whoishe
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
?süper bir haber sevindim
banane amına koyayim
sizin allahinizi sikeyimsüper bir haber sevindim
kendi başlarına gelmeden empati yapamaz bu orospu cocukları debloat yaparken beyin sularıda gitmişsizin allahinizi sikeyim
boşver kanka onlar havalıŞu yorumlara bak atalarını siktiklerim gram beyin yok şu amını siktiklerimde
eskiden bende izliyodum ama spor odaklı ne zaman yayın yapmaya başlamıştı bırakmıştım izlemeyiBen izlemistim bi ara hic sarmamisti
Neyse Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesinde kendi anan ölse bu kadar üzülmezsin amkOğlum şu orospu çocuklarını birisi banlasın AMK gerekirse 5-10 kişi kalalım şu picleri ignore'layın
Lan ne alakası var amk, tanımıyorum ama gidipte banane amk yazmam bunlar orospu çocuğundan başka bir şey değilAllah rahmet eylesinde kendi anan ölse bu kadar üzülmezsin amk
knk sen herkese iyi olmya çalışıyon ama hiç kimse sana iyi davranmıyo hayat böyle işteLan ne alakası var amk, tanımıyorum ama gidipte banane amk yazmam bunlar orospu çocuğundan başka bir şey değil
ama bu kötü olmak için sebep değilknk sen herkese iyi olmya çalışıyon ama hiç kimse sana iyi davranmıyo hayat böyle işte
yokya benim için sebep senin için olmayabilirama bu kötü olmak için sebep değil
Light triadama bu kötü olmak için sebep değil
dark triadyokya benim için sebep senin için olmayabilir