avenox
Anatolian & Scythian Blood 🇮🇷
bu ülkenin hali ne adamın emekli maaşı yetmiyor ekmek parası için tüm gün sicakda çalışiyor, birisinin dedesi yada annannesi bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
alıp yemeseydinizvalla 2 saat önce teyze geldi elinde koli ile gençler pamuk şeker alır mısınız dedi valla moralim çok bozuldu şekerli olduğu için de almadım valla üzüldüm
gün sonunda kazandıkları da ne ki diye düşünmeden edemiyor insan. biz ise belki de onların bir ayda kazandıkları miktarı, bir haftadan az bir sürede kafamıza esen şeylere harcıyoruz bir defa düşünmedenbu ülkenin hali ne adamın emekli maaşı yetmiyor ekmek parası için tüm gün sicakda çalışiyor, birisinin dedesi yada annannesi bunlar
valla 2 saat önce teyze geldi elinde koli ile gençler pamuk şeker alır mısınız dedi valla moralim çok bozuldu şekerli olduğu için de almadım valla üzüldüm
baba ya bizde 40 sene sonra öyle olursakdışardeyken bir tane 80 yaşındaki bi tane amcayı gördüm orda oturuyor FLO’ün önünde gofret peçete ve oyncaklar falan satıyordu üzüldüm ona, öbür senede ordaydı adam allah yardım etsin
valla doğruya doğru adam akıllı meslek edinmezsek ve finans yönetimi öğrenmezsek oluruz yani neden olmayalım sadrazamın sol taşagı degiliz yababa ya bizde 40 sene sonra öyle olursak
Turkiye 3. Dunya ulkesi olur bikac yilabu ülkenin hali ne adamın emekli maaşı yetmiyor ekmek parası için tüm gün sicakda çalışiyor, birisinin dedesi yada annannesi bunlar
Turkiye 3. Dunya ulkesi olur bikac yila
baba ya bizde 40 sene sonra öyle olursak
almanya nie A plani deil aqyada plan B yurt dışı maxxing çoğu biz gibi Almanyaya gidek rahat rahat sakat falan yardım alalım bir bok yapmiyalım