kuş
Banned
qnq simd brn buray fotograflar yuklesem gubenirlmi bana kalite kontrol yapermsşb% sizde yukleyin ama ben yoksa guven2ermem zt3n kendiem cok gu neiyorum türkiyenin ortalamaısnın çok üstündetşm buryaı tiktok yorumalrında gorxum yasim 15.7 suan ama 25 elrl rakılyoom cunky buyuuk gosteriyokm zihşsnel olarkata 25 flnım yani gorunum olarakta 23 flana diyolar turklyenln ortalamaısının uzeirnd 3 oldugum icön okudla hoclRm benle takılyto cunky zihisnel ve gorunzu olakr bu,yuk duruyorjm ben pipi olcumunde herçkess max 20 flan goeudm bende 40 çıkyıkr nası ölçüluğo bu arkadşlarla kapıştırdığımızda aşurı bi fark yok ama onlarda 11 flana diyodu... gorunusjm buyuk duruyo hata bi hocam benel fölrtleştioxu yapmamasıbı soyşedim bo yum 193 fkata kendimi kısa gissediyorum yanai heekws 2 metre olmuş skromegali olmuş herles şidmi benim bir eksiyim car oda çenemin iki paçr olmas onun için ingilzice kusımdan viraz okudum çok kişiden oluşmuş bu genioplasty amellyatına girmeyi karar verdim ameliyatı nasıl yapıyolar hiçbir fikrirm yokk vidoesu flan atın yorumlara bride bu amaliyat kaç tl bilgisi olan kişi yaz şidmi glowup yapmaya çalışıyoru m jawadın kursunu birisi tiktokta paylşıyor onu yapıyorum
özellikelr/
193 uzunluk
40cm uzunluk
avcı gözleri
geniş jawline mncedne çok dardı sabah okual giderken sakız alıo uyuyana kar çiğniyodun
elmaıck kemiği çok belirgin ve çok yüksek
oge çizgisi mükemmel
saç slyah orta uzunluk saç luan jawadın saçı gibi
burnumun ucunun şekli Suriyeli Psikopat.ınki gibi
gözleşrm simsşyah kirpşkelrim uzun
cilt rengim beyaz ama cok beyazşm yni beyaz diyince nrowmall3ri gibi detil
holoe cheeks yüksek
browridge çalışııroum şuan oda oyzuden guçlu ocneden zayıftı
bana değerlerin yapabilrisn?
tşekrir ederm
özellikelr/
193 uzunluk
40cm uzunluk
avcı gözleri
geniş jawline mncedne çok dardı sabah okual giderken sakız alıo uyuyana kar çiğniyodun
elmaıck kemiği çok belirgin ve çok yüksek
oge çizgisi mükemmel
saç slyah orta uzunluk saç luan jawadın saçı gibi
burnumun ucunun şekli Suriyeli Psikopat.ınki gibi
gözleşrm simsşyah kirpşkelrim uzun
cilt rengim beyaz ama cok beyazşm yni beyaz diyince nrowmall3ri gibi detil
holoe cheeks yüksek
browridge çalışııroum şuan oda oyzuden guçlu ocneden zayıftı
bana değerlerin yapabilrisn?
tşekrir ederm