Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello)
Nasıl arkadaş yapcam aq help ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bende ayniyim amkNasıl arkadaş yapcam aq help ya
sıkıntı şurda beni okulda çok tanıyan var kimse benle konuşmuyor veya oyun oynamıyorbende ayniyim amk
disarida cikmiyomki arkadas buliyim
Okuldada kimseyi tanımıyodum ben amqsıkıntı şurda beni okulda çok tanıyan var kimse benle konuşmuyor veya oyun oynamıyor![]()
napıyodun okuldaOkuldada kimseyi tanımıyodum ben amq
öyle nasık yaşanıyor aqOkuldada kimseyi tanımıyodum ben amq
okulunda etkinlik felan olursa full katıl onlara. ortak proje yapmalı bir şeyler felan oluyordur illa. ordan illa tutar kafa dengi adamlarNasıl arkadaş yapcam aq help ya
napcanHangi şehirdesin
Ortaokul 7 8 lise ve liseden sonrayı yalnız geçirdim.bir şekilde yaşanıyoröyle nasık yaşanıyor aq
aynı şehirdeysek seni sosyal ortamlara sokabilrdimnapcan
ben devlet okulundayken sınıftan dışarı çıkmıyordum arada insanlarla sohbet ediyordum özele geçtim hayatım şanlandınapıyodun okulda
Zaten özeldeyimben devlet okulundayken sınıftan dışarı çıkmıyordum arada insanlarla sohbet ediyordum özele geçtim hayatım şanlandı
belkide sorun senin konuşamaman olabilir mecbur normielerle arkadaş olmak zorundasın umarım farkındasındırZaten özeldeyim
Sıkıntı aslında şu bizim okulda her yıl sınıf değişiyor bide ben konuşuyorum baya ama hepsinin başka arkadaş çevresi Var onlara girdeme girilmiyorbelkide sorun senin konuşamaman olabilir mecbur normielerle arkadaş olmak zorundasın umarım farkındasındır
demir sen müslümansın camiye gidip dayılarla konuş ben hayatımda 2. defa camiye gittiğimde ordaki dayıyla 5ergen olarak sikiş sokuş muhabbeti yapmıştık.Sıkıntı aslında şu bizim okulda her yıl sınıf değişiyor bide ben konuşuyorum baya ama hepsinin başka arkadaş çevresi Var onlara girdeme girilmiyor
İyimişdemir sen müslümansın camiye gidip dayılarla konuş ben hayatımda 2. defa camiye gittiğimde ordaki dayıyla 5ergen olarak sikiş sokuş muhabbeti yapmıştık.

oyun oynamıyor ne aq anaokulunda mısınsıkıntı şurda beni okulda çok tanıyan var kimse benle konuşmuyor veya oyun oynamıyor![]()
okul dışı görüşmüyoruz anlamında demiştir ama cidden komik duran bir seçim bunu anlatmak içinoyun oynamıyor ne aq anaokulunda mısın
pc oyunu falandır amkoyun oynamıyor ne aq anaokulunda mısın
La herkes online oyun oynuyor bir benle oynamıyoroyun oynamıyor ne aq anaokulunda mısın
inşpc oyunu falandır amk
kötü oynuyorsan oynamazlar bende kötü oynayanla oynamıyorum skill issue o zaman demirLa herkes online oyun oynuyor bir benle oynamıyor
yok be reis ne alaka ortaokulda bok gibi oynardım bazı oyunlarda yinede her gün çağırırdı arkadaşlarımkötü oynuyorsan oynamazlar bende kötü oynayanla oynamıyorum skill issue o zaman demir
yani tabi 12yıllık arkadaş grubumla oynuyorumda rank kasacağım zaman insanlar değişiyoryok be reis ne alaka ortaokulda bok gibi oynardım bazı oyunlarda yinede her gün çağırırdı arkadaşlarım
şuandada çok kötü oynayan arkadaşlarım var yine gider girerim onlarla çok kötü oynamakla alakası olduğunu sanmıyorum kimle girdiğin önemli nasıl oynadığın değil