flows5991
Banned
Beyler yakında 21 khhv olucam eğer eve kız getirmezsem köydeki bir kızla evlendircekler
nt olma taktiği verin
nt olma taktiği verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Amk sanki biz ntyiz de sana tavsiye vercezjfl mi atın dedik itler
tavsiye verin söylediklerinizin tersini yapayımAmk sanki biz ntyiz de sana tavsiye vercez
Org da rotlamaya devam et kızlar boş iş müslüman ol cennetde 70 tane cariyen olucak @bentahatavsiye verin söylediklerinizin tersini yapayım
köydeki bir kızla evlendircekler
lolden ban yedim
sen zengin adamsin konu ranksa boostlatip ozel oda ac kiz bekle skinse cozulurlolden ban yedim
yaw herkes neden beni zengin belledi ak bütün param ilaçlara gidiyosen zengin adamsin konu ranksa boostlatip ozel oda ac kiz bekle skinse cozulur
Stress yapmak fazla nd. Stress yapma ve NT ol. Kiz guzel degilse, soyle gitsin. Seninle bok evlenirBeyler yakında 21 khhv olucam eğer eve kız getirmezsem köydeki bir kızla evlendircekler
nt olma taktiği verin
sen bilgili bir ağabeye benziyorsunStress yapmak fazla nd. Stress yapma ve NT ol. Kiz guzel degilse, soyle gitsin. Seninle bok evlenir
NT olmak kişinin kontrol edebildiği bir durum değil, ya NT'sindir ya da değilsindir.Stress yapma ve NT ol
nd liğimi nasıl maskelerim diyelimNT olmak kişinin kontrol edebildiği bir durum değil, ya NT'sindir ya da değilsindir.
Evet ama hayir. Being nt comes from birth but pretending to be nt is something you learn. Clav as an example. From dumb videos with cookieking where moves like a jester to a NT chad who rolls onto the streets to pull girls. Sure he has is ND moments but you can always pretend to be NTNT olmak kişinin kontrol edebildiği bir durum değil, ya NT'sindir ya da değilsindir.
Ne alırsan al hiçbir zaman nörotipikal olan bir insan gibi davranamazsın.nd liğimi nasıl maskelerim diyelim
O da iyi ya boşverBeyler yakında 21 khhv olucam eğer eve kız getirmezsem köydeki bir kızla evlendircekler
nt olma taktiği verin
Evet ama hayir. Being nt comes from birth but pretending to be nt is something you learn. Clav as an example. From dumb videos with cookieking where moves like a jester to a NT chad who rolls onto the streets to pull girls. Sure he has is ND moments but you can always pretend to be NT
Hayır sadece avrupalı kadınlarla çoğalabilirimO da iyi ya boşver
Sivaslılar da avrupalı sayılır ne demeye çalışıyorsunHayır sadece avrupalı kadınlarla çoğalabilirim
kanka ben sivas dışına adım atmamız hataydı sen 170 fransız karı gördün mü hiçSivaslılar da avrupalı sayılır ne demeye çalışıyorsun
Kürtler daha iyikanka ben sivas dışına adım atmamız hataydı sen 170 fransız karı gördün mü hiç
Seni sikerim kardaş
kardeşim neden küfür ettin ki?Seni sikerim kardaş
Kürd’e yardım edebilmek için mezardan kalktı.Stress yapmak fazla nd. Stress yapma ve NT ol. Kiz guzel degilse, soyle gitsin. Seninle bok evlenir
kürd(şüpheli)Kürd’e yardım edebilmek için mezardan kalktı.
Doğru kanka senin hayatın Larptı 10 dediğinden 11 şüpheli 8 yalan 0 doğru.kürd(şüpheli)
Cok sagol ve oyleyimdirsen bilgili bir ağabeye benziyors
iyyy kurdmuymuş bu?Kürd’e yardım edebilmek için mezardan kalktı.
Seni sevdigim icinkardeşim neden küfür ettin ki?
clav nd değil,herhangi bi psikolojik rahatsızlığı falan yok onu diğerlerinden ayıran cok zeki olmak yada farklı kültürle yetismek gibi bir olayı da yok,tamamen nt birisiEvet ama hayir. Being nt comes from birth but pretending to be nt is something you learn. Clav as an example. From dumb videos with cookieking where moves like a jester to a NT chad who rolls onto the streets to pull girls. Sure he has is ND moments but you can always pretend to be NT
Köydeki kız kötü mü olmBeyler yakında 21 khhv olucam eğer eve kız getirmezsem köydeki bir kızla evlendircekler
nt olma taktiği verin
kötü.Köydeki kız kötü mü olm
siksen köyden ayrılsan geri de bulamaz boşver amk eski evlilikler öyle oluyormuşkötü.
Kafani sikim seninclav nd değil,herhangi bi psikolojik rahatsızlığı falan yok onu diğerlerinden ayıran cok zeki olmak yada farklı kültürle yetismek gibi bir olayı da yok,tamamen nt biri