E
Efiska
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niye selfharm yaptın tanrı yardımcın olsun
low t tehşisi koydu king+ hipogandizmin olma ihtimali var mı?
17 yas icin oyle gibi duruyo. Global forumda ltn den chadlite a ascendleyen birisi var hipogandizmini çözerek.
Bi doktora görün derim (endokrinolog/dahiliye)
umarim sh yapmazsın bidaha
yaralar çok derin değil gibi yüzeysel iyileşince kapatıcıyla kapatabilirsin gibime geliyone bu kanka bonesmashing mi yaptın
hipogandizmin
??gandizm
patlattı amk
Femboy musun dostum niye tüysüzsün?
Madecasol her gece
O bacak ne karı bacağı gibi @Serialsuicide bunu görse bi posta patlatır gece gece
harbi amk 17 yaşında bacağında kıl yok femboy amg benim kaç 12 mi 13 temi çıkmıştı kürt genetikleriO bacak ne karı bacağı gibi @Serialsuicide bunu görse bi posta patlatır gece gece
Suffering from successharbi amk 17 yaşında bacağında kıl yok femboy amg benim kaç 12 mi 13 temi çıkmıştı kürt genetikleri
NFMSMDÖSÖSNSGMMCMGMFVer ilgiyi
kedi tırmalamıstır amkbüyük larp bu arada aynı jiletle traş oluyorum
onu o şekilde iz bırakıcak kadar kesebiliyosun git cerrah ol
biyere sürtmüşsün gelmişsin jiletle fotosunu atmışsın
öyle kesebildiysen bile neden iyileşmiş yaranın yanına jilet gösterip atıyosun anlamadım
Arkadas niye kendini kesiyon
gecmis olsun Allah kurtarsın da jileti niye peceteyle tutuyorsun amk
aynısını dedim+ hipogandizmin olma ihtimali var mı?
17 yas icin oyle gibi duruyo. Global forumda ltn den chadlite a ascendleyen birisi var hipogandizmini çözerek.
benim babam kıllı ama benim de bacağım böyle boyum uzar mıFemboy musun dostum niye tüysüzsün?
Baban kıllı mı bide @growthplatessss111
ben de bu çocuk gibiydim yakın zamanlara kadar ben de şüpheleniyodum baktım geç ergenlikmiş testo falan normal geldi değerler şuan hala gelişimim düzgün ilerliyo. ben de bende klinefelter / hipogonadizm var sanıyodum eşek gibi. direkt korkutma sıkıntılı bi durum hipogonad olmak. ailesi çoktan farketmiş olurdu bile demek ki bi geç ergenlik öyküsü var ailede bir şey yapmıyorlar+ hipogandizmin olma ihtimali var mı?
Knk kısa değilsinki uzuyorsun aromasin alion tamam istebenim babam kıllı ama benim de bacağım böyle boyum uzar mı
aromasin sıkıntı almayın o zehiriKnk kısa değilsinki uzuyorsun aromasin alion tamam iste
O kadar ciddi bir ilac degil dozu azaltarak birak bırakacaksan ama daha uzamak istiyorsan almaya devam et bencearomasin sıkıntı almayın o zehiri
bi doktora görünmekte zarar yok hayatı değişebilirben de bu çocuk gibiydim yakın zamanlara kadar ben de şüpheleniyodum baktım geç ergenlikmiş testo falan normal geldi değerler şuan hala gelişimim düzgün ilerliyo. ben de bende klinefelter / hipogonadizm var sanıyodum eşek gibi. direkt korkutma sıkıntılı bi durum hipogonad olmak. ailesi çoktan farketmiş olurdu bile demek ki bi geç ergenlik öyküsü var ailede bir şey yapmıyorlar
Instagram ya da numara fln verebilir misin?Psikoleji okuyorum yardımcı olabilirim @Efiska
Ban yermiyim die korktuğum için yeni hallerinden atmadım bunlardan daha derin yaralarım varumarim sh yapmazsın bidahayaralar çok derin değil gibi yüzeysel iyileşince kapatıcıyla kapatabilirsin gibime geliyo
Kediyle fight atmıs bı tane amk aynısıbüyük larp bu arada aynı jiletle traş oluyorum
onu o şekilde iz bırakıcak kadar kesebiliyosun git cerrah ol
biyere sürtmüşsün gelmişsin jiletle fotosunu atmışsın
öyle kesebildiysen bile neden iyileşmiş yaranın yanına jilet gösterip atıyosun anlamadım
Psikoloji düşünüyorum ben de memnun musunPsikoleji okuyorum yardımcı olabilirim @Efiska
Memnunum @jauscope ile ileride klinik açmayı planlıyoruz o da okuyoPsikoloji düşünüyorum ben de memnun musun
et acalım ilerd3Memnunum @jauscope ile ileride klinik açmayı planlıyoruz o da okuyo
hipogandyizim bendede var+ hipogandizmin olma ihtimali var mı?
sadece high t ol acımasızharbi amk 17 yaşında bacağında kıl yok femboy amg benim kaç 12 mi 13 temi çıkmıştı kürt genetikleri