D
Deleted member 315157
Bronze
Beyler tr'de low iq akraba sorunu ile nası baş edebilirim wp'ye cekip koyduğum göz pfp'si nedeni ile nerdeyse ters düşecem onlarla ne yapabilirim ciddi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ppni degis o zmn amk ugrasitigin islere bakBeyler tr'de low iq akraba sorunu ile nası baş edebilirim wp'ye cekip koyduğum göz pfp'si nedeni ile nerdeyse ters düşecem onlarla ne yapabilirim ciddi
aramakla tehdit ediyor bende karşı gelsem bu sefer kötü duruma düşecem dedemin kardeşleri max zekası 55 sanırım işte dövsem nası olur?engelle kanka ayda yılda bir bayramda görüyosun zaten engellesen farketmezler bile çok görüştüşün bi akrabaysada sanane de ilişkini kesmeye çaliş
yaw cok baskıcılarppni degis o zmn amk ugrasitigin islere bak
Mal mısın niye gözünü koyuyon ppye ayrıca whatsappe niye pp koyuyon amkBeyler tr'de low iq akraba sorunu ile nası baş edebilirim wp'ye cekip koyduğum göz pfp'si nedeni ile nerdeyse ters düşecem onlarla ne yapabilirim ciddi
Whatsapp'ta kendinizi koymuyor musunuz la benim tanıdığım herkes kendinin düzgün bi fotosunu koyuyorMal mısın niye gözünü koyuyon ppye ayrıca whatsappe niye pp koyuyon amk
Koymuyorum instaya bile koymaya yeni başladımWhatsapp'ta kendinizi koymuyor musunuz la benim tanıdığım herkes kendinin düzgün bi fotosunu koyuyor
Olum sende bi gariplik varda neyseeeee neysebahaneleri katil gözüne benzemesi yada 666'ya bağlamaları bir sekilde nasıl bundan anlam cıkarabiliyorlar
biraz keyfi odaklı oldu dur bakalım değiseyimMal mısın niye gözünü koyuyon ppye ayrıca whatsappe niye pp koyuyon amk
garip değilim tanısan severdinOlum sende bi gariplik varda neyseeeee neyse
yaw neblm boş duruyorduwp pfp sine nedden gozunu koyarsin ki mesela
işin garip tarafı hiçbirinin bende numarası bile yokWhatsapp profiline niye göz koyuyosun amina koyim ya engelle akrabalari sonra ppyi degis
tamam kralKanka trde yatan koyunu oynamak zorundasın. Hakkını aradığında sustururlar sonuç aradığında ulaştırmazlar. Ppni değiş derdim
akrabaların bunu nerden biliyo olm benımkiler daha rehbere numara kaydetmeyi bilmiyorlarkatil gözüne benzemesi yada 666'ya bağlamaları
la yapma öle bişi elini verirsen kolundan olursun direniş hayattır abicimtamam kral
HERKESİ KENDİ KÜRT AİLENLE Mİ KARIŞTIRDIN ÇOCUKakrabaların bunu nerden biliyo olm benımkiler daha rehbere numara kaydetmeyi bilmiyorlar
kulhanbeyi alaindelon mu?HERKESİ KENDİ KÜRT AİLENLE Mİ KARIŞTIRDIN ÇOCUK
ZATEN BÜYÜK YANLIŞ YAPTIN THE KULHANBEYİ AKA ALAİNDELON KARDEŞİMİZE
NEYSE HESABI SORULUR BİR GÜN MEN DAKKA DUKKA EDEN BULUR :=)
Sen citirdan baymaya başladın he fazla jesterliyonHERKESİ KENDİ KÜRT AİLENLE Mİ KARIŞTIRDIN ÇOCUK
ZATEN BÜYÜK YANLIŞ YAPTIN THE KULHANBEYİ AKA ALAİNDELON KARDEŞİMİZE
NEYSE HESABI SORULUR BİR GÜN MEN DAKKA DUKKA EDEN BULUR :=)
evet kürdün biri reportladı :=)kulhanbeyi alaindelon mu?