shepshepx
Iron
tr'de nasıl oluyor, kıza nasıl sinyal veriliyor yada kız sana nasıl sinyal veriyor, nerede sikiştiniz ve o durumu yaşayana kadar akla gelmicek bir tavsiyeniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bende hiç olmadı olsaydı anlatırdmtr'de nasıl oluyor, kıza nasıl sinyal veriliyor yada kız sana nasıl sinyal veriyor, nerede sikiştiniz ve o durumu yaşayana kadar akla gelmicek bir tavsiyeniz var mı?
bu ne demek amkKız soldaysa kolunu aşağıya,
Sağdaysa yukarıya kaldırırak ilk sinyali verebilirsin.
yarak her şeye bi lafın var adam gibi bi kere cevap verseneKız soldaysa kolunu aşağıya,
taşak geçiyo sinyal dedim yabu ne demek amk
İşin şakası,@Atsi
yarak her şeye bi lafın var adam gibi bi kere cevap versene
ilk defa iyi konuştnİşin şakası,
Nasıl anlayacağın hakkında bir konum vardı.
Bir kız senin dış görünüşünü beğendiyse zaten sinyali alırsın kardeşim.
Ezik gibi day game yapıp random kızların instasını isteme.
kız tam önündeyse hafif dayayarak ilk sinyali verebilirsinKız soldaysa kolunu aşağıya,
evde denemeyinkız tam önündeyse hafif dayayarak ilk sinyali verebilirsin
fbeod yap ma ya ca ğım zorlama beni tamam mı zorlama sakın yapmıcam istemiyorumevde denemeyin
SİKERİMfbeod yap ma ya ca ğım zorlama beni tamam mı zorlama sakın yapmıcam istemiyorum
bilmiyomtr'de nasıl oluyor, kıza nasıl sinyal veriliyor yada kız sana nasıl sinyal veriyor, nerede sikiştiniz ve o durumu yaşayana kadar akla gelmicek bir tavsiyeniz var mı?
Sağa gitmek istiyosan sola kır sola gitmek istiyosan sağa diyosunKız soldaysa kolunu aşağıya,
Senin amk seni dinledimde fbeod geçtim aslımda etkisi güzel sırt vs dehşet hissediyorum dediğine geçmek hipertrofi vs için daha mı mantıklıçok fazla aksesuar yaptığım için anterior posterior geçtim zaten fbeod 30 hareket yapıp götümü siktireceğime
hipertrofi için mantıklı değil. dedigim gibi ben çok fazla aksesuar hareket yaptığım için fbeoda enerjim yetmiyor sadeceSenin amk seni dinledimde fbeod geçtim aslımda etkisi güzel sırt vs dehşet hissediyorum dediğine geçmek hipertrofi vs için daha mı mantıklı