YARİLİYOM MK

Angutoid

Angutoid

fucking hoes and popping pills
SOYLE SUBFORUM NERDE VAR KURANİMA PAT PAT PATLADİM LAOOOO

• JFL
  • +1
Reactions: menas, maarda and elemanzelvadre
@emirmax.6 @Sub5inagoodday COK YARATİCİSİNİZ BABA DEVAM LÜTFEN SOVUSE

• JFL
Reactions: Tornoviaa
Ya abi insanlar benim suratıma atıyor ya

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: menas, maarda, toprak and 2 others
Sence tipim nasıl angutoid?

• +1
Reactions: Angutoid
gavga etmen la

• +1
Reactions: Ashoimex and Angutoid
Yeminlen

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and Angutoid
@elemanzelvadre amk at gercek tipinide millet chad gorsun larplamak sıkmadı mı?

AKANKA HTN FLN DEGIL MIYIM
Knk sana kim low mtn verdi aq eye arean sikilmiş bonemass ve dimorfizm zayıf en önemli 3 şeyde ortalama altısın aq.

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Knk sana kim low mtn verdi aq eye arean sikilmiş bonemass ve dimorfizm zayıf en önemli 3 şeyde ortalama altısın aq.
1731250829891

• JFL
Reactions: Deleted member 57016, maarda, Tornoviaa and 2 others
  • JFL
Reactions: kurabiyecanavari31, maarda, toprak and 1 other person
Screenshot 20241027 114530

Ayrıca o foto biraz eski profilime gir derecelendirme postumdaki fotolara bak sen 5 sene testo bassan yüz geçişlerini dimorfizmini bu hale sokmazsın genetiğin sikik çünkü ne anlatıyon aq. 10 yaşındaki vesikalık resmim senden daha dimorfik doxx olmayacağını bilsem atarım. Kemiklerim de seni sikiyor eye areada tecavüz yiyorsun benden.

• JFL
Bu fotoğraf low- mid mtn amk. Yüzüm olduğundan kısa görünüyor+ saçım kısa olmasına rağmen yüz geçişlerim, hatlarım belirgin. Dimorfizmim burada bile ortalama üstü bonemass ise ortalama elmacıklar çene normal eye area zaten iyi. Buna keremle eren bile mtn verdi ne anlatıyon amk
View attachment 3288997
Ayrıca o foto biraz eski profilime gir derecelendirme postumdaki fotolara bak sen 5 sene testo bassan yüz geçişlerini dimorfizmini bu hale sokmazsın genetiğin sikik çünkü ne anlatıyon aq. 10 yaşındaki vesikalık resmim senden daha dimorfik doxx olmayacağını bilsem atarım. Kemiklerim de seni sikiyor eye areada tecavüz yiyorsun benden.
sadece adama tipini attım adam delirdi

• JFL
Reactions: melih, Deleted member 57016, Heatmiser and 3 others
Delirmedim de mallık belirtisi görüp salaklığına tahammül edememiş olabilirim. Sen siksen mtn değilsin yüzündeki en önemli şeyler ortalama altı. Htn de ameliyatla olursun

• +1
Delirmedim de mallık belirtisi görüp salaklığına tahammül edememiş olabilirim. Sen siksen mtn değilsin yüzündeki en önemli şeyler ortalama altı. Htn de ameliyatla olursun
kral yapcak bişey yok İKİMİZDE ÇOK ÇİRKİN DOĞMUŞUZ BUNU KABULLENIP BIRLIKTE SURGERY OLALIM BENCE ÇİRKİN DOSTLUGU KURABILIRIZ

• +1
Reactions: maarda
kral yapcak bişey yok İKİMİZDE ÇOK ÇİRKİN DOĞMUŞUZ BUNU KABULLENIP BIRLIKTE SURGERY OLALIM BENCE ÇİRKİN DOSTLUGU KURABILIRIZ
Sen low-mid ltnsin amk

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, toprak and Angutoid
Yüz özelliklerim hatlarım sana tecavüz ediyor sağlam bir bonemasım olsaydı+ lower eyelid ile htn+ veya clydim ne anlatıyorsun amına soktuğum sadece dimorfizmim hatrına mtn altı değilim. Kendinle beni ysan yana getirme. yüz hatların sikik kafan sikik köşeli falan değil eye arean çöp kere çöp .bonemas sikişmiş

Yüz özelliklerim hatlarım sana tecavüz ediyor sağlam bir bonemasım olsaydı+ lower eyelid ile htn+ veya clydim ne anlatıyorsun amına soktuğum sadece dimorfizmim hatrına mtn altı değilim. Kendinle beni ysan yana getirme. yüz hatların sikik kafan sikik köşeli falan değil eye arean çöp kere çöp .bonemas sikişmiş
ELEMANİN APPEALİ DAHA FAZLA HAPİSYEMLERİ İCİN MERT GARDAS DOST ACİ SOYLER
AYAK BASPARMAGİMİN SENDEN COK APPEALİ VAR BİR TİK BİR CİTİR

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, maarda, Tornoviaa and 2 others
SAĞUL ANGUTOİD...

SENCE HTN-CL POTANSİYRLİM VAR MI?

