divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbimi diyon ve dew dedigin bu islamcilar dimidewle larplamanin tadi farkli korona zamani bende yapiyordum trdeki hucrelerin arasina sizmistim cogunu aldilar iceri.
aynen cemaatin ismi dewleharbimi diyon ve dew dedigin bu islamcilar dimi
alsinlar bu arada asiri siddet yanlilari aminakoyimdewle larplamanin tadi farkli korona zamani bende yapiyordum trdeki hucrelerin arasina sizmistim cogunu aldilar iceri.
da aralarindan harbi iyi adamlar cikiyor İslam'in barisla yayilabilecegini anlatan falan diger kesim ise asiri violent supporteralsinlar bu arada asiri siddet yanlilari aminakoyim
trdeki dewle destekcilerinin cogu etnik kurt ve turk halkini tekfir ediyorlar, ilimli tr islamcilari olmasa(naksibendi menzil gibi) burasi suriyeden beter bir yere donerdida aralarindan harbi iyi adamlar cikiyor İslam'in barisla yayilabilecegini anlatan falan diger kesim ise asiri violent supporter
@recai iskender niye destekliyonuz boyle yarrak yarrak şeyleri lannorospu cocugutrdeki dewle destekcilerinin cogu etnik kurt ve turk halkini tekfir ediyorlar, ilimli tr islamcilari olmasa(naksibendi menzil gibi) burasi suriyeden beter bir yere donerdi