Angutoid
fucking hoes and popping pills
SOYLE SUBFORUM NERDE VAR KURANİMA PAT PAT PATLADİM LAOOOO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BABA SAKİN KALMAYA ÇALIŞYa abi insanlar benim suratıma atıyor ya
Ama çok çirkinim Nasıl sakin kalacağım??BABA SAKİN KALMAYA ÇALIŞ
NORMAL BİR TIRRIK GÖRÜYORUM BİR YARAMAZLIK YOKSence tipim nasıl angutoid?
Bence deNORMAL BİR TIRRIK GÖRÜYORUM BİR YARAMAZLIK YOK
AKANKA HTN FLN DEGIL MIYIMNORMAL BİR TIRRIK GÖRÜYORUM BİR YARAMAZLIK YOK
Knk sana kim low mtn verdi aq eye arean sikilmiş bonemass ve dimorfizm zayıf en önemli 3 şeyde ortalama altısın aq.AKANKA HTN FLN DEGIL MIYIM
Knk sana kim low mtn verdi aq eye arean sikilmiş bonemass ve dimorfizm zayıf en önemli 3 şeyde ortalama altısın aq.
Bu fotoğraf low- mid mtn amk. Yüzüm olduğundan kısa görünüyor+ saçım kısa olmasına rağmen yüz geçişlerim, hatlarım belirgin. Dimorfizmim burada bile ortalama üstü bonemass ise ortalama elmacıklar çene normal eye area zaten iyi. Buna keremle eren bile mtn verdi ne anlatıyon amk
Bu fotoğraf low- mid mtn amk. Yüzüm olduğundan kısa görünüyor+ saçım kısa olmasına rağmen yüz geçişlerim, hatlarım belirgin. Dimorfizmim burada bile ortalama üstü bonemass ise ortalama elmacıklar çene normal eye area zaten iyi. Buna keremle eren bile mtn verdi ne anlatıyon amk
sadece adama tipini attım adam delirdiView attachment 3288997
Ayrıca o foto biraz eski profilime gir derecelendirme postumdaki fotolara bak sen 5 sene testo bassan yüz geçişlerini dimorfizmini bu hale sokmazsın genetiğin sikik çünkü ne anlatıyon aq. 10 yaşındaki vesikalık resmim senden daha dimorfik doxx olmayacağını bilsem atarım. Kemiklerim de seni sikiyor eye areada tecavüz yiyorsun benden.
kral yapcak bişey yok İKİMİZDE ÇOK ÇİRKİN DOĞMUŞUZ BUNU KABULLENIP BIRLIKTE SURGERY OLALIM BENCE ÇİRKİN DOSTLUGU KURABILIRIZDelirmedim de mallık belirtisi görüp salaklığına tahammül edememiş olabilirim. Sen siksen mtn değilsin yüzündeki en önemli şeyler ortalama altı. Htn de ameliyatla olursun
Sen low-mid ltnsin amkkral yapcak bişey yok İKİMİZDE ÇOK ÇİRKİN DOĞMUŞUZ BUNU KABULLENIP BIRLIKTE SURGERY OLALIM BENCE ÇİRKİN DOSTLUGU KURABILIRIZ
SENDE ÖYLESİN YA KRAL çirkin doğduk ve cüce ekibvimiz yanında çirkin ekibi kurulacaktır ilk üyemiz sensinSen low-mid ltnsin amk
ELEMANİN APPEALİ DAHA FAZLA HAPİSYEMLERİ İCİN MERT GARDAS DOST ACİ SOYLERYüz özelliklerim hatlarım sana tecavüz ediyor sağlam bir bonemasım olsaydı+ lower eyelid ile htn+ veya clydim ne anlatıyorsun amına soktuğum sadece dimorfizmim hatrına mtn altı değilim. Kendinle beni ysan yana getirme. yüz hatların sikik kafan sikik köşeli falan değil eye arean çöp kere çöp .bonemas sikişmiş
SAĞUL ANGUTOİD...ELEMANİN APPEALİ DAHA FAZLA HAPİSYEMLERİ İCİN MERT GARDAS DOST ACİ SOYLER
AYAK BASPARMAGİMİN SENDEN COK APPEALİ VAR BİR TİK BİR CİTİR
Appeal değişken. Orgdaki sağlam raterler düzgün fotolarıma low- mid mtn verdi amk. Elemanın yüz özelliklerinin benden daha iyi olduğunu iddia ediyorsan kör olman lazım. Sadece sikilmiş göz çevresi elemanı hernangi birinden yüz özellikleri olarak geriye atmaya yetiyor. Ayrıca kendimle kıyası geçtim bana göre de elemanın appeal 0 kere 0 amkELEMANİN APPEALİ DAHA FAZLA HAPİSYEMLERİ İCİN MERT GARDAS DOST ACİ SOYLER
AYAK BASPARMAGİMİN SENDEN COK APPEALİ VAR BİR TİK BİR CİTİR
COPE APPEALIM SENDEN FAZLA ANGUTOID BUYNU ONAYLADIAppeal değişken. Orgdaki sağlam raterler düzgün fotolarıma low- mid mtn verdi amk. Elemanın yüz özelliklerinin benden daha iyi olduğunu iddia ediyorsan kör olman lazım. Sadece sikilmiş göz çevresi elemanı hernangi birinden yüz özellikleri olarak geriye atmaya yetiyor. Ayrıca kendimle kıyası geçtim bana göre de elemanın appeal 0 kere 0 amk
Ameliyatla htnSAĞUL ANGUTOİD...
