NZb6Air
Kraken
kekomaxxed delon@NZb6Air rate turk chad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kekomaxxed delon@NZb6Air rate turk chad
icimden bir ses senin 5 seneye kel kalıcagını soyluyorKral ortalama dimorfizm en kötü ihtimalle amk gözler ,yüz geçişleri vs. şakaklardan alnıma doğru geçişde belirginlik hala var. Ayrıca burada saçtan dolayı dimorifzm daha kötü duruyor. Sana ciddi soracağım , erenle kerem bu fotoya mtn dedi mesela dcde gördü isen sen ne veriyon? Bu fotoyu orgda 50den fazla adama attım mtn altı vermedi kimse aq sağlam raterler de vardı içinde.
ltn cok bunaBence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk
Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak
Yüz geçişleri yüz hatları demek o yüzden önemli. Ayrıca dimorfizm göstergesi. Ama gözlerim feminen de olsa eye area kötü değil. Aynı şey değil. Yüz şeklim yuvarlak değil aq orta yüzüm yuvarlak gibi duruyor uzunluk genişlik ratiom en kötü ihtimalle normaldir. Bence yüzüm yukarıya doğru uzun bile bu fotoda biraz kısa duruyor. Alt üçte birim kötü zaten ona katılıyorum.Bence mid ltnsin aq, gözlerin maskulen değil ve yüz geçişi doesnt matter amk
Yüz şeklin yuvarlak çene kısmına dikkatli bak yağ var yuvarlak
Ya siktir amk 140 IQ Coperi senin taşak geçen arkadaşların bile mtn verdi orgda senden yüz kat iyi raterlerde ağlamaltn cok buna
Yok lanicimden bir ses senin 5 seneye kel kalıcagını soyluyor
Serious rate?kekomaxxed delon
Mid mtn
kimsenin rateine güvenme aq bana mtn-htn arası geliyor yabancılardan ama kendime göre mid mtn strong mtnYa siktir amk 140 IQ Coperi senin taşak geçen arkadaşların bile mtn verdi orgda senden yüz kat iyi raterlerde ağlama
Aynıkimsenin rateine güvenme aq bana mtn-htn arası geliyor yabancılardan ama kendime göre mid mtn strong mtn
Ciddi misin?
Kendisinin ben olduğunu düşünüyor
Olm ne güzel çarpıtıyon bu fotoyu attıklarımın yüzde 80'i low mtn-mid mtn verdi dedim sadece. Bana göre mid mtn değilim low mtnyim yukarıda dedim zaten.Ciddi misin?
Kendisinin dağın ortasında olduğunu düşünüyor
Kendini atbro looks like a bacteria
çeviri niye kullanıyon aq ciddi ratele dediOlm ne güzel çarpıtıyon bu fotoyu attıklarımın yüzde 80'i low mtn-mid mtn verdi dedim sadece. Bana göre mid mtn değilim low mtnyim yukarıda dedim zaten.
La tamam ben de mid mtn olduğunu düşünüyor kısmına itiraz ettimçeviri niye kullanıyon aq ciddi ratele dedi
Ciddi misin?çeviri niye kullanıyon aq ciddi ratele dedi
MİD MOUNTAİNCiddi misin?
Kendisinin dağın ortasında olduğunu düşünüyor
Knk saç çizgimde açılma var ama 40 yaşına da geldiğimde onun biraz daha fazlası olacak sadece. 60-70'e geldiğimde yarım kelim ancak. Genetiğim öyle.icimden bir ses senin 5 seneye kel kalıcagını soyluyor
bu nasıl fotoğraf nasıl surat orospu çocuğu