Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
Adamlara sordum sivilcem var napyıım buları yazdı ne oluyor anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aşağa kısımlarıneresinde tam olarak
çok açıklayıcı oldu bidk çözüm bulup gelcem hemenaşağa kısımları
yav aq std diyorlar ölcem mi bençok açıklayıcı oldu bidk çözüm bulup gelcem hemen
sik pardonnnoglum aşağı kısımları ne taşakta mı yoksa sik kısmında mı
yanlış anladım pardonçok açıklayıcı oldu bidk çözüm bulup gelcem hemen
bendede olmuştu 1 2 sene önce, patlayıp tamamen iz kalmadan geçti. orda nasıl çıkabiliyor bende anlamadım. elleme kendi geçer herhaldeAdamlara sordum sivilcem var napyıım buları yazdı ne oluyor anlamadım
sağol aq soruyorum adam over diyor ölcen diyor bi sen dedin adam akıllıbendede olmuştu 1 2 sene önce, patlayıp tamamen iz kalmadan geçti. orda nasıl çıkabiliyor bende anlamadım. elleme kendi geçer herhalde
her zaman std oldugu anlamına gelmiyor nasıl göründüğünü anlatsanayav aq std diyorlar ölcem mi ben
kanka hatırlamıyorum 2 tanesi küçük sivilce tarzıydı biri büyükdü ama anlatamıyorumher zaman std oldugu anlamına gelmiyor nasıl göründüğünü anlatsana
araştırdıgım kadarıyla çok büyük ihtimalle ciddi bir şey değil ve geçici. bir süre devam ederse veya kötü bir değişim olursa bir ürologa felan gözükürsünkanka hatırlamıyorum 2 tanesi küçük sivilce tarzıydı biri büyükdü ama anlatamıyorum
sağol ya vallah ama aylardır vararaştırdıgım kadarıyla çok büyük ihtimalle ciddi bir şey değil ve geçici. bir süre devam ederse veya kötü bir değişim olursa bir ürologa felan gözükürsün
o zaman bir uzmana görün derim. ama yinede ciddi bir şey olma ihtimali düşük. hiç gitmedin mi göstermeyesağol ya vallah ama aylardır var![]()
yok abime söyledim geçer dedio zaman bir uzmana görün derim. ama yinede ciddi bir şey olma ihtimali düşük. hiç gitmedin mi göstermeye
La bi siktir git aile hekimine görün iki dakikasağol aq soruyorum adam over diyor ölcen diyor bi sen dedin adam akıllı
Şüpheli bir ilişkin oldu muAdamlara sordum sivilcem var napyıım buları yazdı ne oluyor anlamadım
Şüpheli ilişki: tavuk gogsuŞüpheli bir ilişkin oldu mu
Tam olarak neye benziyor içi su dolu kabarcıksa hsv olabilir ama önemli bir şey değil o da