Yasadığım bok olay

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Work Hard Play Hard
Amınakoyim ben bi kızı begendim yazayım dedim istek falan attım. Kız bana 10. Sınıftayken yazmıs zaten reddetmisim ama haberim yok aynı kız olduğundan. htb ascenlemis simdi yavsak beni reddetti şöyle sik bi olayı benim dısımda yaşama ihtimali olan yok herhalde

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: OversallSülo, iwishiwastaller, Kayra139 and 9 others
amk kız reddederken potansiyelinide ölçünde şöyle bok bok olaylar yaşamayın :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: OversallSülo, iwishiwastaller, Kayra139 and 1 other person
sigma olacaz diye kacırdığımız şeyler :lul:

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, NoxInfernum and EK0
Benzeri yaşandı amk kız yazdı bana profiline de bi ünlü koymuş ama görsen varya direkt maymun amk bende kızı o sanıp reddettim normalde baya güzeldi

• JFL
Reactions: iwishiwastaller, Gordon Freeman, Trenmaxx1 and 1 other person
Benzeri yaşandı amk kız yazdı bana profiline de bi ünlü koymuş ama görsen varya direkt maymun amk bende kızı o sanıp reddettim normalde baya güzeldi
hangi ünlüylü la acaba hangi ünlü maymun ki aq

• JFL
Reactions: Kayra139
Amınakoyim ben bi kızı begendim yazayım dedim istek falan attım. Kız bana 10. Sınıftayken yazmıs zaten reddetmisim ama haberim yok aynı kız olduğundan. htb ascenlemis simdi yavsak beni reddetti şöyle sik bi olayı benim dısımda yaşama ihtimali olan yok herhalde
Psikolojik sıkıntılar çekiyordum o yüzden reddettim de aslında seni beğeniyordum biraz iyi hissetmeyi beklemiştim sadece hissedemeyince bide seni darlamak istemedim seni unuttum üzerinden baya zaman geçti ne alakaysa ismin birden aklıma geldi rüyama girdin falan filan de acındır kendini Aile kaygı falan

Last edited:
  • +1
Reactions: OversallSülo and Trenmaxx1
Psikolojik sıkıntılar çekiyordum o yüzden reddettim de aslında seni beğeniyordum biraz iyi hissetmeyi beklemiştim sadece hissedemeyince bide seni darlamak istemedim seni unuttum üzerinden baya zaman geçti ne alakaysa ismin birden aklıma geldi rüyama girdin falan filan de acındır kendini Aile kaygı falan
O kadar da düsmeyiz amk foid pullamak icin yarma bu kız olmaz baskası olur kız mı yok

• JFL
Reactions: OversallSülo, Gordon Freeman and xantares
O kadar da düsmeyiz amk foid pullamak icin yarma bu kız olmaz baskası olur kız mı yok
Kızları manipüle etmezsen bi yarrak yapamazsın düşmek değil manipüle etmek bu korkmayın olum yarım yamalak erkekliğinize bok sürülmicek 😂

• +1
Reactions: OversallSülo and Trenmaxx1
Herkes birini reddetmis guya incel forumu amk fakecel.org

• JFL
Reactions: OversallSülo, iwishiwastaller, Kayra139 and 6 others
oglum siz kızlarla nası konuşuyonuz aq ben istek atmadan önce 40 kere düşünüyom 30dk sonra zaten reddediyo isteği

• JFL
  • +1
Reactions: OversallSülo, Kayra139, Serialsuicide and 2 others
  • So Sad
  • Love it
Reactions: OversallSülo, Kayra139, Topkra and 2 others
moruq reverse hipergami yemiş o7

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, OversallSülo, EK0 and 2 others