SENCE HTN-CL POTANSİYRLİM VAR MI?
Ya sen niye hep capslock açıyorsun amkBEN DE BU VESİLEYLE KENDİMİ PAYLSİYORUM
View attachment 3289023
KİSKANDİN BENCEYa sen niye hep capslock açıyorsun amk
Low- mid mtnBEN DE BU VESİLEYLE KENDİMİ PAYLSİYORUM
View attachment 3289023
CHADOİDBEN DE BU VESİLEYLE KENDİMİ PAYLSİYORUM
View attachment 3289023
BEN SENI TANIYOM AMKBEN DE BU VESİLEYLE KENDİMİ PAYLSİYORUM
View attachment 3289023
Ne low mtnsi amk ltn dedigimize şükret piç kurusuBu fotoğraf low- mid mtn amk. Yüzüm olduğundan kısa görünüyor+ saçım kısa olmasına rağmen yüz geçişlerim, hatlarım belirgin. Dimorfizmim burada bile ortalama üstü bonemass ise ortalama elmacıklar çene normal eye area zaten iyi. Buna keremle eren bile mtn verdi ne anlatıyon amk
Rate sistemini sikeyim senin neyse uğraşmıcam subforumda bile mtn verdiler zatenNe low mtnsi amk ltn dedigimize şükret piç kurusu
SIKTIR GIT SURDAN LTN DEDIGIMIZE SUKRET ALLAHIN LUBUNYASI DAMARLI YARRAK FALAN ÇEKİYODU CANIN AMKRate sistemini sikeyim senin neyse uğraşmıcam subforumda bile mtn verdiler zaten
Kendini copelayip durma orospu cocugu artikRate sistemini sikeyim senin neyse uğraşmıcam subforumda bile mtn verdiler zaten
O fotoğraflarda mid- high ltnyim zaten ama daha sonra attığım fotolara orgdaki diğer raterler ve sub forumda erenle kerem de mtn verdi amk. Bu Pp siksen mtn altı değil meaela. Taşak geçen adam bile tartışma sonu mtn verdi burada takip etmediysen bilemem.SIKTIR GIT SURDAN LTN DEDIGIMIZE SUKRET ALLAHIN LUBUNYASI DAMARLI YARRAK FALAN ÇEKİYODU CANIN AMK
Copelemiyprjm kerhane orospusunun doğurduğu olan şeyi anlatıyorum şimdi siktim seni tek tek sana verilen rateleri mi atayım amın evladıKendini copelayip durma orospu cocugu artik
Dimorfizim ne var bu fotoda senin gördüğünü ben mi göremiyorum aqBu fotoğraf low- mid mtn amk. Yüzüm olduğundan kısa görünüyor+ saçım kısa olmasına rağmen yüz geçişlerim, hatlarım belirgin. Dimorfizmim burada bile ortalama üstü bonemass ise ortalama elmacıklar çene normal eye area zaten iyi. Buna keremle eren bile mtn verdi ne anlatıyon amk
Kral ortalama dimorfizm en kötü ihtimalle amk gözler ,yüz geçişleri vs. şakaklardan alnıma doğru geçişde belirginlik hala var. Ayrıca burada saçtan dolayı dimorifzm daha kötü duruyor. Sana ciddi soracağım , erenle kerem bu fotoya mtn dedi mesela dcde gördü isen sen ne veriyon? Bu fotoyu orgda 50den fazla adama attım mtn altı vermedi kimse aq sağlam raterler de vardı içinde.Dimorfizim ne var bu fotoda senin gördüğünü ben mi göremiyorum aq
SaolAmeliyatla htn
Köşeli çene- çıkık elmacık kemikleri + aşmond hunter gayhetır eyes with robust phenoDimorfizim ne var bu fotoda senin gördüğünü ben mi göremiyorum aq
Mert'in bilgilerini bilsem ne olur? Ben 1.63 boyundayım O bir 87 boyunda. Beni dövebilir"Mert ve elemanin kavga ettigi threada şey yaz alexander cabanel yani namideger mezosefalikmogirda mertin kisisel bilgileri var ulaşmak isteyen dm"
SADECE MESAJ İLETİYORUM HİÇBİR ALAKAM YOKTUR YETKİLİLERE DUYURULUR
Bence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amkKral ortalama dimorfizm en kötü ihtimalle amk gözler ,yüz geçişleri vs. şakaklardan alnıma doğru geçişde belirginlik hala var. Ayrıca burada saçtan dolayı dimorifzm daha kötü duruyor. Sana ciddi soracağım , erenle kerem bu fotoya mtn dedi mesela dcde gördü isen sen ne veriyon? Bu fotoyu orgda 50den fazla adama attım mtn altı vermedi kimse aq sağlam raterler de vardı içinde.
@NZb6Air rate turk chad
Kral Peki ben küçük softmax'lerle htn'ye ulaşabileceğimden hemfikir miyizBence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk
Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak