yardim

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
yabanci forumda cihatci diye larpliyom yardim edin

Attachments

• IMG_20250703_231748_982.jpg
    IMG_20250703_231748_982.jpg
    90.9 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Aven
dewle larplamanin tadi farkli korona zamani bende yapiyordum trdeki hucrelerin arasina sizmistim cogunu aldilar iceri.

dewle larplamanin tadi farkli korona zamani bende yapiyordum trdeki hucrelerin arasina sizmistim cogunu aldilar iceri.
harbimi diyon ve dew dedigin bu islamcilar dimi

alsinlar bu arada asiri siddet yanlilari aminakoyim

• +1
Reactions: cakdripa
alsinlar bu arada asiri siddet yanlilari aminakoyim
da aralarindan harbi iyi adamlar cikiyor İslam'in barisla yayilabilecegini anlatan falan diger kesim ise asiri violent supporter

da aralarindan harbi iyi adamlar cikiyor İslam'in barisla yayilabilecegini anlatan falan diger kesim ise asiri violent supporter
trdeki dewle destekcilerinin cogu etnik kurt ve turk halkini tekfir ediyorlar, ilimli tr islamcilari olmasa(naksibendi menzil gibi) burasi suriyeden beter bir yere donerdi

trdeki dewle destekcilerinin cogu etnik kurt ve turk halkini tekfir ediyorlar, ilimli tr islamcilari olmasa(naksibendi menzil gibi) burasi suriyeden beter bir yere donerdi
@recai iskender niye destekliyonuz boyle yarrak yarrak şeyleri lannorospu cocugu

• Hmm...
Reactions: recai iskender