Yav ben çok arkadaşsızım yeter aq

Demirs

Demirs

Nicemaxxer.(Hello Mello)
Nasıl arkadaş yapcam aq help ya

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, eniyiguresci, EK0 and 1 other person
bende ayniyim amk

disarida cikmiyomki arkadas buliyim
sıkıntı şurda beni okulda çok tanıyan var kimse benle konuşmuyor veya oyun oynamıyor :feelswhy:

• So Sad
Reactions: Thrill, eniyiguresci and ankaranin_adami
atılgan bi insan ol öyle çok pısırık asosyal olma

ayriyetten bi spor yap ben dövüş sporları öneririm oralarda insanlarla kaynaşıyorsun çok birebir sparring yaptığından

• +1
Reactions: Thrill, ascndndfrgt, Kasana77 and 4 others
Nasıl arkadaş yapcam aq help ya
okulunda etkinlik felan olursa full katıl onlara. ortak proje yapmalı bir şeyler felan oluyordur illa. ordan illa tutar kafa dengi adamlar

• +1
Reactions: Thrill and Demirs
ben devlet okulundayken sınıftan dışarı çıkmıyordum arada insanlarla sohbet ediyordum özele geçtim hayatım şanlandı
Zaten özeldeyim

• So Sad
Reactions: Thrill
belkide sorun senin konuşamaman olabilir mecbur normielerle arkadaş olmak zorundasın umarım farkındasındır
Sıkıntı aslında şu bizim okulda her yıl sınıf değişiyor bide ben konuşuyorum baya ama hepsinin başka arkadaş çevresi Var onlara girdeme girilmiyor

• +1
Sıkıntı aslında şu bizim okulda her yıl sınıf değişiyor bide ben konuşuyorum baya ama hepsinin başka arkadaş çevresi Var onlara girdeme girilmiyor
demir sen müslümansın camiye gidip dayılarla konuş ben hayatımda 2. defa camiye gittiğimde ordaki dayıyla 5ergen olarak sikiş sokuş muhabbeti yapmıştık.

• +1
demir sen müslümansın camiye gidip dayılarla konuş ben hayatımda 2. defa camiye gittiğimde ordaki dayıyla 5ergen olarak sikiş sokuş muhabbeti yapmıştık.
İyimiş

• JFL
Reactions: Thrill and evexoria
biz arkadaşın değilmiyiz la😡

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, eniyiguresci, evexoria and 1 other person
sıkıntı şurda beni okulda çok tanıyan var kimse benle konuşmuyor veya oyun oynamıyor :feelswhy:
oyun oynamıyor ne aq anaokulunda mısın

• JFL
kötü oynuyorsan oynamazlar bende kötü oynayanla oynamıyorum skill issue o zaman demir
yok be reis ne alaka ortaokulda bok gibi oynardım bazı oyunlarda yinede her gün çağırırdı arkadaşlarım

şuandada çok kötü oynayan arkadaşlarım var yine gider girerim onlarla çok kötü oynamakla alakası olduğunu sanmıyorum kimle girdiğin önemli nasıl oynadığın değil

• +1
yok be reis ne alaka ortaokulda bok gibi oynardım bazı oyunlarda yinede her gün çağırırdı arkadaşlarım

şuandada çok kötü oynayan arkadaşlarım var yine gider girerim onlarla çok kötü oynamakla alakası olduğunu sanmıyorum kimle girdiğin önemli nasıl oynadığın değil
yani tabi 12yıllık arkadaş grubumla oynuyorumda rank kasacağım zaman insanlar değişiyor

• +1
Reactions: mtn_dude_193, Thrill and EK0