Appeal değişken. Orgdaki sağlam raterler düzgün fotolarıma low- mid mtn verdi amk. Elemanın yüz özelliklerinin benden daha iyi olduğunu iddia ediyorsan kör olman lazım. Sadece sikilmiş göz çevresi elemanı hernangi birinden yüz özellikleri olarak geriye atmaya yetiyor. Ayrıca kendimle kıyası geçtim bana göre de elemanın appeal 0 kere 0 amk

• JFL
Appeal değişken. Orgdaki sağlam raterler düzgün fotolarıma low- mid mtn verdi amk. Elemanın yüz özelliklerinin benden daha iyi olduğunu iddia ediyorsan kör olman lazım. Sadece sikilmiş göz çevresi elemanı hernangi birinden yüz özellikleri olarak geriye atmaya yetiyor. Ayrıca kendimle kıyası geçtim bana göre de elemanın appeal 0 kere 0 amk
COPE APPEALIM SENDEN FAZLA ANGUTOID BUYNU ONAYLADI

• JFL
Reactions: Sub5inagoodday
BEN DE BU VESİLEYLE KENDİMİ PAYLSİYORUM
Fsa

• Woah
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, Peter Steele, toprak and 1 other person
Düşünsene 5/10 bonemass için götüne iğne vuruyon en azından 5/10 eye area elde etmek için gidip ameliyat falan olman lazım. Yüz hatların 10 yaşındaki çocuk gibi. Normal bir boya sahip olmak için götüne bir ton iğne+ ameliyat olman lazım. Kendi bokunda boğul amk .

• JFL
  • So Sad
Reactions: Deleted member 57016 and elemanzelvadre
Bu fotoğraf low- mid mtn amk. Yüzüm olduğundan kısa görünüyor+ saçım kısa olmasına rağmen yüz geçişlerim, hatlarım belirgin. Dimorfizmim burada bile ortalama üstü bonemass ise ortalama elmacıklar çene normal eye area zaten iyi. Buna keremle eren bile mtn verdi ne anlatıyon amk
Ne low mtnsi amk ltn dedigimize şükret piç kurusu

• JFL
  • +1
Reactions: Sub5inagoodday, Peter Steele, Tornoviaa and 1 other person
ÜSTÜMÜZDE GOJİRA TİŞÖRT SAÇLAR UZUN KEMIKLER IRI TAM BIR METALCIYIZ ALLAHINI SIKIYIM ANGUTOIDIN

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 57016 and Angutoid
ANGUTOIDIN HAYATTAKI EN BUYUK LARPER OLMASI HK.

• JFL
Rate sistemini sikeyim senin neyse uğraşmıcam subforumda bile mtn verdiler zaten
SIKTIR GIT SURDAN LTN DEDIGIMIZE SUKRET ALLAHIN LUBUNYASI DAMARLI YARRAK FALAN ÇEKİYODU CANIN AMK

• +1
Reactions: melih and elemanzelvadre
SIKTIR GIT SURDAN LTN DEDIGIMIZE SUKRET ALLAHIN LUBUNYASI DAMARLI YARRAK FALAN ÇEKİYODU CANIN AMK
O fotoğraflarda mid- high ltnyim zaten ama daha sonra attığım fotolara orgdaki diğer raterler ve sub forumda erenle kerem de mtn verdi amk. Bu Pp siksen mtn altı değil meaela. Taşak geçen adam bile tartışma sonu mtn verdi burada takip etmediysen bilemem.

Kendini copelayip durma orospu cocugu artik
Copelemiyprjm kerhane orospusunun doğurduğu olan şeyi anlatıyorum şimdi siktim seni tek tek sana verilen rateleri mi atayım amın evladı

• JFL
Dimorfizim ne var bu fotoda senin gördüğünü ben mi göremiyorum aq

• JFL
Dimorfizim ne var bu fotoda senin gördüğünü ben mi göremiyorum aq
Kral ortalama dimorfizm en kötü ihtimalle amk gözler ,yüz geçişleri vs. şakaklardan alnıma doğru geçişde belirginlik hala var. Ayrıca burada saçtan dolayı dimorifzm daha kötü duruyor. Sana ciddi soracağım , erenle kerem bu fotoya mtn dedi mesela dcde gördü isen sen ne veriyon? Bu fotoyu orgda 50den fazla adama attım mtn altı vermedi kimse aq sağlam raterler de vardı içinde.

"Mert ve elemanin kavga ettigi threada şey yaz alexander cabanel yani namideger mezosefalikmogirda mertin kisisel bilgileri var ulaşmak isteyen dm"

SADECE MESAJ İLETİYORUM HİÇBİR ALAKAM YOKTUR YETKİLİLERE DUYURULUR

• JFL
Reactions: Sub5inagoodday and Angutoid
"Mert ve elemanin kavga ettigi threada şey yaz alexander cabanel yani namideger mezosefalikmogirda mertin kisisel bilgileri var ulaşmak isteyen dm"

SADECE MESAJ İLETİYORUM HİÇBİR ALAKAM YOKTUR YETKİLİLERE DUYURULUR
Mert'in bilgilerini bilsem ne olur? Ben 1.63 boyundayım O bir 87 boyunda. Beni dövebilir

• JFL
Reactions: maarda
Kral ortalama dimorfizm en kötü ihtimalle amk gözler ,yüz geçişleri vs. şakaklardan alnıma doğru geçişde belirginlik hala var. Ayrıca burada saçtan dolayı dimorifzm daha kötü duruyor. Sana ciddi soracağım , erenle kerem bu fotoya mtn dedi mesela dcde gördü isen sen ne veriyon? Bu fotoyu orgda 50den fazla adama attım mtn altı vermedi kimse aq sağlam raterler de vardı içinde.
Bence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk

Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak

• +1
Reactions: toprak
Bence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk

Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak
Kral Peki ben küçük softmax'lerle htn'ye ulaşabileceğimden hemfikir miyiz

• JFL
Reactions: zygomaticdisability