meert
Banned
Beyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kardesim .is'e gidiyosunBeyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi
O nekardesim .is'e gidiyosun
bulamazsın ama o lltn suratını değiştirirsen belki onlar seni bulurBeyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi
Kankam ünidesin diye hatırlıyorun ünide kızlar teklif ediyo sen dur yerindeBeyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi
Yalanmış o dost sapık gibi gözükmeden ne yapabilirimKankam ünidesin diye hatırlıyorun ünide kızlar teklif ediyo sen dur yerinde
Kanka yapılacak bir şey çok yok yani rateini boyunu bilmiyorum ama 165 ltn olarak slayliyor millet bir şekil kulüplere katıl tanış milletle etkinliklerde kütahyadaysan şu şapkayı tak her türlü olurYalanmış o dost sapık gibi gözükmeden ne yapabilirim
Okula gitmiyonmuBeyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi
GidiyomOkula gitmiyonmu
Kanka arkadaslarin araciligiyla yapabilirsin yada tipin iyi boyun yerindeyse git begendigin birine yaz veyatta konu acabilecegin seyler bul gercekte yanina gidip laf yap benim bi arkadas okuma yazma bilmez orospu cocugu kizin kitap okudugunu gorunce filozof olmustu baya bi konusmuslardiGidiyom
kötü hissettim la akşam akşamBeyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi
Bu kafayla buldugun kızdan hayır gelmez ztnBeyler ltn sub3 farketmez obez olmadığı sürece her kız olur aq nasıl birini bulcam ciddi