Yaşıtlardan büyük durmak

P

pr1mat

Iron
ergenliğin başından beri büyük duruyorum,17 yaşındayım yaşıtları geçtim 3-4 yaş büyükler bile abi çekiyor işid sakal + aşırı kalın sesim var dışarda bu bir sorun yaratmıyor hatta küçük yaşta gereğinden fazla ciddiye alınıyorum ve saygı görüyorum her yaşta insanla anlaşabiliyordum falan ama lise veya dershane ortamlarında insanlar benimle ilişki kurmaya çekiniyordu ve kolay kolay friendzone bile almıyorlardı hatta 10.sınıfta hoşlandığım kız bana abi çektiydi amk :D

• Ugh..
  • Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan, Resistance., Yagiz8928 and 2 others
ergenliğin başından beri büyük duruyorum,17 yaşındayım yaşıtları geçtim 3-4 yaş büyükler bile abi çekiyor işid sakal + aşırı kalın sesim var dışarda bu bir sorun yaratmıyor hatta küçük yaşta gereğinden fazla ciddiye alınıyorum ve saygı görüyorum her yaşta insanla anlaşabiliyordum falan ama lise veya dershane ortamlarında insanlar benimle ilişki kurmaya çekiniyordu ve kolay kolay friendzone bile almıyorlardı hatta 10.sınıfta hoşlandığım kız bana abi çektiydi amk :D
güzel bişi degil mi amk en azından yaşıtlarından küçük durmuyon

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan, Resistance. and 2 others
Yaşıtlarından küçük durmak çokta kötü bişey değil bence daha genç durursun 30 lu yaşlarında

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan, Serialsuicide and 1 other person
Sakalını kessene knk

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and Resistance.
Artısını yavaş yavaş yaşamaya başladım lisede işe yarıyomuş sadece buyuk gozukmek

• +1
  • Woah
Reactions: pr1mat, kurdistan, Serialsuicide and 2 others
Kısa vadede iyi uzun vadede kötü bir özellik diyebilirim.

18-25 arası için fena değil. Fakat 30a doğru hatta 30dan sonra genç görünmek isteyebilirsin ama bu özelliğin engelleyebilir. Bana kalırsa daima yaşının 2 altı gibi görünmek worth.

• +1
Reactions: Ashoimex, Auchelius, Duck Eats Bagel and 5 others
Lan şimdi farkettim lisede nası işid sakalına izin veriyorlar aq
Bizim burda izin vermiyorlar bi tane mal azcık sakal bıraktı onada laf ettiler

• Hmm...
Reactions: kurdistan
ne güzel işte
ben yaşıtlarımdan büyük duriyim diye götüme iğne yapıypm knk

• JFL
  • +1
Reactions: pr1mat and Serialsuicide
ne güzel işte
ben yaşıtlarımdan büyük duriyim diye götüme iğne yapıypm knk
o igne bi sike yaramıcak muhtemelen tek çare surgerymaxx:feelswah:

• +1
Reactions: kurdistan
o igne bi sike yaramıcak muhtemelen tek çare surgerymaxx:feelswah:
roidler zaten overrated
minimal kemik değişimleri var uzun süreli kullanımda
hgh var şuan ona götü dayadım

• +1
Reactions: Serialsuicide
roidler zaten overrated
minimal kemik değişimleri var uzun süreli kullanımda
hgh var şuan ona götü dayadım
hgh recession'u çözerse fotonu at he org'a zaten yüzünü bilenler biliyo

• +1
Reactions: why not me? and kurdistan
  • Love it
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Duck Eats Bagel and Serialsuicide
Aynı problem yıllardır büyük gösteriyorum ama tipim hiç değişmedi büyümüyorum yaşlanmıyorum. Hala 25 falan diyolar ama 15 ken de 25 diyolardı (şu an 19) zamanla eşitleniyo

kisiliginle alakali aslinda eğer keko serseri takılıyorsan işine yararda cogunlukla sessiz anti-sosyal biri felansan aşırı dezavantaj

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back