Yarın Büyük Gün, Fikir Ve Eleştirilerinizi Bekliyorum.

yuzde bir milyon yanlis olcuyosun kendin olcuyosan
beyaz tahta onunde duz duruyorum bideltleri ve kollari yapistiriyorum ilk bir omzu haraket ettirmeden israetliyorum sonra digeriini haraket ederken bozulmayacak sekilde isaretliyorum

pre surgery
MSE with small sarpe
24 inch bidelt 16 inch biceps
bir sekilde ufak bir ameliyat olmaliyim ( genel anesteziyi merak ediyorum ilk anestezimi agir bir ameliyatla olmak istemiyorum )
rhinoyuda ekleyeceksem oncesinde 6-9 ay tret veya hala fatty nosesa co2 laser 2 seans
baska neler ekleyebilirim bilmiyorum, bunlar sadece looksmax onecesi hazirlik baska seylerde var hayatin baska alanlarinda.
su olaya baya takildim ya, simdi birsey icin cok ugrasacagim ama baska seylerde acaba ne olabilir yani idk

senin yaş kaç hala anlamadım

doktoru çağır foruma gelsin üye olsun :Comfy:

pagnoninin looksmax hesabı var diyorlardı onun da vardır belki :)
KNK ADAM BANA LEFORT 2 ISTIYORSAN ONUDA YAPARIZ BIRAZ DAHA PAHALI O KADAR DEDI ESTETIK AMACLI LEFORT 2 PLANLARIM DEDI AMK SIRF ORBITALLERIM BIRAZ RECESSED DEDIM DIYE AMK

KNK ADAM BANA LEFORT 2 ISTIYORSAN ONUDA YAPARIZ BIRAZ DAHA PAHALI O KADAR DEDI ESTETIK AMACLI LEFORT 2 PLANLARIM DEDI AMK SIRF ORBITALLERIM BIRAZ RECESSED DEDIM DIYE AMK
Doktorun adı ne. gatekeepleme lan :feelswah:

reis bu adam seni sikecek bence o yüzden böyle bilgili davranıp kandırıyor seni bence hemen oradan kaç yoksa dahada kötü olur

• +1
Reactions: zank
guncelleme
sanirim en dogru gidis su sekilde olacak

mse ciktiktan ve disler siralandiktan sonra
canthoplasty + lower eyelid reduction + fat grafting and upper lower fat transfer ( save fat for another session ) ( ameliyati tecrube etme ve zamani degerlendirme )
daha sonra bimax with rhino
daha sonra lateral temporal lift with midface lift
en son bir iki botoks ve tekrar fat transfer ile kapanisi yapmayi planliyorum tabi hala plan asamasainda bu hafta belli olacak cogu sey.
o zamana kadar canthoplastye kadar 37cm biceps 55cm bidelt yapmazsam yani mse bittikten sonra disler siralandiktan ve canthoplastye hazirlanasiya kadar yapmiyorum surgery filan hak etmis sayilmam kolay yoldan acsendlemis olurum.

bu arada tum suergeryler ozellikle lift sonrasi baya uncanny goruntu olacak 1 sene 1 sene sonra oturacak bimax sonrasi damardan ve rhino topikal enjeksiyon kortizol kullanicam hizli iyilesme icin duzenli tret.
sac cizgisini 1cm one almam ve onleri guclendirmem lazim doktor egzoplazma onerdi,
ezgoplazma + topikal minox + premium dht blocker supplement + alpaxin sampuan + dermapen
bu kombonun ise yaramasi lazim sac ekimi olmadan basarili olursam buyuk win.

dedigim gibi surec sanirim en az 3 sene surucek + 1 yil healing ve uncanny recovery bu surecte hayvan gibi body yapmaliyim
surecte sadece face + body degil baska seyleri gelistirmek icinde atilimlarim var.

idk, keske 14 yasinda filan olsaydim sureci basarili bir sekilde tamamlamis olsam bile hala genc hissetmeyecegim, yani artik gencligin en saf pure zamanlari gecmis olacak, bu sureci para kazanma, ticaret, face body, surekli araba al sat her seferinde gelistir, durum bu.

ilk surgery girmeden once backpack ile 2 ay eu balkans belki uk yapmam laizm ama onun plani ve parasi hazir bile degil, digerlerinin parasi hazir ama bunu nasil yapicam i realy dont know.

hayat sadece face ve bodyden ibaret degil, yani baslangic noktam cook iyi olsa herseyi siktir eder bunlara cook odaklanirim ama hicbir zaman chad olamayacagim tum surgeryler bittikten sonra lens + coloring + hair ile iyi gunde cl o kadar, ama boy hala sikinti oluyor.

