YARİLİYOM MK

Kral ortalama dimorfizm en kötü ihtimalle amk gözler ,yüz geçişleri vs. şakaklardan alnıma doğru geçişde belirginlik hala var. Ayrıca burada saçtan dolayı dimorifzm daha kötü duruyor. Sana ciddi soracağım , erenle kerem bu fotoya mtn dedi mesela dcde gördü isen sen ne veriyon? Bu fotoyu orgda 50den fazla adama attım mtn altı vermedi kimse aq sağlam raterler de vardı içinde.
icimden bir ses senin 5 seneye kel kalıcagını soyluyor

Bence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk

Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak
ltn cok buna

Bence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk

Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak
Yüz geçişleri yüz hatları demek o yüzden önemli. Ayrıca dimorfizm göstergesi. Ama gözlerim feminen de olsa eye area kötü değil. Aynı şey değil. Yüz şeklim yuvarlak değil aq orta yüzüm yuvarlak gibi duruyor uzunluk genişlik ratiom en kötü ihtimalle normaldir. Bence yüzüm yukarıya doğru uzun bile bu fotoda biraz kısa duruyor. Alt üçte birim kötü zaten ona katılıyorum.

Valla reis ben çok fazla rate yaptırdım burada taşak geçme postunda anasına sövdüğüm alain delon bile düzgün foto atınca mtn verdi sizinkiler de. Orgda bir sürü yabancı adam vs de. Manlet mogger low mid mtn verdi mesela. Face IQ size attığım fotolara mtn vermişti aq. Herkesin kendi fikri o zaman.

• JFL
Reactions: toprak
  • JFL
Reactions: Peter Steele
Ya siktir amk 140 IQ Coperi senin taşak geçen arkadaşların bile mtn verdi orgda senden yüz kat iyi raterlerde ağlama
kimsenin rateine güvenme aq bana mtn-htn arası geliyor yabancılardan ama kendime göre mid mtn strong mtn

• +1
Reactions: elemanzelvadre and Sub5inagoodday
bro looks like a bacteria

• +1
Ciddi misin?
Kendisinin ben olduğunu düşünüyor

Ciddi misin?
Kendisinin dağın ortasında olduğunu düşünüyor
Olm ne güzel çarpıtıyon bu fotoyu attıklarımın yüzde 80'i low mtn-mid mtn verdi dedim sadece. Bana göre mid mtn değilim low mtnyim yukarıda dedim zaten.

• JFL
Olm ne güzel çarpıtıyon bu fotoyu attıklarımın yüzde 80'i low mtn-mid mtn verdi dedim sadece. Bana göre mid mtn değilim low mtnyim yukarıda dedim zaten.
çeviri niye kullanıyon aq ciddi ratele dedi

• JFL
Reactions: Heatmiser, maarda and Angutoid
Dağın ortasında 31 çekiyorum

icimden bir ses senin 5 seneye kel kalıcagını soyluyor
Knk saç çizgimde açılma var ama 40 yaşına da geldiğimde onun biraz daha fazlası olacak sadece. 60-70'e geldiğimde yarım kelim ancak. Genetiğim öyle.