxlemişim sadece su ile bayıldığımda zaten farketmiştim 3 gündür yemek yemediğim bayıldıktan sonrasa psikiyatriye sevk edilmiştim ama ailemi zorlayarak gitmemiştim falan 82 kilodan 69 kiloya düşmüştüm 2-3 ayda kilo düşüncede cidden ascendlediğimi farkettim bu kadar
bu arada şuan 17 yaşındayım

• +1
Reactions: htn666 and Zagro
bp denen yarrak duruma düştüğümde 16 falandım o aralar epey school shooterlara ilgim vardı elliot rodger falan derken eski forumlardaki incellerden falan bpye falan geldi konu 16'nin basindan itibaren beni ağır depresyona soktu aynaya falan bakamıyordum yansımalarımdan falan kaçıyordum(hala yapıyorum):lul: zaten psikolojisi hassas olan birisi olduğumdan yeme bozukluğu gibi birşey oluşmuştu hatırlamıyorum ama cidden kilo vermek için yapmamıştım 3 gün boyunca starvemaxxlemişim sadece su ile bayıldığımda zaten farketmiştim 3 gündür yemek yemediğim bayıldıktan sonrasa psikiyatriye sevk edilmiştim ama ailemi zorlayarak gitmemiştim falan 82 kilodan 69 kiloya düşmüştüm 2-3 ayda kilo düşüncede cidden ascendlediğimi farkettim bu kadar
bu arada şuan 17 yaşındayım
bu arada starvemaxxlemeyin vucudunuz eski haline asla donemeyecek tekrar kilo alsanız bile hormonlarim cidden yarragi yedi

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and recai iskender
kilo verince sikistin yani? bide bp ne british petrol falanmi

• JFL
Reactions: ascendantwill and htn666
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, ascendantwill, htn666 and 1 other person

Attachments

• images (1) (1).jpeg
    images (1) (1).jpeg
    4.7 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: htn666 and recai iskender
anana benzıyodur ben dogu avrupa fenotipte hhahah

yoo dna testınde en az slavic cıkıyor ne ezıksın kara kopek senı
aynen isim soyisim girdin dna testi yaptiniz salak orospu evlatlari sizi bir kac taneniz daha vardı böyle:feelsgah:

anasıyla iyi olan toptur babasıyla iyi olan kıral
seni doğuran kadınla aran niye kötü olsun aminakoyim asıl onu sikenle aranın kötü olması lazim

Bp blackpill demek. Ascend de daha iyi hale gelmek. Mesela ltnysen mtn olmak. İste eski halindan daha iyisi olmak
BP plc Britanyalı enerji şirketi ve çok uluslu petrol şirketidir. Merkezi Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'dadır.

• JFL
Reactions: htn666

Users who are viewing this thread

Back