neyse stick to the plan.
daha iyi bir alternatifim yok, ve surekli acsendliyor gelisiyorum, kendi istegim bu ve mutlu oluyorum. sadece blackpilled looksmax mantifinda degil diger alanlardada gelisiyorum bu beni normal rangete oldugumu hissettiriyor ve biraz daha yaptigim ekstrem atilimlari dengeliyor diye hissediyorum. ntmaxxing.

ama bir noktada en onemli sey senin neyi istedigindir.

giant ve pagnoni planning ve colsultasion ne kadar blen var mi? yani doktorumla berbaer yaptiigm planlamayi yorumla atiyorum lefort 1 ilerletme 0.2mm daha ilerde olabilir 0.1mm sola alinabilir rotasyon 35 derece sola olsa daha iyi olur gibisindne bir danismanlik

forumdaki hardmaxxerlari etiketleyebilir misiniz realhardmaxxer filan vardi veya baya hardmax yapmis kisilerden tavsiye almaliyim

S
guncelleme
sanirim en dogru gidis su sekilde olacak

mse ciktiktan ve disler siralandiktan sonra
canthoplasty + lower eyelid reduction + fat grafting and upper lower fat transfer ( save fat for another session ) ( ameliyati tecrube etme ve zamani degerlendirme )
daha sonra bimax with rhino
daha sonra lateral temporal lift with midface lift
en son bir iki botoks ve tekrar fat transfer ile kapanisi yapmayi planliyorum tabi hala plan asamasainda bu hafta belli olacak cogu sey.
o zamana kadar canthoplastye kadar 37cm biceps 55cm bidelt yapmazsam yani mse bittikten sonra disler siralandiktan ve canthoplastye hazirlanasiya kadar yapmiyorum surgery filan hak etmis sayilmam kolay yoldan acsendlemis olurum.

bu arada tum suergeryler ozellikle lift sonrasi baya uncanny goruntu olacak 1 sene 1 sene sonra oturacak bimax sonrasi damardan ve rhino topikal enjeksiyon kortizol kullanicam hizli iyilesme icin duzenli tret.
sac cizgisini 1cm one almam ve onleri guclendirmem lazim doktor egzoplazma onerdi,
ezgoplazma + topikal minox + premium dht blocker supplement + alpaxin sampuan + dermapen
bu kombonun ise yaramasi lazim sac ekimi olmadan basarili olursam buyuk win.

dedigim gibi surec sanirim en az 3 sene surucek + 1 yil healing ve uncanny recovery bu surecte hayvan gibi body yapmaliyim
surecte sadece face + body degil baska seyleri gelistirmek icinde atilimlarim var.

idk, keske 14 yasinda filan olsaydim sureci basarili bir sekilde tamamlamis olsam bile hala genc hissetmeyecegim, yani artik gencligin en saf pure zamanlari gecmis olacak, bu sureci para kazanma, ticaret, face body, surekli araba al sat her seferinde gelistir, durum bu.

ilk surgery girmeden once backpack ile 2 ay eu balkans belki uk yapmam laizm ama onun plani ve parasi hazir bile degil, digerlerinin parasi hazir ama bunu nasil yapicam i realy dont know.

hayat sadece face ve bodyden ibaret degil, yani baslangic noktam cook iyi olsa herseyi siktir eder bunlara cook odaklanirim ama hicbir zaman chad olamayacagim tum surgeryler bittikten sonra lens + coloring + hair ile iyi gunde cl o kadar, ama boy hala sikinti oluyor.

neyse stick to the plan.
daha iyi bir alternatifim yok, ve surekli acsendliyor gelisiyorum, kendi istegim bu ve mutlu oluyorum. sadece blackpilled looksmax mantifinda degil diger alanlardada gelisiyorum bu beni normal rangete oldugumu hissettiriyor ve biraz daha yaptigim ekstrem atilimlari dengeliyor diye hissediyorum. ntmaxxing.

ama bir noktada en onemli sey senin neyi istedigindi
Doktoru gatekeepleme 🙏🙏🙏

iyi güzel de hepsi çocuk. çocuksanız kafatasını istediğiniz gibi şekillendirirsiniz zaten

ilkinin biraz zigoları çıkmış onun dışında değişim göremedim 2. elemanda ya gonial implant var yada lateral torklu bsso olmuş alt çeneyi değiştirmez bu kadar

çeneniz çok darsa yaptırın gülüş güzelleşir onun dışında riski getirisinden fazla bence
üst çenem dar ama alt çenem de dar. Geniş bir yüz elde etmek isterdim ama kapanışım bozulur muhtemelen işe yaramaz ve 20 yaş üstündeyim süturlar taş gibi kemikleşmiştir muhtemelen.